Siemens EQ.6 plus TE657319RW Volautomatische Espressomachine - Zwart - Espressomachines

Siemens EQ.6 plus TE657319RW Volautomatische Espressomachine - Zwart
Siemens EQ.6 plus TE657319RW Volautomatische Espressomachine - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 859,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.6 plus TE657319RW Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

hans23-10-2018

zeer stil en snelle koffie machine

degelijkheid (RVS) goede verwarming en bedieningsgemak een betaalbare volautomaat die niet onderdoet voor een hele dure espresso volautomaat
Pluspunten
  • stil en snel
  • bedieningsgemak
Minpunten
  • klein waterreservoir
Ron22-10-2018

TE 657319RW

Na 2 dagen, nu al overtuigd dat het een prima apparaat is. Handig in gebruik en goed geprijsd nu met de 50 euro refund. Alleen nog even de juiste bonen vinden en dan helemaal goed!
Pluspunten
  • Prijs kwaliteit
  • Zeer simpele bediening
Babetka12-07-2018

Super koffieaparat

Super mooi aparat, koffie is echt lekker, makkelijk te schoonmaken,keramiek molen is niet laud, gewoon geweldig!
Pluspunten
  • zonder extra melkhouder
  • auto clean
Carla Gracner03-07-2018

Makkelijk te bedienen, mooi ontwerp

Lang gezocht naar een goede koffiemachine, ik wilde volautomatisch , veel soorten koffie , geen chroom en 19 bar ivm de smaak. En ik kwam toen uit bij de Siemens EQ.6 s700.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen, heerlijke koffie
  • Niet te groot
Minpunten
  • door aut. Spoelen veel waterverbruik
  • Opvangbak snel vol
erik08-06-2018

zeer gebruiksvriendelijk apparaat

Eenvoudig te installeren en in gebruik, erg geode koffie en cappuccino. De tiptoetsen beiden op een toegankelijke wijze de mogelijkheid jouw eigen smaak aan te passen, zowel in sterkte als in omvang van de drank. Alles is eenvoudig bereikbaar op bij te vullen of schoon te maken.
Pluspunten
  • de keuzemogelijkheden
Chris26-05-2018

Lekker kopje koffie (en veel meer)

Apparaat geeft lekkere koffie in alle varianten. Melkschuim in de cappuccino of machiato is goed stevig. Is makkelijk in gebruik al had van mij het bedienen van het menu wel iets gebruiksvriendelijker gekund. Gelukkig is er alrtijd wel wat aan te merken. Belangrijkste is toch dat er goede koffie uit komt!
Pluspunten
  • Veel variatie
  • Je kan alles instellen
Minpunten
  • Lekbak is wat snel vol
Sam10-05-2018

Topmachine en gebruikersvriendelijk!

Deze koffiemachine gekocht na veel vergeleken te hebben, Erg makkelijk te bedienen en ziet er mooi uit; net even anders in de donkere inox kleur . Aanwinst in de keuken maar het belangrijkste is dat er heerlijke koffie uitkomt. Alle varianten koffie van espresso tot Latte. Doorslaggevend was dat we 2 soorten koffie kunnen gebruiken en dat het een machine is met 19 bar; dat komt de smaak van de koffie ten goede. De meeste machines hebben 15 bar. Enige wat ik mis als ik iets moet aangeven is een opwarmplaatje, maar je kan niet alles hebben. Blij mee.