Siemens EQ6 plus TE651209RW - Espressomachines

Siemens EQ6 plus TE651209RW
Siemens EQ6 plus TE651209RW
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 569,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 553 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ6 plus TE651209RW op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Evelien13-12-2020

Geweldig apparaat

Geweldig apparaat. Heerlijke koffie, veel mogelijkheden qua instellingen van temperatuur, smaak, sterkte enz.
Pluspunten
  • veel keuze in koffiemogelijkheden
  • prachtig apparaat om te zien.
  • reinigt alles wat je wenst.
  • uit schakelen is instelbaar
Joanne13-12-2020

Heerlijk volautomatisch koffiezetapparaat

Echt een super product en zeker waar voor je geld! De zorgbonus hier aan uitbesteed en eerlijk waar het is zeker geen miskoop! Nu begin ik in de ochtend weer heerlijk aan mijn dienst. De cappuccino’s en latte macchiato zijn mijn favoriet! Met een vleugje caramel syroop erbij en je hebt echt een barista koffie. Ik zou als je er geld voor hebt het product zeker aanraden als je een echte koffiedrinker bent. Je hebt veel keus en het smaakt heerlijk, en het is uiteraard makkelijk in gebruik. Ik heb veder geen gebruiksaanwijzing nodig gehad.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel keus
  • Echte barista koffie
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Lekbak zit snel vol
Koffieliefhebber13-12-2020

Gemakkelijke bediening, compact en maakt lekkere koffie.

Tijdens de aanschaf goede uitleg gekregen van de Siemens verkoper. Het doet wat het belooft. Maakt nagenoeg geen geluid (alleen eventjes met het malen) gemakkelijk te bedienen en overzichtelijk. Om schoon te maken hoef je geen geleerde te zijn. Bijvullen van water en/of koffiebonen gaat ook simpel. En de koffie smaakt ! ook niet onbelangrijk !
Pluspunten
  • Bediening
  • Nagenoeg geruisloos
  • Menu is gemakkelijk te doorlopen en in NL
  • Gemakkelijk schoon te maken
Mevrouw Yildiz12-12-2020

uitstekende koffieapparatuur voor een eerlijke prijs

Wij hebben al 2 van deze koffiemachines gekocht, 1 voor de zaak en 1 voor thuis. Maakt hele lekkere koffie en je kan zelf kiezen hoe sterk/ groot je hem wil, daarnaast makkelijk te onderhouden en heel eenvoudig om schoon te maken.
Pluspunten
  • kan zelf kiezen hoe groot en sterk je koffie is
  • keuze uit velen soorten koffies
  • kan ook gebruikt worden voor warm water voor thee
Minpunten
  • kan niet echts iets bedenken.
Jdonk10-12-2020

Gebruiksvriendelijk goede koffie

Super fijn apparaat, veel opties en favoriete instellingen te programmeren. Enkel moet regelmatig de lekbak geleegd worden omdat hier vloeistof in druppelt met reinigen koffie maler denk ik. Verder zeer tevreden en met de juiste bonen super koffie :)
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • veel opties
Minpunten
  • regelmatig lekbak legen
Gaby10-12-2020

Mooie volautomatische koffiemachine voor de koffieliefhebber

Deze machine is makkelijk in gebruik en redelijk stil. Zelfs het geluid bij het malen van de koffiebonen is een heel stuk minder dan onze oude. Koffie temperatuur is in te stellen en de grote van de kopjes, wat ideaal is. Helaas is het waterreservoir aan de kleine kant. Maar he, het apparaat staat in de keuken, dus water dichtbij! Al met al, ik ben super blij met mijn koffieapparaat en geniet elke keer weer van mijn latte. Dit is mijn eerste Siemens koffieapparaat, maar kende hem al doordat hij bij een vriendin in de kapsalon staat en dus veel wordt gebruikt en geen problemen geeft. Zelfs niet na een paar jaar intensief gebruik.
Pluspunten
  • temeperatuur instelbaar
  • grote van de kopjes instelbaar
  • veel soorten koffie keuze
  • geen lawaai met koffiebonen malen
  • mooi design, touch screen
Minpunten
  • waterreservoir wat aan de kleine kant
Hans10-12-2020

makkelijk te bedienen.

De koffiebonen malen maakt veel geluid, maar de koffie uiteindelijk zetten is zeer stil. Erg snel klaar. Het water is heel heel. cappucino ook makkelijk te maken. Elke keer reinigen is wel een nadeel.
Pluspunten
  • duidelijke touchscreen
  • heet water/koffie
Minpunten
  • geluid bij bonen malen
  • lekbak snel vol
vinny10-12-2020

1 woord, perfect

Perfect. Niet erover na denken koop gewoon dit machine. Maakt heerlijke koffie, is stil en kan alles zelf instellen.
Pluspunten
  • stil
  • 100% goed
  • instellingen naar eigen keuze
  • nogmaals 100% goed
  • mooi kleuren combi
Diana09-12-2020

Lekkere koffie ,makkelijke bediening

Ik beveel het zeker aan Veel opties, makkelijk te gebruiken en natuurlijk belangrijk ,lekker koffie !!
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Mooi
Heidi van Doorn09-12-2020

Perfecte espressomachine.

Duidelijk, goed en eenvoudig te bedienen. Strak modern uiterlijk. Makkelijke schoonmaakprogramma's. Wij drinken zelf zwarte koffie, maar voor de visite is een cappuccino ook snel gezet, pak melk erbij slangetje erin en klaar. We hadden ook een thee-apparaat maar die hebben we terug in de doos gedaan. Melkslangetje vd. espressomachine af en druk op thee absoluut geen koffiesmaak maar heel helder water. We zij super tevreden over deze machine en bevelen hem zeker aan.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk te vullen
Ingrid09-12-2020

Heerlijke koffie

Maakt echt heerlijke koffie, diverse mogelijkheden in te stellen. Handig in gebruik. Geeft precies aan wat er moet gebeuren, bijvullen, lekbak legen, bonen bijvullen. Je kunt er 2 kopjes koffie tegelijk mee zetten.
Mirjam09-12-2020

Ziet er mooi uit, gebruiksvriendelijk

Net ontvangen. Moet de opties en instellingen nog uitproberen. Uiterlijk is mooi en makkelijk te bedienen.
TE651209RW09-12-2020

Gemakkelijk bedienbaar koffiezetmachine

Je krijgt zeker waar voor je geld met deze koffiezetmachine. Makkelijk te bedienen en hij zet lekkere koffie. Duidelijke aanwijzingen op de display. Wij drinken 's morgens een lekkere cappuccino. Een goede manier om wakker te worden.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Goede aanwijzingen op het display
  • Makkelijk schoon te maken.
Rob Kruit08-12-2020

Heerlijke kop koffie

Nadat onze oude koffieautomaat steeds meer nukken kreeg, snel weer een Siemens koffieautomaat aangeschaft. Nu kunnen we weer genieten van verschillende koffieopties en van een (h)eerlijke kwaliteit.
Pluspunten
  • Meerdere koffiekeuzes
  • Eigen smaak en hoeveelheid bepalen
  • Eenvoudig te bedienen
Minpunten
  • Afvalbakje een beetje klein
Fam. Bugday08-12-2020

Goede koffiemachine

We hadden een koffiemachine van een ander merk die er ineens mee ophield. Toen moesten we snel op zoek naar een nieuwe en zo kwamen we uit op de koffiemachines van Siemens. En wat zijn wij blij dat de andere stuk was gegaan, want wat een verbetering zeg! Ik geniet nu van elke kop koffie en wanneer we bezoek hebben, genieten zij er ook volop van. Bovendien is er veel mogelijk met deze koffiemachine. Je hebt 8 keuzes en daarbij kan je bij elke van deze 8 de sterkte en hoeveelheid aanpassen naar jouw wensen. In het begin is het nog even zoeken naar de ideale koffie per persoon maar als je die eenmaal hebt gevonden, is het ook echt perfect. En dat zoeken maakt het alleen maar leuk want dat laat weer zien hoeveel keuze er wel niet is. Al met al zijn wij tevreden over deze koffiemachine. Geweldig!
Pluspunten
  • Veel keuze
  • Lekkere koffie
  • Maakt goede melkschuim
  • Blijft lang aan
  • Koffie is goed warm
Minpunten
  • Gebruikt veel water
  • Opvangbak vaak/snel vol
Marco08-12-2020

Heerlijke koffie

Mooi vormgegeven, lekkere koffie, simpel in het gebruik. Je eigen favoriete koffie samenstellen en opslaan. Zetgroep simpel uit te nemen en schoon te maken.
Pluspunten
  • Simpel te bedienen
  • Simpel schoon te maken
  • Genoeg keuzemogelijkheden voor een lekker bakkie
Ingrid07-12-2020

Heerlijke koffie uit dit apparaat

Dit apparaat maakt heerlijk warme koffie. Diverse koffie soorten zijn mogelijk. Koffie is lekker warm, ook zonder eerst de kopjes voor te verwarmen. Handig in gebruik. Er kunnen 2 kopjes koffie tegelijk gezet worden. Persoonlijke instellingen zijn te programmeren. Enigste nadeel is dat het wel wat meer lawaai maakt tijdens het malen van de bonen
Bart Staps07-12-2020

Fijn,stil en op alle opzichten in te stellen voorkeuren

Dit apparaat nu een week in bezit. Zeer stil, en op alle mogelijke voorkeuren zoals inhoud, sterkte en temperatuur in te stellen. Goede zetgroep wat zich in de loop der jaren heeft bewezen.
Pluspunten
  • Uitgebreid menu
  • Uitgebreide keuze
  • Zowel bonen als gemalen koffie denk aan decafé.
  • Makkelijke melk aanvoer.
  • Goed schoon te houden.
Niki van den Brand07-12-2020

Geweldig apparaat

Heerlijke koffie, goede melkschuim (gebruik lang houdbare volle melk) ook thee kun je ermee zetten. Beetje nesquik in een mok en melkschuim erbij en je hebt heerlijke chocomel voor de kinderen!
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Goede melkschuim
  • Opties voor milde en sterke koffie
Minpunten
  • waterreservoir is wat snel leeg
D Bergsma Apeldoorn07-12-2020

kOFFIE ZOALS kOFFIE SMAKEN MOET

Na lang wikken en wegen toch eindelijk een bonenmachine gekocht. En wat zeg ik nu had ik veel eerder moeten doen. Makkelijk in gebruik .En een goed scherm die je info geeft zoals lekbak legen , Melkslang schoon maken en water reservaar bijvullen, Ideaal
Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik
  • info via LCD scherm
  • Auto reiniging bij afsluiten
  • voldoende mogelijkheden koffie
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Lekbak snel vol
Dayi07-12-2020

Mooi koffiezetapparaat!

Het is makkelijk in gebruik en heeft een luxe uitstraling. Het apparaat is eenvoudig schoon te maken. Over het algemeen zijn de water reservoiren te klein. Dat vind ik ook bij dit model
Pluspunten
  • Design
  • Veel opties
  • Makkelijk te onderhouden
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Klein water reservoir
Zeliha06-12-2020

Geweldig product!

Top kwaliteit, erg handig! Precies wat we gehoopt hadden. Erg blij! Lekkere bonen koffie. Was een cadeautje voor mijn moeder en ze is er erg tevreden mee! Mooie prijs voor een mooi apparaat
Pluspunten
  • Goeie smaak
  • Perfecte grootte
  • Handig filter bakje
  • Ruisloos!
  • Waterresevoir goeie grootte
Miekel06-12-2020

Waterreservoir en lekschaal aan de kleine kant. Veel keuze.

Mooie vormgeving, de keuzemogelijkheden veel maar is gewoon puzzelen en proberen. Kleine lekschaal.
Pluspunten
  • Helder programmascherm
  • Melkschuim maken direct uit pak
Minpunten
  • Kleine lekschaal
  • Klein waterreservoir
Dave Vluggen06-12-2020

Mooie en makkelijke machine met tal van mogelijkheden

Dit automatische koffiemachine sinds een aantal dagen in het bezit en nu al dolenthousiast. Koffie in allerlei soorten zet je een een handomdraai en de machine is vrij stil ten opzichte van andere machines die wij hebben gehad. Het schoonmaken gaat makkelijk. Uiteraard moet je in het begin even de juiste afstemming zoeken voor je kopjes en de sterkte van de bonen, maar dat hoort erbij.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Design is goed over nagedacht
  • De koffie komt warm uit de machine
Minpunten
  • Vrij kleine bonenopslag
Fam. Koning06-12-2020

Fantastisch apparaat beste koffie

Na vele machines te hebben gehad is dit wat wat zochten geweldige machine koffiesmaak komt goed naar boven en alle functies voor alle soorten koffie werken super heerlijk. Wij hebben er extra de melkbeker bij gekocht van Siemens om het apparaat te completeren. Een echte aanrader!
Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Makkelijk te reinigen
  • Veel keuze in koffie soort
Minpunten
  • Veel water in lekbak