Siemens iQ700 TE657319RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, grijs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 23 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 TE657319RW op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Een koffieliefhebber uit Amsterdam 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Complete machine

Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

9,0
Mooie complete volautomaat welke heerlijke koffie produceert. Eerst het e.e.a. aangepast naar onze eigen smaak. De standaard instellingen geven veel melk af bij de melk varianten. Na de afstelling, welke zeer eenvoudig te doen is, is de koffie helemaal naar wens. Het gemak van het schoonmaken van de machine en de uitstraling met de LED's aan de uitgifte kant heeft de doorslag gegeven om de machine aan te schaffen. Ik verwacht nog jaren plezier te hebben van deze mooie aanwinst voor onze keuken. Onze visite kan nu heerlijk genieten van een lekkere home made caramel machiato. Het voordeel van de Q6 boven de Q9 serie is dat deze een volledig touchscreen heeft, welke eenvoudig te reinigen is. Ik heb ervaring met verschillende machines zoals Jura en Saeco, de Siemens is een absolute aanrader.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Eenvoudig te reinigen
  • Chique en luxe uitstraling
  • Geluidsniveau is laag

Minpunten

  • Verbruikt veel water t.a.v. het reinigingsprocess

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo Heemskerk 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed werkend apparaat datlekkere koffie zet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

9,0
Dit is mijn tweede siemens apparaat. Die ik vier jaar heb gehad. Zet hele lekkere koffie en is in gebruik super gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bart 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg enthousiast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

9,0
Aangeschaft ter vervanging van een DeLonghi, die toch echt in dezelfde prijsklasse zat... maar wát een verschil! Dit is kóffie! Supereenvoudig te installeren (hoewel de handleiding een beetje van de hak op de tak springt, bijvoorbeeld het plaatsen van het kalkfilter wordt in een apart boekje uitgelegd) maar uiteindelijk wijst het zich vanzelf. En gewoon meteen superkoffie! Melkfunctie ook helemaal top, automatische reiniging... érg blij met dit apparaat!

Pluspunten

  • Uitstekende koffie in alle variaties
  • Behoorlijk stil
  • Goed te reinigen koffieprut-opvangbakje
  • Veel goed voorgeprogrammeerde soorten koffie
  • Uiterst simpele bediening

Minpunten

  • Waterreservoir mocht groter
  • Installatiehandleiding mag iets duidelijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liek 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffie zoals koffie bedoelt is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

9,0
Geweldig volautomatisch apparaat. Eenvoudig en duidelijk in gebruik. Veel mogelijkheden. Heerlijke koffie. Mooi compact van formaat en een mooie apparaat voor het oog.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • heerlijke koffie
  • volautomatisch
  • zelfreinigend

Minpunten

  • Geeft snel aan dat je moet ontkalken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ultimate koffiegenot 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect kopje koffie met simpel bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

4,0
Overzichtelijk apparaat met alle soorten koffiegenot waardoor iedereen aan zijn of haar trekken kan komen.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • overzichtelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla K.C. 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

10,0
Blij met mijn nieuwe koffiemachine. Eenvoudig te bedienen, persoonlijk in te stellen, keuze in persoonlijke koffie voorkeur. Geweldig product van Siemens.

Pluspunten

  • Display
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke en simple bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

9,0
Het apparaat is simpel van bediening, eenvoudig en snel in schoonmaak en onderhoud.
De koffie is goed van smaak en warm, de melk op de cappuccino is stevig van structuur en erg smaakvol, voor een espresso raad ik aan om de kopjes eerst voor te verwarmen. Een apparaat dat zeker is aan te bevelen ook gezien zijn mogelijkheden.

Pluspunten

  • simpel in bediening en onderhoud
  • smaakvolle koffe en warm

Minpunten

  • Je de kopjes niet kunt voorverwarmen
  • mag wat mider geluid maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaco en Jacqueline 17-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch lekker smaakt elke koffie uit dit aparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

10,0
Voor iedereen de gewenste smaak/soort uit 1 apparaat. En elke kop smaakt heerlijk. Makkelijk bij te vullen en te reinigen. Door de uitstraling van het apparaat lijkt onze keuken nog luxer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin van Twillert 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, duidelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

8,0
heel veel plus punten zoals de bediening (erg klant vriendelijk) makkelijk schoon te houden.
De koffie is erg lekker, en ziet er ook goed uit.
Hij is ook goed stil voor een bonen apparaat.
De uitstraling ziet er ook goed uit.
Ik vind alleen dat het wat lang duurt voor de koffie klaar is.

Pluspunten

  • goede koffie
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • tijd dat de koffie klaar is
  • kleine water bak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J.T. Sanders 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie automaat met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

8,0
Koffiemachine voor de koffieliefhebber.
Eenvoudig keuze menu voor o.a. gewone koffie, espresso, cafe au lait, cappucino. Gemakkelijk in te stellen op sterkte en hoeveelheid. Melk aangesloten via een slangetje dus eenvoudig schoon te houden. Groot water reservoir. Waterfilter vullen en plaatsen kost wel enige moeite.

Pluspunten

  • grote water tank
  • extern melkopslag
  • goed te reinigen

Minpunten

  • plaatsing waterfilter
  • vullen waterfilter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van der Linde 05-12-2018

Heerlijke koffie!!!

Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

10,0
We hebben deze machine nu ruim een week en zijn helemaal verliefd op de machine.
Ruime keuze wat betreft koffie-instellingen. Makkelijk te bedienen en nu al niet meer te missen in ons huishouden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bert 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

8,0
Onder het motto goedkoop is duurkoop hebben wij gekozen voor de iets duurdere Siemens. You see is what you get, topapparaat, stil en heerlijke koffievarianten.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Bedieningsgemak
  • Design

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige afwerking en mooie kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

9,0
We zochten een koffiezetter met bonen en meerdere mogelijkheden. Deze koffiezetter heeft alles. Mooi design, stil, degelijk en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Design
  • Koffiemogelijkheden
  • Schoonmaak mogelijkheden

Minpunten

  • Had iets meer koffie inhoud kunnen hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Alkmaarder2 03-12-2018

Anton, je kunt de afgifte van de hoeveelheid koffie zelf inregelen. Zie pagina 65 van de handleiding "Maat kopje instellen"

Reageer

Wil 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch volautomatisch expressoapparaat

Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

10,0
Fantastisch apparaat. Heerlijke diversiteit van koffie. Vind het wel een duur apparaat maar de prijs-kwaliteitverhouding is het zeker waard.

Pluspunten

  • Zelfreinigen van apparaat
  • Het kunnen instellen van watertemperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla Gracner 22-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds tevreden ov

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

8,0
Ik heb goed uitgezocht aan welke eisen dat apparaat moest voldoen! Niet te groot , 19 Bar , donker pijpje voor melk, veel soorten koffie . Zo min mogelijk chroom helaas was dit apparaat in juni nog niet geheel in zwart te koop

Pluspunten

  • Koffie is heerlijk
  • Apparaat makkelijk en hygienisch in onderhoud

Minpunten

  • chrome plaatje voor bekers al behoorlijk bekrast
  • Vaak lekbak ledigen spoelt met veel water na
  • Melk spuit tegen chrome achterwand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vd Broek 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm en snel gereed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

9,0
Lekker kopje koffie
Snel gebruiksklaar en ook voor de volgende kop koffie snel weer gereed. Makkelijk in het onderhoud. Ook het geluid is beperkt

Pluspunten

  • Snel gereed
  • Onderhoudsvriendelijk

Minpunten

  • Nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wiets 03-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

9,0
zet goede koffie.
goed overzichtelijk display.
gemakkelijk te bedienen.
goed en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • overzichtelijk display
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • water reservoir mag iets groter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vi82 24-10-2018

Top koffiemachine

Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

8,0
Ik heb de koffiemachine 3 weken geleden aangeschaft en wil niet meer zonder. Super makkelijk in gebruik, gemakkelijk schoon te maken en het belangrijkste hij zet super lekkere koffie. Ook de variatie aan melkproducten is super. Het design is ook erg mooi en past perfect bij mijn oven en stoomoven van siemen in dezelfde black steel lijn.

Enige nadeel is dat de melkproducten niet heel warm zijn, maar dan kan je hem wel direct nuttigen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

hans 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer stil en snelle koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

9,0
degelijkheid (RVS) goede verwarming en bedieningsgemak een betaalbare volautomaat die niet onderdoet voor een hele dure espresso volautomaat

Pluspunten

  • stil en snel
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 22-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TE 657319RW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Algemene score

10,0
Na 2 dagen, nu al overtuigd dat het een prima apparaat is. Handig in gebruik en goed geprijsd nu met de 50 euro refund. Alleen nog even de juiste bonen vinden en dan helemaal goed!

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Zeer simpele bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews