De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 202 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW544N op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Heb al een koelkast van het merk Etna en die is perfect.
Vaatwasser daarom van dit merk besteld. Tot nu toe doet die wat ik verwacht van een vaatwasser.
Super blij mee
Simpel in gebruik: 8.5/10
Geen app-gedoe of 20 programma’s. Je hebt Eco 50°C, Intensief 70°C, 1u 65°C en Glas 40°C. Knoppen zijn duidelijk en reageren goed. Halve belading is handig als hij nog niet vol zit.
3. Schoon resultaat: 8/10
De sproeiarmen + powerwash-stand doen hun werk. Aangekoekte pannen op Intensief worden gewoon schoon. Glazen uit Eco-programma komen streeploos uit de machine, mits je glansspoelmiddel gebruikt.
4. Service & onderdelen: 8/10
Omdat ETNA onder ATAG valt, is er landelijke servicedekking. Monteurs kennen de machines en onderdelen zijn 10+ jaar leverbaar. 5 jaar garantie als je ‘m registreert.
Altijd weer gedoe om een nieuwe vaatwasser uit te zoeken. We hebben voor een inbouw Etna gekozen vooral om de gunstige prijs dit keer. De reviews van deze vaatwasser waren alleen maar positief. En daar ga ik me nu bij aansluiten! Wat een fijne vaatwasser, ruim (14 couverts) en stil! Met een open keuken (en vergeleken met de vorige afwasmachine) is dit een ware verademing! De uitgestelde programmering is erg fijn. De vaatwasser is een inbouw, zit muurvast door de meegeleverde materialen. Hij geeft een bescheiden piepje en opent de klep als hij klaar is.
Ik ben eerlijk gezegd achteraf wel blij dat onze vaatwasser defect ging ;) Kort samengevat: ruime, stille! vaatwasser voor een topprijs! Oh en vergeet niet, 5 jaar garantie!!
Goed degelijk product. Tip: bovenste rekje iets hoger zetten anders komt de bovenste draaiarm tegen potten, messen e.d. aan van het onderste rekje.
Daarnaast piept hij wel erg vaak als hij klaar is (8 keer). Mensen schrikken altijd.
Super vaatwasser, goede bouwkwaliteit en zeer makkelijk te plaatsen, mede door de goede handleiding.
Een echte aanrader voor een scherpe prijs.
En dan ook nog de 5 jaar garantie, 100% tevredenheid en vertrouwen in Etna
Prima prijs/kwaliteit. Fijn met uitgestelde startknop en automatisch openen van de deur na het wassen.
Wast heel schoon en er kan veel vast in en behoudens dr bestek alken ook nog een bestekset.
Deze vaatwasser doet wat van hem gevraagd wordt. Installatie in de keuken (was vervanging) ging supersnel mbv installatieblad met voorgewerkte punten paneel. Aansluiten ging zonder problemen en advies om eerst water toe te voegen voor 1e gebruik toegepast. Programma's zijn lekker overzichtelijk en de indeling is aanpasbaar dmv losse bestekbak. Geluid is zeer acceptabel voor deze prijs. Nu 2 weken in gebruik en zeer tevreden.
Goede vaatwasser, lekker stil wat fijn is als er een open keuken is. Eenvoudige bediening maar daar is de prijs ook naar. Doet wat het moet doen prima.
Deze inbouw vaatwasser is echt een prima machine , eenmaal ingebouwd heeft het een mooie uitstraling en reinigt de vaat zoals het hoort.
Machine is stil, en prijs kwaliteit is naar mijn mening heel goed.
Prima vaatwasser. Installatie handleiding was duidelijk, gebruikshandleiding ook. Werkt naar behoren en voor een mooi prijsje. Het couvertbakje is niet ideaal.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit
Duidelijke handleiding
Instelling om hem automatisch open te laten gaan als hij klaar is
Iets goedkopere vaatwasser dan de andere merken gekocht , niets mis mee !
Er is 1 dingetje wat misschien iets beter kan ,
Het bestekmandje iets te klein en vervelende indeling.
Wat een fijne vaatwasser voor die prijs.
Erg blij mee , wast super schoon en droogt prima. Eerder duurdere merken gehad maar deze vind ik echt heel goed.
Na jaren Bosch vaatwasser waren wij er helemaal klaar mee dure machine en reparaties.
Dus nu de beslissing genomen om voor een etna tegaan de helft goedkoper en nu afwachten hoe die het gaat doen.
De machine doet wat die moet doen resultaat valt niet tegen.
Natuurlijk merk je wel dat de korven wat minder robuust zijn maar dat went wel.
De toekomst zal het uitwijzen hopelijk hebben we nu meer geluk.
Wij hebben een kookplaat met afzuiging erin verwerkt dit bevalt ons super, het schoonmaken is gemakkelijk en het design is top! Daarnaast hebben we een vaatwasser die het goed doet, we hadden misschien een slag groter moeten kopen.. dat is onze eigen schuld. Verder erg positief!
Aan de knopjes en de display zie je duidelijk dat het niet het duurste model is. Het is basic maar behoorlijk degelijk voor de prijs. In verband met een verhuizing is dit ons tweede exemplaar.
We hebben 'm nu ruim een maand en ik kan niets anders zeggen dan dat we tevreden zijn. Maakt weinig tot geen geluid. Maakt uitstekend schoon en heeft een overzichtelijk 'bedieningspaneel.' Onze vorige zat vol extra's die we nooit gebruikten, deze heeft geen poespas. Kortom, prima apparaat.. vinden wij ;-)