Liebherr IRBd 5150 Prime - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 83 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRBd 5150 Prime op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c*********@g******** 15-04-2024
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

9,0
Liebherr is synoniem voor koelen en deze koelkast is een goede prijs kwaliteit verhouding

Reageer

h************@z******* 29-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

9,0
De koelkast heeft een ruime en vooral overzichtelijke indeling. De lichtstroken aan weerszijden in de kast geven een goede verlichting in elke hoek van de kast. De vochtvrije roestvaststalen achterwand voorkont het nat worden van de producten die ertegen aanliggen. Geheel super is de koelsectie van 0 graden celsius. De groenten blijven langer vers.
Een koelkast die zijn aanschafprijs waard is.

Reageer

B & R. 21-02-2024
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Buitengewoon goede koelkast.

Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

9,0
Onze nieuwe koelkast van Liebherr hebben we aangeschaft in verband met zijn/haar energiezuinigheid.
Ook heel belangrijk vinden en vonden we de buitengewoon goede kwaliteit en de degelijkheid van de techniek.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 07-02-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Strakke en ruime inbouw koelkast

Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

10,0
Een mooie strakke inbouw koelkast met ruime indeling door optimaal gebruik van verstelbare planken, en goed en makkelijk schoon te houden De drie lades hebben door de kleine compressor (motor) veel ruimte. Bovendien zitten de drie lades met een extra koele ruimte van 0 graden wat goed is voor de houdbaarheid van ultra verse producten. De verlichting is een heerlijkheid, eindelijk alles zichtbaar in de koelkast, zelfs in de lades is alles zichtbaar. Kortom een prima vervanging van mijn oude koelkast.
Door de moderne materialen en constructie is het verbruik minder dan mijn oude koelkast, moet als het goed is op jaarbasis de helft schelen. Klein minpuntje is de aanschafprijs, maar daar staat de verwachtte levensduur van Liebherr en de energiebesparing tegenover en komt in de loop de jaren weer naar je toe.

Pluspunten

  • ruimte verdeling
  • 0 graden zones
  • verstelbaarheid planken
  • zachte sluiting van deur
  • kleine lade voor kruiden o.i.d.

Minpunten

  • aanschafprijs in eerste instantie
  • verlichting knippert snel als deur open staat
  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

o********@g******** 02-02-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

10,0
Kwalitatief zeer goede koelkast met een zeer fraaie afwerking. De koelkast heeft de bekende bio-fresh lades en dat werkt perfect.

Reageer

Roy 18-01-2024
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

LIEBHERR Koel- en vrieskist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

10,0
Zeer nette, kwalitatieve en goede product!
Goede verdeling van de vakjes met mooie bakjes.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Mooie uitstraling binnenin
  • Goede vakverdeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonja 10-01-2024
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast, producten blijven zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

9,0
We hebben gekozen voor liebherr koelkast en vriezer omdat producten erg goed bewaard blijven. Onze vorige liebherr koelkast en vriezer zijn na ruim 18 jaar nog steeds in gebruik en ook het stroomverbruik is nog steeds minimaal.

Pluspunten

  • Bio fresh zone
  • Voldoende ruimte voor flessen en pakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

i**********@z******* 07-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

10,0
Zowel de koelkast als vriezer zijn perfect, makkelijk te bedienen ook via Wifi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiré 15-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Hoge prijs, maar zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

10,0
Speciaal gekozen voor de 5150 i.v.m.:
- De glazen plateaus met echt rvs rand in de deuren, bij de goedkopere versies is dit plastic met een rvs look rand. Dit komt de stevigheid en langdurig gebruik alleen maar ten goede.
- De RVS achterzijde, i.v.m de condens druppels die altijd ontstaan in een koelkast en bij deze achterzijde dus niet.
- De verlichting die over de gehele hoogte van de koelkast loopt, Zo kun je ook onder in de koelkast alles goed zien zonder dat je het keukenlicht aan moet doen.
- De 3 Bio-Fresh lades, waardoor groentes, fruit etc. echt langer houdbaar blijft!

Ook de lade voor vleeswaren en de laadjes in de deur vinden wij erg prettig i.v.m. medicijnen die bewaard moeten worden in de koelkast en zo minder toegankelijk zijn voor ons zoontje.

De softclose van de lades en deur zorgen ervoor dat zelfs ons zoontje van 4,5 jaar veilig te koelkast kan gebruiken zonder dat deze te hard dicht gegooid kan worden en dus stuk gaat.

De flessen onderin zijn ideaal, zelfs de grote flessen passen hier zonder problemen.
Voor mensen die hun drinken niet al te koud willen nuttigen, zoals ik, is deze koelkast ook ideaal, want die zetten hun drinken gewoon hoger in de koelkast terwijl degene die hun drinken juist wel heel koud willen nuttigen, zoals mijn man, het juist onderin kunnen zetten.

Ondanks de hoge prijs zijn wij dus uiterst tevreden over onze keuze.

Pluspunten

  • Verlichting door de gehele koelkast heen
  • Geen condensvorming meer
  • Glazen deurpanelen met echt rvs randen
  • 3 bio-fresh lades
  • verschillende temperaturen in te stellen

Minpunten

  • hoge prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Willem 02-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Ruime biofresh koelkast met luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

8,0
Zuinige, ruime koelkast met luxe uitstraling en heldere verlichting. Temp. voor biofresh is apart instelbaar. Handleiiding geeft echter geen aanbevelingen. Ook niet hoe de lades verwijderd moeten worden.

Pluspunten

  • Ruim
  • Luxe uitstraling
  • Heldere verlichting
  • Twee temperatuurzones instelbaar
  • Bij deur te lang open knippert de verlichting

Minpunten

  • Slechte gebruiksaanwijzing
  • Plastic materialen breken te snel
  • Het verwijderen van de biofresh lades is te lastig
  • Aanbeveligen voor temp. instellingen ontbreekt

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

p**r@v**n.one 19-09-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

9,0
Zeer fijne koelkast. Heel stil en koelt prima. Veel ruimte in de deur. De drie 0 graden laden zijn ook erg handig. Groente, fruit en dergelijke blijven langer vers. Enige kleine nadeel is dat de koelkast minder diep is dan andere koelkast. Een 1 1/2 liter fles past er liggende in de diepte niet in. Deze moet dan overdwars liggen.

Reageer

p**3@h**l.com 11-09-2023
  • Product gekocht

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

10,0
Fantastische koelkast met veel gebruiksgemak. Vooral het Biofresh gedeelte is erg handig.

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 15-08-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

10,0
Ik heb de koelkast nu een aantal maanden en merk dat er enorm veel in kan. Het was even wennen en schuiven met de deur indeling en kijken waar je wat plaats maar er kan ongekend veel in door de vele planken en lades.
Ik ben er zo blij mee. Groente en fruit
Overzichtelijk in de lades. Kleine spullen in de lage lade.
Wat ook heel fijn is, is de verlichting op alle planken en lades. Door de zilveren achterwand hangt daar nooit vocht aan. Echt een aanrader, alleen maar positieve punten.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Overal verlichting
  • Zilveren achterwand waar geen vocht op blijft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h*******@i********* 07-08-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een geweldige maar je krijg een geweldige kwaliteit product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

9,0
een geweldige koelkast zowel het koelen maar ook de opberg faciliteiten. ook de verlichting en indeling is helemaal prima. er is goed aan de klant gedacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FamB 26-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

10,0
Mooi vormgegeven koelkast, met oog voor details. Kwalitatief hoge afwerking, veel ruimte. groente en fruit lades erg handig!
Fluisterstil, en wordt goed koel. Prijzig maar geld meer dan waard, erg tevreden!

Pluspunten

  • stil
  • afwerking
  • veel koelruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 01-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een koelkast die je niet hoort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

10,0
Dat er grote verschillen zijn in koelkasten is me duidelijk geworden sinds we deze Liebherr 5150 hebben. Belangrijkste factor: 100% stil! Geen resonantie, gezoem of gebrom. Een enorm bijkomend pluspunt: de koelkast heeft 0 graden lades waarin groentes en kaas echt veel langer goed blijven dan in onze vorige. De deur sluit vanzelf, dat is comfort. Het ontwerp is perfect. Een mooie aluminium achterwand en handige plekjes. Over deze koelkast is nagedacht! Zeker waar voor je geld.

Pluspunten

  • Superstil
  • Goed ontwerp
  • 0 graden lades
  • Sluit automatisch mbv deurdranger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony 24-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zuinig & kwalitatief top koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

9,0
Het is een goed kwalitatief product met oog op detail en gebruikgemaakt. De BioFresh gedeelte is top. Van binnen is strak en is mogelijk om lange flessen liggend te plaatsten en dan gaat de deur nog steeds dicht. Heel handig.
Enige min punt is de handleiding. Zij hebben een handleiding voor alle mogelijke varianten zodat de instellingen een beetje verwarrend zijn.

Pluspunten

  • BioFresh
  • Zuinig
  • groot inhoud
  • kwaliteit

Minpunten

  • handleiding
  • boter bakje past niet naast de eierenhouder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c*****@h********* 22-06-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Koelkast die alles echt lekker vers en overzichtelijk houdt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

8,0
Deze inbouwkoelkast houdt verse producten echt langer vers en is met de vele lades en planken ook lekker overzichtelijk in te richten. Wat een genot om zowel een lade voor de kaas, als voor het fruit en de groente te kunnen gebruiken! Het enige minpuntje is wellicht dat lange flessen niet overal kunnen liggen, met de vele rekjes in de deur. Maar daar is ook een oplossing voor met een flessenrek.
Jarenlang hebben we plezier gehad van onze vorige (vrijstaande) Liebherr koelkast - met een oersterke motor - en we denken met deze ook langdurig van gezonde voeding te kunnen genieten, want onderdelen zijn ook makkelijk te bestellen - wel zo duurzaam dus.

Pluspunten

  • vers houden van groente, fruit, kaas en vlees
  • overzichtelijk

Minpunten

  • lange flessen kunnen niet overal liggen/staan
  • wel regelmatig filter vervangen voor echt vers!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m*******@k********* 08-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

10,0
Ben zo blij dat ik weer een Liebherr koelkast heb. In mijn nieuwe woning zat een ander merk koelkast en deze was lang niet zo goed. Producten blijven nu veel langer vers

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid
  • Houdt producten lang vers

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r************@h********** 22-05-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne ruime koelkast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

8,0
Wij zijn zeer tevreden over de koelkast, zeer ruim. Biofresh lades zijn een uitkomst!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

r*****@b***************** 22-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Liebherr IRBD 5150-20 koelkast is top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

9,0
Energiezuinig, stil, veel praktische inhoud, biofresh en 7 jaar garantie.
Is duur maar goede kwaliteit heeft nou eenmaal zijn prijs.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Stil
  • BioFresh

Minpunten

  • Hoge prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda Horst 19-05-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Abslouut een aanrader voor wie van verse producten houdt!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

10,0
Top kwaliteit, nieuwe generatie energiezuinig en BioFresh. Vakkundig geinstalleerd, kortom tevreden gebruikers.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Energiezuinig
  • Versheid van de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b*********@g******** 25-04-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

8,0
Ijsdispenser is fijn maar ijsblokjes kleven aan elkaar. Met veel kracht moet je deze uit elkaar ‘hakken’

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c*@k******************* 23-04-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige liebherr koel vries vombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

8,0
Super mooie degelijke productlijn
Handig in gebruik veel functies en een beauty om te zien erg blij mee
We hebben de gehele luebherr lijn van koelkast tot vriezer. En grote wijnkoeler met chromen deuren plaatje!!

Pluspunten

  • Handig te bediening
  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 21-04-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Wat een ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IRBd 5150 Prime

Algemene score

9,0
De koelkast is net geplaatst. Ziet er mooi en degelijk uit. In vergelijking met mijn vorige koelkast veel ruimte voor groente en fruit. Moet nog even bekijken hoe ik de deur het meest praktisch indeel. Maakt totaal geen geluid, behalve als je de deur te lang openlaat (alarm),
Ben er tot nu toe blij mee!

Pluspunten

  • veel legplanken
  • veel lades
  • veel deurplanken en bakjes

Minpunten

  • geen ruimte voor 1,5L fles staand of liggend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews