De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 553 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ6 plus TE651209RW op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
7 jaar een siemens EQ7 gehad tot volle tevredenheid. Deze is echt goed gebruikt maar helaas heeft deze trouwe vriend ons na jaren trouwe dienst verlaten. reparatie kosten waren te hoog dus hebben we hem vervangen voor een EQ5.
De siemens EQ5 ( en de EQ7) zijn erg makkelijk schoon te maken en ook het ontkalken en reinigings programmas zijn erg makkelijk in gebruik.
Tevens is het fijn dat bij de EQ5 een automatisch reinigings programma voor het melksysteem aanwezig is, deze gaat in werking zodra de machine uitgezet wordt.
Kortom, een geweldige machine. en met het juiste onderhoud en regelmatig schoonmaken heb je er jaren plezier van. Het is elke keer weer een genot om koffie te drinken uit deze alleskunner. SUPER. ga zo door SIEMENS !
SmaakUitstekend
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidUitstekend
Pluspunten
Erg lekkere koffie specialiteiten
Schuim van de melk is goed
Bediening en instellingen super eenvoudig
Zetgroep kan er uit, erg fijn voor schoonmaakbeurt
De koffie is goed van temperatuur, ondanks ik toch bij de cappuccino een flinke schuimende melklaag er bovenop heb zitten. Het apparaat is makkelijk te bedienen. Instellen even een klusje maar dat wordt goed uitgelegd in de boekjes erbij. Ben zeer tevreden en heb tevreden koffiedrinkers.
espressomachine SIEMENS EQ.6 Plus s100 TE651209RW1
De machine doet wat je er van verwacht. Er komen lekkere koffie varianten uit. Het cappuccino melkschuim is lekker stevig. Is gemakkelijk in de bediening en ook in de schoonmaak
Ik heb dit product gekozen om zijn Lay-out en de prijsverhouding ten opzichte van alle andere volautomatische koffieapparaten. Voor ons was de consistentie van het melkschuim wel een belangrijke factor. Hieraan voldoet dit apparaat zeer zeker. Een heerlijk volle schuimlaag die lekker zacht maar toch stevig en dik is.
Enige minpuntje is dat bij een koffie verkeerd de koffie nogal lauw is doordat de melk niet warm genoeg wordt.
Bij melk waarbij schuim aangemaakt wordt heb je hier geen last van.
Verder maakt dit apparaat zich vanzelf schoon en heeft het zeer weinig onderhoud nodig.
Kortom IDEAAL
Ik ben een echte koffieliefhebber en heb al eerder een koffieautomaat gehad, maar dit apparaat werkt fantastisch.
Het is een volautomatisch apparaat, maakt weinig geluid, koffie is goed heet.
Het apparaat is supergebruiksvriendelijk.
Ik had het apparaat besteld en deze werd de volgende dag al geleverd.
Perfect apparaat met zeer veel mogelijkheden.
Koffie in een mum van tijd gezet met een uitstekende smaak.
Waterreservoir moet je alleen wel regelmatig bijvullen.
Fantastisch lekkere koffie; sterkte en maalgraad zijn simpel in te stellen. Een heel makkelijk te bedienen apparaat met overzichtelijk bedieningspaneel. Duidelijke waarschuwing voor te weinig water, volle lekschaal en koffiedikreservoir. Het apparaat is bovendien erg stil. Fijn dat het apparaat zichzelf uitschakelt; na inschakelen snel te gebruiken voor een volgend kopje koffie. Een aanrader dit apparaat.
We hebben al meer dan 20 jaar verschillende bonenmachines gebruikt, maar de Siemens EQ 6 spant echt de kroon.
Makkelijke bediening, snelle bereiding van producten, goed en eenvoudig bedienbaar instellingen.
Na 10 minuten al alles ingesteld. Veel voorgeprogrammeerde producten, die je zelf in grootte en sterkte kunt variëren.
We zijn heel blij dat we deze keus hebben gemaakt!
Zeker aan te bevelen!
Een fijne koffiemachine met veel mogelijkheden. Product werd mij aanbevolen door een collega op het werk die al langere tijd dit product in zijn bezit heeft. De aanwezigheid van de koffielade maakt het mogelijk ook cafeïne vrije koffie te maken. Het uiterlijk van de machine is een plaatje om te zien. Kortom, we zijn er erg blij mee.
Ik heb hem nog geen 24 uur in huis, en ben nu al verkocht.
Ondanks dat hij makkelijk te bedienen is, heb ik toch nog even moeten puzzelen.
Maar ik ben eruit.
De koffie is heerlijk, het apparaat is best simpel. Persoonlijk vind ik de handleiding ietwat verwarrend door dat er veel info in staat die voor de veel duurdere apparaten geldt. Wat ik jammer vind is dat er geen (althans ik heb het niet kunnen vinden) de grootte van je kopje in ml kan ingeven, ik vind “klein” “medium” en “groot” een nogal ruim begrip, wat voor mij groot is kan voor een ander medium zijn, dus dat is even puzzelen.
Als ik kopers een tip mag geven, drink je graag Latte dan kun je het beste houdbare melk op kamertemperatuur gebruiken, omdat met melk uit de koelkast (4 graden) te koel is, dan is je Latte dus niet echt heet.
blij met onze nieuwe Siemens expresse koffie machine
We hebben diverse merken vergeleken maar we zijn blij dat we hebben gekozen voor de Siemens EQ 6 + espresso koffie machine.
We hebben hebben de EQ 6 + nog maar een dag in gebruik maar we zijn er heel blij mee.
Heerlijke koffie veel beter als onze vorige espresso machine.
Heb het apparaat gelijk uitgeprobeerd, en het resultaat was prima.
Koffie goed heet, cappuccino zag er prima uit!
Heel makkelijk in de bediening, en prijs kwaliteit helemaal goed!
Een aanrader dus.
We hebben dit apparaat nu een aantal dagen in huis. Alle koffiekeuzes al geprobeerd. Goede koffie. Goede temperatuur. Jammer dat er maar één favoriet in kan. Dat is jammer
Een heel fijne espressomachine, makkelijk in gebruik en onderhoud! We hebben deze koffiemachine gekocht omdat deze een melkopschuimslangetje gebruikt ipv een intern resevoir. Veel schoner en hygiënischer!
Gekozen voor deze machine omdat ik vind dat Siemens deugdelijke betrouwbare apparatuur maakt. Ben ook nu weer niet teleurgesteld. Voldoende keuzemogelijkheden gecombineerd met een eenvoudige bediening. Ook nog mooi vormgegeven.
Na 2 andere automaten nu voor Siemens gekozen, een fantastische automaat, alles met een knop te bedienen, hele mooie vormgeving met een mooi display, automatisch spoelprogramma waardoor ik zelf veel minder er aan te doen heb in vergelijking met de vorige machines. temperatuur goed in testellen tot lekker heet. punt om rekening mee te houden: door het spoel programma verbruikt hij wel veel water en dus moet je veel bijvullen (doe ik met een maatkan/gieter, hoef je de watertank niet iedere keer eruit te halen.) Ben zeer tevreden over de Siemens en kan hem aanraden.
De siemens is een goede koffie machine . Super simpel en duidelijke menu structuur . Alles automatisch en het enige wat je nog moet doen is , water vullen en saf en toe de lekbak legen. Een aanrader voor iemand die van goede koffie houdt en iets meer geld over heeft voor een eenvoudige mooie machine,
Fijne machine die makkelijk in gebruik is. Veel keuze's voor de verschillende koffie's. Makkelijk schoon te maken. En hij maakt weinig geluid bij het koffiezetten
Met slechts een paar tikken op het display krijg je de heerlijkste koffie in no-time voorgeschoteld. De basis instellingen staan eigenlijk al garant voor prima koffies, maar heel eenvoudig kun je de hoeveelheid en sterkte aanpassen. Ik heb jarenlang met een eenvoudiger automaat gewerkt, maar de 200 euro die dit apparaat meer kost is het absoluut waard.