Krups Intuition Experience Hot&Cold EA879N

Krups Intuition Experience Hot&Cold EA879N

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 999,00Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Intuition Experience Hot&Cold EA879N op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m*****@g********05-07-2026
logoToggle navigation avatar 2 Nederland Header Info Fotohoek Mijn Ervaring Online reviews Reviews Hier vind je de ervaringen van de Insiders die nu ontdekken. Je kan eenvoudig alle Insider-ervaringen lezen door te klikken op ‘Filter’. Neem je deel aan deze campagne en wil je jouw ervaring delen? Klik dan op ‘Schrijf Mijn Ervaring’ en begin er meteen aan. Tijdens de campagne kan je jouw ervaring altijd verder aanvullen. Producten Selecteer Sorteer op Selecteer Rating 1 2 3 4 5 Mijn ervaringen Krups Intuition Experience+ Hot & Cold - RVS silver - EA879EE0 Veel functies zonder ingewikkelde bediening 24/06/2026 15:51 1 2 3 4 5 Ik had een oudere Krups koffiemachine, deze was aan vervanging toe. Na een tijdje gebruik kan ik zeggen dat deze nieuwe machine op meerdere punten echt een stap vooruit is vergelijken met mijn oude. Wat mij als eerste opviel, is hoe stil hij is. Vergeleken met mijn vorige machine maakt hij een stuk minder lawaai tijdens het malen en zetten van koffie. Daarnaast werkt de machine een stuk makkelijker. Hij geeft duidelijk aan wanneer het water of de koffiebonen bijna op zijn en geeft een duidelijke stap voor stap uitleg hoe je moet schoonmaken. Verder merk ik dat de resultaten veel gelijker zijn. De koffie is elke keer dezelfde hoeveelheid en je kan zelf instellen hoe sterk deze moet zijn per bakje. Ik drink veel cappuccino en latte s de melkschuim is elke keer van dezelfde kwaliteit. Bij mijn vorige machine wisselde dat nog wel eens. Wat ik zelf echt heel fijn vindt, is dat je in je profiel kan instellen hoe warm de koffie moet zijn. Zo heb ik de temperatuur van mijn koffie iets hoger gezet, bij mijn vorige krups kon dat niet. Daarnaast zijn er veel meer mogelijkheden om de hoeveelheid koffie en melk naar eigen smaak aan te passen. Al met al ben ik erg tevreden over deze machine. Als je al een oudere Krups hebt gehad, dan merk je duidelijk dat er veel verbeterd is. De bediening is eenvoudiger, hij werkt stiller en de koffie is top! Ik heb tijdens de warme dagen ook de koude dranken geprobeerd, dit viel me niet tegen! Ik snapte eerst niet hoe er koude koffie gemaakt zou worden maar dat wordt gedaan met ijsklontjes. Zeker tijdens de warme dagen echt een aanrader!
Biejanka01-07-2026

Barista in learning

Wat een fantastisch apparaat. We zijn nog volop aan het ontdekken wat we er allemaal mee kunnen, maar zijn nu al mega enthousiast. Mijn dochter is al helemaal verslaafd aan de ijskoffie. Helemaal lekker met dit weer. Door het super handige digitale scherm ga je zo door al de verschillende koffies heen. Het aanmaken van een eigen profiel is super makkelijk en heel erg handig. Zo heeft ieder gezinslid hun eigen favoriete koffie in het profiel staan. Het schoonmaken is simpel. Stap voor stap wordt alles uitgelegd maar je kunt de stappen ook overslaan als je het al kent. Leuk detail is dat je elk profiel kan voorzien van een eigen naam, kleur en dus 1 of meerdere favoriete drankje. Handleiding heb je niet nodig, het apparaat laat zelf zien wat je moet doen. Wij zijn verkocht!
Pluspunten
  • Super makkelijk te bedienen
  • Heel veel keus in koffies
  • Eigen profielen aanmaken
  • Makkelijk te reinigen
Minpunten
  • Opvangbakje is redelijk snel vol
a*************@g********28-06-2026
De Krups Intuition Experience Hot and Cold is een mooie, compacte volautomatische koffiemachine die niet veel ruimte inneemt op het aanrecht. Het touchscreen is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het instellen van je favoriete koffie heel eenvoudig is. Een groot pluspunt is dat je persoonlijke profielen kunt aanmaken. Zo sla je gemakkelijk je favoriete koffiespecialiteiten op en heb je deze altijd snel beschikbaar. Daarnaast beschikt de machine over een groot waterreservoir en biedt hij veel verschillende koffievariaties, waardoor er voor ieder wat wils is. Het melkopschuimsysteem werkt goed en produceert mooi melkschuim voor cappuccino's en latte macchiato's. Wel vind ik het jammer dat de machine het melksysteem niet automatisch doorspoelt na gebruik. Hierdoor moet je dit zelf doen, wat iets minder praktisch is. Ook ontbreekt een opbergplek voor het melkslangetje, waardoor dit los blijft liggen wanneer je het niet gebruikt. Al met al is de Krups Intuition Experience Hot & Cold een fijne, veelzijdige en gebruiksvriendelijke koffiemachine met veel mogelijkheden. Ondanks enkele kleine verbeterpunten ben ik erg tevreden over de prestaties en het gebruiksgemak.
d********@g********26-06-2026
Mijn eerste ervaring met de Krups Intuition Experience+ Hot & Cold - - EA879EE0 is uitstekend. Mooie uitstraling en design. Helder display met functionele opties. Erg leuk is het om je eigen voorkeur in te stellen met naam en kleur. Veel variaties mogelijk in koffie sterkte, water. Warm en koude dranken. Met de temperatuur van nu wel belangrijk om voldoende ijsklontjes te gebruiken. Instellingen is wel even wennen maar eenmaal gevonden geeft de heerlijke geur en smaak van een goed bakkie koffie. Type bonen heeft uiteraard ook invloed. Ben in afwachting op een andere bonen om smaken te vergelijken. In een volgende review meer informatie. Zal ook de ervaringen delen met de verschillende soorten die we gemaakt hebben. Enige wat ik mis is de melkkan. Geprobeerd deze te kopen op de website van Krups maar helaas niet op voorraad.
p*********@l******25-06-2026
Sinds ik de Krups Intuition Experience Hot & Cold EA879EE0 gebruik, geniet ik thuis van een uitgebreide koffiebeleving. Het apparaat ziet er modern uit en past mooi in de keuken. De bediening via het scherm werkt snel en overzichtelijk. Ik vind het fijn dat je verschillende gebruikersprofielen kunt instellen. Zo staan mijn favoriete dranken altijd klaar met de juiste instellingen. Daarnaast biedt de machine veel variatie, van een krachtige espresso tot een verfrissende koude koffie. Voor iemand die deze machine nog niet kent: vrijwel alles werkt automatisch. Met één druk op de knop wordt een complete koffiespecialiteit bereid. Dat maakt het apparaat geschikt voor zowel dagelijkse koffiedrinkers als mensen die graag gasten verwennen met verschillende koffiesoorten.
r****@w**************25-06-2026
Sinds ik mijn vorige volautomaat bij mijn ouders heb achtergelaten miste ik de luxe van een goede automaat behoorlijk. Ik ben dan ook ontzettend blij met deze nieuwe aanwinst! Wat meteen opvalt is het design, hij is een stuk compacter dan mijn voorganger en pas gewoon netjes op het aanrecht. De machine maakt gewoon ontzettend lekkere koffie en de dranken worden ook echt goed heet. Nu het buiten zo warm is, is de speciale ijskoffie-variant trouwens echt een uitkomst. Ideaal voor de hete zomerdagen. Eén klein minpuntje, ik hou zelf van zeer sterke koffie, en ik merk dat de maximale '4 boontjes' bij de melkdranken voor mij persoonlijk nog iets te slap is. Gelukkig is dat heel eenvoudig op te lossen door er handmatig een extra espresso of ristretto aan toe te voegen. Alles bij elkaar gewoon een topper die iedere liefhebber kan voorzien van zeer goede (ijs)koffie!
d********@g********24-06-2026
j************@h**********23-06-2026

Stevige en veelzijdige machine van Krups

Sinds ik deze koffiemachine in huis heb, ben ik er erg enthousiast over. Het apparaat voelt robuust en solide aan, wat meteen de indruk geeft dat het om een kwalitatief hoogwaardig product gaat. Die stevige afwerking straalt betrouwbaarheid uit en maakt het gebruik extra prettig. Ook de eenvoud van de bediening is een groot pluspunt. Alles werkt intuïtief en is gemakkelijk te begrijpen. Zelfs iemand die minder gewend is aan moderne apparaten, zoals mijn moeder, kon er direct mee aan de slag zonder problemen. Wat ik daarnaast erg handig vind, is dat je twee kopjes koffie tegelijkertijd kunt bereiden. Vooral wanneer je gasten ontvangt, is dat een groot voordeel. Zo hoef je niet voor iedereen apart koffie te zetten en staat er snel voor iedereen een vers kopje klaar. Verder biedt de machine veel mogelijkheden om koffie naar eigen smaak in te stellen. Van de sterkte tot de hoeveelheid, alles is eenvoudig aan te passen. Daardoor geniet je telkens van een koffie die perfect bij jouw voorkeuren past. Al met al is dit een veelzijdige, gebruiksvriendelijke en kwalitatieve koffiemachine die ik zeker aan anderen zou aanbevelen.
Pluspunten
  • Stevig gebouwd
  • Veel verschillende koffie
Brenda 23-06-2026

Dit is echt de topper onder de koffiemachines

Prachtige koffiemachine van zeer degelijke kwaliteit. Dit merk je al als je de machine uit de doos haalt. Het is makkelijk in gebruik en ontzettend veel keus in de heerlijke koffie keuzes. Warm en koud, alles kan dit apparaat. Het is makkelijk in gebruik, reinigt zelf.
Pluspunten
  • Veel keus in verschillende koffie
  • zelfs koude koffie doet dit apparaat top.
  • Degelijk en mooi
Minpunten
  • Waterreservoir achter
r**************@h**********21-06-2026
Mooie en uitgebreide koffiemachiene. Luxe uistraling met vele opties en daarnaast maakt de machine tijdens gebruik niet veel geluid. Het reinigingsprogramma met stoom maakt het meeste geluid maar dat is van korte duur en te verwaarlozen. Het handige is dat je je favoriete koffie kunt instellen op een vast profiel. Daarnaast is het een uitkomt dat je 2 melk specialiteiten per keer kunt zetten. Natuurlijk heeft een apparaat met vele voordelen ook wat mind puntjes. Jammer dat er weinig tot geen gebruiksaanwijzingen in de doos aanwezig zijn maar als je google raadpleegt is deze zeker te vinden en dan wordt wegwijs worden met deze machine een stuk makkelijker. Je kunt op het apparaat kiezen voor handleiding maar dan krijg je een qr code te zien die je kunt scannen voor uitleg. Het touchescreen werkt erg handig en reageert snel. Nadeel is dat je snel vingers en vlekken ziet op de machine. Tot nu toe zeer tevreden met deze machiene en is ook zeker door kinderen vanaf een leeftijd of 8 jaar makkelijk te gebruiken voor bijvoorbeeld veilig een kop thee te zetten.
L*********@g********21-06-2026
De eerste indruk toen ik het apparaat had uitgepakt was vooral wat een mooie chique uitstraling het heeft. Het staat echt te shinen op mijn aanrecht. Na even snel de quickstart manual door te hebben genomen en de eerste stappen (uitvoerig spoelen) te hebben doorlopen was het tijd voor een kopje koffie. Je hebt een behoorlijk aantal opties, koffie, ristretto, americano, doppio, lungo filterkoffie en dit zijn dan alleen nog maar warme koffie opties. Ik heb er inmiddels 4 van geproefd en ben daar zeer blij mee! De ijskoffie varianten moet ik nog proberen (even geen ijsblokjes) en de melkvarianten heb ik ook nog te gaan. Wat mij ook meteen op een minpunt van het apparaat brengt...ik vind voor de prijs van deze machine dat het bijbehorende melkkan en de to-go thermosbeker/kan er standaard bij hadden moeten zitten. Dus voor nu erg blij met de koffiesoorten die ik al getest heb en vol verwachting over de nog te testen varianten!
pheaton18-06-2026

Heerlijke koffie

Het apparaat ziet er er heel netjes uit. Groot water reservoir, waar je zeker wel heel wat koppen koffie mee kan zetten. Het apparaat geeft netjes aan wanneer water bijgevuld moet worden en lekbakken geleegd moeten worden. Verschillende koffiesterktes, veel verschillende soorten koffie, verschillende temperaturen, zelfs voor thee. Iedereen in huis kan zijn eigen voorkeuren op eigen naam zetten met eigen kleur, waardoor je makkelijk je favoriete koffie of thee hebt gevonden zonder alles weer te moeten instellen. Ook de soorten koffie met melk wordt heel stapsgewijs aangegeven op het scherm welke stappen je moet nemen. Het apparaat is ook vrij stil in geluid. schakelt zichzelf ook uit. De tijd hiervoor is zelf in te stellen. Ik had echter verwacht dat er een melkkan ook bij zou zitten voor deze prijs, maar eigenlijk is dat niet eens nodig, als je niet met regelmaat koffie met melk drinkt. Als je 2 koppen tegelijk wilt zetten, dan moet je wel een kopje per beurt eronder zetten, omdat anders de verdeling van koffie niet klopt. Ik vind zelf vooral de lungo en de frappe erg lekker. De koffie is zelfs met de goedkopere koffiebonen erg lekker. Koffie wordt goed warm gezet, waardoor je de koffie ook rustig aan kan opdrinken.
Pluspunten
  • goede temperatuur
  • groot waterreservoir
  • stil
  • veel koffie keuze
  • je favoriete koffie zo gevonden
Minpunten
  • 1 kop per keer bij instellen van 2 koppen zetten
BenedictusX15-06-2026

koffie koffie

Ik sport elke ochtend vroeg en wil voor ik de deur uit ga gewoon snel een goed bakje. Even tikken op het scherm en klaar, tegen de tijd dat m’n sportschoenen aan staan is m’n espresso er al. Lekker sterk met een mooi laagje schuim, daar word je wakker van. Hij is ook echt stil, ik sta er om zes uur mee te rommelen en de rest slaapt gewoon door. Met ons vorige apparaat werd iedereen wakker maar nu hoor je bijna niks. En in de zomer na het sporten koude koffie! Hij maakt echt cold brew, niet van dat waterige gedoe met ijsblokjes erin. Na een hardlooprondje in de warmte is dat geniaal. Enige minpuntje: het melksysteem moet je dagelijks even spoelen, kost een minuutje maar je moet er aan denken. Duur? Ja. Maar ik haal nu nooit meer koffie onderweg dus hij verdient zichzelf terug. Mis alleen een wifi functie .
Pluspunten
  • compact
  • design
  • geluid
Minpunten
  • wifi
  • melkkan