De'Longhi De’Longhi EXAM440.55.B - Espressomachines

De'Longhi De’Longhi EXAM440.55.B
De'Longhi De’Longhi EXAM440.55.B
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 679,00 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 21 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi De’Longhi EXAM440.55.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r*********@g********04-08-2025

heerlijke koffie uit deze mooie machine.

ik heb al eerder een Delongi apparaat gehad , en nu dus weer een hele mooie volautomaat van Delongi. het is een schitterend apparaat met vele keuzes van warme en koude dranken. wij hopen er weer jaren plezier van te hebben.
Pluspunten
  • uiterlijk
  • makkelijk te onderhouden
Minpunten
  • heb ik nog niet ontdekt
GvR28-07-2025

Aanrader!

Solide product. Mooi melkschuim en een zeer eenvoudige bediening.
Pluspunten
  • Solide
  • Eenvoudig
  • Goed melkschuim
Minpunten
  • Geen boekje met handleiding (alleen digitaal)
t**************@g********27-07-2025

Bevalt goed

Heerlijke koffie en super makkelijk ingebruik.
Bart23-07-2025

Echt een aanrader

Heel fijn en compact apparaat. Heerlijke koffiesmaak en makkelijk in gebruik. Ideaal als je wilt switchen tussen tussen gewone koffiebonen en decaf variant. Ik kan niet wachten tot de cremecool binnen is en ik ook de koude varianten kan proeven. Topapparaat als je het mij vraagt.
Pluspunten
  • Compacte formaat
  • Vele opties
Minpunten
  • Locatie scherm
w**********@g********14-05-2025
Wat een topapparaat! Heerlijke cappucino's en vooral ook flat whites in een handomdraai. Heel leuk ook het scherm met veel opties en meldingen.
HS03-05-2025

Plug and play aan de lekkerste koffie!

Plug and Play! Is mijn eerste bonenmachine en het installeren en opstarten ging heel soepel. Ik geniet nu van mijn eerste gezette bakjes koffie en cappuccino en het smaakt erg goed. Vooral de verwisselbare bonencontainers zijn super handig (zeker als je wil switchen met decaf). Het reinigen is heel simpel (het duidelijke menu op de display laat zien wat je moet doen). Tip: laat je van te voren goed adviseren bij een koffiespeciaalzaak over de verschillende soorten bonen en welke het beste bij jouw smaak passen.
Jan Willem09-01-2025

Heel fijn apparaat

Het wisselen van koffie bonen is heel fijn. Ideale slimme profielen en makkelijk instelbaar. Fijn apparaat.
Pluspunten
  • Wisselen van bonen
  • Profielen
Minpunten
  • Maal geluid wat hoog
EJ30-10-2024

Mooi en lekker

Net in gebruik, alles is duidelijk en mooi weergegeven. Koffie is lekker, cappuccino schuim kan steviger, maar ook lekker. De afmetingen van de machine zijn ideaal voor thuis.
Pluspunten
  • Afmetingen
  • Vormgeving
  • Lekkere koffie
  • Bediening
Minpunten
  • Nog niet gevonden
g********@i*********16-09-2024

Aanrader.

Tot nu toe een heerlijk apparaat.
Pluspunten
  • Gemak
  • Snel
Ikke14-09-2024

Mooi apparaat

Mooi apparaat, nog wel veel te ontdekken. Heel jammer dat de cool uitbreiding niet los te verkrijgen is!
v***********@h**********12-09-2024

Mooie koffiemachine

Wij hebben gekozen voor deze machine, doordat we kunnen switchen tussen verschillende bonensoorten. Gisteren gekocht, dus nog weinig indruk, maar tot nu toe erg positief! :)
m************@h**********10-08-2024

Bevalt erg goed

Net en goed apparaat, je kan heerlijk koffie maken. Er zijn veel mogelijkheden.
Pluspunten
  • Veel keuze
r**********@h**********18-07-2024

Compacte en zeer complete machine

Het is een mooi, compact apparaat met een een ruim aantal koffiespecialiteiten.
Pluspunten
  • Compact
  • Veel koffiespecialiteiten
  • Makkelijk wisselen tussen bonen
  • Melkschuimer losgenomen kan worden.
Minpunten
  • Melkschuimer schoonmaken veel werk.
  • Verschillende koffievolumes onduidelijk.
  • Hoeveelheid benodigde melk is onduidelijk
Hobbybarista17-07-2024

Bevalt erg goed

Mooie stijlvolle en zeer volledige machine. Handig snel van koffie bonen te wisselen ( mijn vrouw en ik drinken bij voorkeur een andere koffie) ook persoonlijke instellingen zijn prettig om jouw persoonlijk getinte favoriete koffie op te slaan en te maken. Het is in het begin wel ff zoeken hoe alles werkt, maar de video’s zijn erg handig daarbij. Lekker een beetje experimenteren tot je jouw eigen perfecte koffie hebt gevonden en anders kies je een standaard koffie, er staan er meer dan genoeg in het mooie kleuren display.
Pluspunten
  • Mooie machine
  • Veel keuze mogelijkheden
  • Persoonlijke voorkeur in te stellen
  • Snel wisselen tussen koffiebonen
Minpunten
  • Wel iets meer werk kwa onderhoud en schoonmaken
Renee05-07-2024

Gemakkelijk en heet!

De twee bonenmalers gaf de doorslag. Makkelijk switchen tussen decaf en gewone koffie. Net m’n eerste kop gezet. Heerlijk en héét!
Pluspunten
  • Twee bonenreservoirs
  • Hete koffie
Minpunten
  • Nog niks
  • Nog steeds niks
n***********@h**********05-07-2024

Heerlijke koffie met deze machine

Lekkere koffie. Veel opties en biedt veel flexibiliteit voor het aanpassen van elke optie.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Flexibel qua opties
Minpunten
  • Prijs
t******@h**********04-07-2024
Purchased the Rivelia after seeing limited but good reviews of the product. So far the experience has been top quality. It allows flexibility in choosing how you want your beans grinded, water coarseness tested and also a wide variety of different coffee options! It has self cleaning options which is great for a bean to cup machine and it also prompts cleaning the milk frother after use so that you don't forget about it. I'm really happy with my purchase and the overall quality of the machine.
b*********@h**********03-07-2024
Geweldige machine, goede looks en superveel mogelijkheden om je koffie te finetunen.
Kees12-06-2024

Prima compacte espressomachine

Mooie slanke espressomachine welke een enorm scala aan instelbare mogelijkheden heeft om het perfecte kopje koffie te maken.
Pluspunten
  • Formaat
  • Instelbaarheid van koffiespecialiteiten
b**********@g********09-06-2024

Volautomatische slanke koffieautomaat

Slank design, veel koffiemogelijkheden, verse gemalen koffie. Voldoet aan de hoge verwachtingen.
Pluspunten
  • Vers gemalen koffie
  • Slank design
  • Veel koffiemogelijkheden
  • Losse melkkan
u**********@g********29-05-2024
Gemakkelijker kunnen wisselen met bonen. Veel variatie mogelijkheden en eenvoudig in gebruik