De'Longhi Eletta Explore - Espressomachines

De'Longhi Eletta Explore
De'Longhi Eletta Explore
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 830,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 125 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Eletta Explore op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Maarten1967!21-01-2025
Net een paar uur in huis. Lekkere koffie, duidelijke bediening. De app helaas nog niet werkend gekregen
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • 19 bar
Minpunten
  • App lastig installeren
t*********@h**********08-01-2025

Aanrader!

Mooie machine met veel functies. Alleen de melkkannetjes zijn wat fragieler
Pluspunten
  • Functies
  • Looks
Minpunten
  • Melkkannetjes
p**********@l******31-12-2024

Aanrader

Heerlijk bakje koffie tot nu toe, Net in bezit.
Pluspunten
  • Ruime keuze
  • Veel instelmogelijkheden
  • Hete koffie
j***********@i*********21-12-2024

Een aanrader

Deze Delong’s is net in mijn bezit maar het instellen ging heel gemakkelijk en bovendien geeft het heerlijke warme en goede koffie.
Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
B15-12-2024

Net ontvangen. Eerste indruk is goed.

Ik heb het product net ontvangen. Al een paar espresso’s gemaakt om de maling in te stellen met de bean adapt in de app. Makkelijk te bedienen. Het koppelen met de coffee link app heeft wat voeten in de aarde. Na een paar keer proberen is dat uiteindelijk gelukt. Heel fijn dat je door de menu’s op het display wordt geleid bij de eerste installatie. Aankomende dagen de verschillende dranken uitproberen. Eerste indruk is goed.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Koffie personaliseren
Minpunten
  • Koppelen met Coffee link app
Marc03-12-2024

Mooie en erg goede koffie automaat

Mooi compacte koffie automaat. Hele ruime keuze uit warme en koude koffie varianten die bovendien instelbaar zijn naar persoonlijke voorkeur. Er is voor 4 personen een account mogelijk. Met afneembaar melkreservoir met een zeer praktisch zelfreinigend programma. heerlijke koffie. Kortom: een prima apparaat.
Pluspunten
  • Instelbaar naar persoonlijke keuze
  • Zelfreinigend en afneembaar melkreservoir
  • voor koude en warme koffie varianten
Minpunten
  • waterfilter moet om de 2 maanden vervangen worden
c***********@g********24-11-2024

Aanrader!

Onze Magnifica S was na 9,5 jaar langzaam eens aan vervanging toe. De Eletta Explore is een mooie upgrade met een hoop meer opties. Erg fijn dat je er koude koffie, warme melk en heet water voor thee mee kan zetten, dat scheelt ook weer een waterkoker op het aanrecht. De basis is hetzelfde als bij de Magnifica S, dus qua onderhoud is ook deze machine niet veeleisend. De app is een handige toevoeging om wat meer te weten te komen over de samenstelling van de verschillende koffies, maar de machine zelf is al heel eenvoudig in gebruik. Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Koude koffie, heet water en warme melk
  • Erg veel keus in soorten koffie
  • Eenvoudig in gebruik en onderhoud
k**************@g********10-11-2024
3.0

Kunnen jullie nu echt geen fatsoenlijke app maken?

3.0
Goede machine, maar app en wife connecteren een grote ramp.
Pluspunten
  • Koffiesmaak
  • Temperatuur
Minpunten
  • Wifi app
d**************@o**********09-11-2024

Top apparaat met heel veel keus aan heerlijke koffie’s

Mega blij met deze machine! Makkelijk in gebruik en om schoon te maken. Digitaal scherm is prachtig en duidelijk, geeft alle instructies om de lekkerste koffie’s te maken. Cold Brew functie is echt top! De reden dat ik dit apparaat aanschafte is door de veelzijdigheid aan koffie die je kunt maken en tot nu toe stelt geen een teleur. Zeker het geld waard!
Pluspunten
  • Veel keuze in koffie
  • Melkschuim in te stellen dus altijd dikke schuim
  • Coldbrew
  • Digitaal scherm
  • Makkelijk schoon te houden
Minpunten
  • Niet het stilste apparaat
aayyeennaa05-11-2024

Een prachtig volautomaat koffie machine

Het is een praktische machine die warme en koude en to go koffiedranken kan doen. Het is een geweldige machine, maar let niet op de app. Gebruik gewoon de machine.
Pluspunten
  • Warme en koud koffie
  • Melk container Warme en koud
G*****@o**********04-11-2024

Bevalt goed

Ben positief over dit koffieapparaat vanwege de vele soorten koffie die hiermee bereid kunnen worden
Pluspunten
  • Apparaat bereidt veel soorten koffie
Bea03-11-2024

Bevalt goed

Al eerdere positieve ervaring met vorig product. Vandaar opnieuw de keuze voor Delonghi
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Eenvoudig te bedienen
Minpunten
  • Software app
  • Warmhoudplaatje verwarmd minimaal
m****************@h**********02-11-2024
Compact, snel en goede kwaliteit koffie.
j**************@g********25-10-2024
Gekozen voor deze machine omdat het ook coldbrew kan maken met koud schuim. De machine is geweldig en zet door de langere maaltijden een goede sterke kop koffie. Een echte aanrader!
i*****************@g********24-10-2024
Mooi apparaat met snelle levering! Lekker bakje koffie!
MB21-10-2024

Bevalt erg goed

Compact, gebruiksvriendelijk, kwaliteit koffie en talloze soorten koffie
Pluspunten
  • Compact
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Prijs
Raymond21-10-2024

Aanrader voor de veeleisende koffiedrinker

Prachtig apparaat met veel keuzes. Koud, warm, personalisaties voor meerdere personen.
Pluspunten
  • instelmogelijkheden
  • uiterlijk
  • warme en koude koffie
Minpunten
  • nog niet ontdekt
angelique21-10-2024

hete cappuccino

de longhi geeft als 1 van de weinige merken hete cappuccino melk wordt goed verwarmd
Jamy19-10-2024

Aanrader

Heerlijke koffie en veel mogelijkheden
Pluspunten
  • Afstel mogelijkheden
  • Gemak
Minpunten
  • Prijs
Gorkem14-10-2024

nice machine

It's nice machine that does everything automatically. However, wifi connection could be easier/better with mobile phones.
Pluspunten
  • touch screen
  • does everything
Minpunten
  • wifi connection
v*****@z*******13-10-2024

DeLonghi ECAM450.65.G. Voldoet boven verwachting

De koffiemachine nu 2 dagen in huis. We hebben verschillende soorten koffie getest, chocolademelk (met melk) en de smaak is goed. De bediening is ook echt heel eenvoudig.. Geen handleiding hiervoor nodig. Alleen moet je er wel rekening mee houden dat bij het gebruik is doorgespoeld wordt en dat je dus ene kopje eronder moet zetten voor het water wat er uit komt. Verder bevalt het tot nu toe heel goed.
Pluspunten
  • Prima smaak
  • Gebruiksgemak
  • Keuze van soorten koffie, zowel koud als warm
  • Thee en heet water
  • Reiningingspakket bijgeleverd
Minpunten
  • Niets om eronder te zetten bij doorspoelen
a******@c********12-10-2024

Zeer tevreden met de aankoop

Jaren lang een DeLonghi Nespresso gebruikt. Was nu toe aan iets anders met elke keer een vers kopje koffie
Michelle Miller10-10-2024

Barista Coffee made at home.

This make and model is perfect if you want the ability to make hot and cold coffees in the comfort of your own home. I do suggest that you purchase an extra hot and cold milk frothing containers if you have multiple people in your household that uses different types of milk.
Pluspunten
  • built-in recipes at the push of a button
  • hot brew and cold brew
Minpunten
  • made of plastic
Ubbo.06-10-2024

Aan te bevelen.

Vorige machine was ook een Delonghi. Bijna 10 jaar zonder problemen gefunctioneerd. Kiezen voor dit apparaat was dus logisch mede door goede reviews op o.a. YouTube. Na wat experimenteren met de instellingen is de koffie perfect. Verbinding maken met de Coffee Link App vergt enig geduld maar als dat uiteindelijk is gelukt werkt alles snel en feilloos.
Pluspunten
  • Maakt verwachtingen waar.
k***********@g********03-10-2024

Aanrader!

Super apparaat, eindeloze mogelijkheden voor welke koffie dan ook. Prima prijs-kwaliteits verhouding. Op naar een flink aantal jaren genot zoals eerdere delonghi koffiemachines!