TomTom GO Camper Max - 7" Camper Navigation - World Maps - GPS-navigatiesystemen

TomTom GO Camper Max - 7" Camper Navigation - World Maps
TomTom GO Camper Max - 7" Camper Navigation - World Maps
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 280,15 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de TomTom GO Camper Max - 7" Camper Navigation - World Maps op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Barbara28-01-2026

De Tomtom begon binnen een week kuren te vertonen

Na een week begon de Tomtom kuren te vertonen, wilde niet meer uit of niet meer aan. Omdat ik in Marokko was, kon ik hem pas na 3 maanden ter reparatie opsturen. Hij was niet meer te repareren en de leverancier beloofde mij in een mail een NIEUW apparaat. Wat ik vervolgens ontving was een GEBRUIKT / REFURBISHED toestel. Uiteraard ging ik hier niet mee akkoord maar de leverancier hield voet bij stuk: dit was beleid van Tomtom. Als hij het deed, was de navigatie goed maar ik heb het camperdeel (afmeting camper en campingadressen) niet nodig gehad of gebruikt. Met coördinaten werkt het beter. Veel spijt van de aankoop van deze Tomtom Go Camper Max.
Pluspunten
  • navigatie op zich was goed
Minpunten
  • Wilde niet meer uit
  • Wilde soms niet meer aan
  • Moest daardoor altijd aan de stroom om gegevens in te voeren