Siemens iQ700 TE657319RW - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, grijs

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vd Broek 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm en snel gereed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker kopje koffie
Snel gebruiksklaar en ook voor de volgende kop koffie snel weer gereed. Makkelijk in het onderhoud. Ook het geluid is beperkt

Pluspunten

  • Snel gereed
  • Onderhoudsvriendelijk

Minpunten

  • Nog niet
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

wiets 03-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zet goede koffie.
goed overzichtelijk display.
gemakkelijk te bedienen.
goed en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • overzichtelijk display
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • water reservoir mag iets groter
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vi82 24-10-2018

Top koffiemachine

Algemene score

8,0
Ik heb de koffiemachine 3 weken geleden aangeschaft en wil niet meer zonder. Super makkelijk in gebruik, gemakkelijk schoon te maken en het belangrijkste hij zet super lekkere koffie. Ook de variatie aan melkproducten is super. Het design is ook erg mooi en past perfect bij mijn oven en stoomoven van siemen in dezelfde black steel lijn.

Enige nadeel is dat de melkproducten niet heel warm zijn, maar dan kan je hem wel direct nuttigen.
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

hans 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer stil en snelle koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
degelijkheid (RVS) goede verwarming en bedieningsgemak een betaalbare volautomaat die niet onderdoet voor een hele dure espresso volautomaat

Pluspunten

  • stil en snel
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • klein waterreservoir
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 22-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TE 657319RW

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 2 dagen, nu al overtuigd dat het een prima apparaat is. Handig in gebruik en goed geprijsd nu met de 50 euro refund. Alleen nog even de juiste bonen vinden en dan helemaal goed!

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Zeer simpele bediening

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Babetka 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super koffieaparat

Algemene score

10,0
Super mooi aparat, koffie is echt lekker, makkelijk te schoonmaken,keramiek molen is niet laud, gewoon geweldig!

Pluspunten

  • zonder extra melkhouder
  • auto clean
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carla Gracner 03-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen, mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lang gezocht naar een goede koffiemachine, ik wilde volautomatisch , veel soorten koffie , geen chroom en 19 bar ivm de smaak. En ik kwam toen uit bij de Siemens EQ.6 s700.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen, heerlijke koffie
  • Niet te groot

Minpunten

  • door aut. Spoelen veel waterverbruik
  • Opvangbak snel vol
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

erik 08-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer gebruiksvriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig te installeren en in gebruik, erg geode koffie en cappuccino. De tiptoetsen beiden op een toegankelijke wijze de mogelijkheid jouw eigen smaak aan te passen, zowel in sterkte als in omvang van de drank. Alles is eenvoudig bereikbaar op bij te vullen of schoon te maken.

Pluspunten

  • de keuzemogelijkheden
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker kopje koffie (en veel meer)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat geeft lekkere koffie in alle varianten. Melkschuim in de cappuccino of machiato is goed stevig. Is makkelijk in gebruik al had van mij het bedienen van het menu wel iets gebruiksvriendelijker gekund. Gelukkig is er alrtijd wel wat aan te merken. Belangrijkste is toch dat er goede koffie uit komt!

Pluspunten

  • Veel variatie
  • Je kan alles instellen

Minpunten

  • Lekbak is wat snel vol
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sam 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topmachine en gebruikersvriendelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze koffiemachine gekocht na veel vergeleken te hebben, Erg makkelijk te bedienen en ziet er mooi uit; net even anders in de donkere inox kleur . Aanwinst in de keuken maar het belangrijkste is dat er heerlijke koffie uitkomt. Alle varianten koffie van espresso tot Latte. Doorslaggevend was dat we 2 soorten koffie kunnen gebruiken en dat het een machine is met 19 bar; dat komt de smaak van de koffie ten goede. De meeste machines hebben 15 bar. Enige wat ik mis als ik iets moet aangeven is een opwarmplaatje, maar je kan niet alles hebben. Blij mee.
Geschreven voor: Siemens iQ700 TE657319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer