De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 553 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ6 plus TE651209RW op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik was al langere tijd op zoek naar een espressomachine welke meerdere koffievariaties kan maken. Iedereen hier thuis is tevreden met de koffie welke eruit komt. Je kan veel aanpassen om zo je persoonlijke smaak tegemoet te komen. Daarnaast is hij ook stil en makkelijk te onderhouden.
Makkelijk in gebruik en schoonmaken. Snelle en goede koffie, zeer warm indien gewenst. Melkopschuimer ook helemaal prima! Kanttekening is gebruik van plastic (maar gezien de prijsstelling kan dat ook niet anders).
Zoals van Siemens gewend apparatuur van hoge kwaliteit.
Ik heb ervaring met apparatuur van diverse merken maar kom toch steeds weer bij Siemens uit.
Zoals ook nu, heb diverse espresso apparaten in dezelfde prijsklasse met elkaar vergeleken.
Espresso apparaat is van een hoog afwerkingsniveau en levert zonder al te veel lawaai een heerlijk kopje koffie af.
Een hoog prijs/prestatie niveau.
Met dit apparaat zet je op een snelle en eenvoudige manier een heerlijke koffie. Het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat, makkelijk te bedienen. of je nu gewone koffie wilt, of je wilt een latte, het is zo gezet.
ik twijfelde heel erg, zou ik mijn nespresso inruilen? uiteindelijk toch overstag gegaan en geen spijt van gekregen. heerlijke lekker warme koffie en volop mogelijkheden. Zelf drink ik geen cappuccino maar er zijn ook volop mogelijkheden voor zwarte koffie, espresso, grote koffie klein kopje, mild sterk. Dat vind ik echt super op ieder moment van de dag een ander kopje koffie. makkelijk in onderhoud kortom een aanrader.
Eindelijk weet ik weer hoe echte koffie smaakt! Mijn oude machine was op en produceerde alleen nog maar zure en/of bittere koffie. Hoe anders is dat nu... Fairtrade boontjes uit de supermarkt produceren nu heerlijk gebalanceerde koffie.
Het apparaat is redelijk compact en mooi vormgegeven. Er zit een mooi helder touchscreen op, met een duidelijk menustructuur. Alles is makkelijk in te stellen. En het gewenste bakje koffie/espresso/cappucino is zo gevonden.
Ik had binnen een kwartier na het uitpakken van het apparaat mijn eerste espresso!
Ik kan aanbevelen de optionele waterfilter te installeren. Óók als de waterhardheid in de regio van gebruik laag is. Het houdt toch de kalk uit het apparaat wat de levensduur verlengt. En de kwaliteit van de koffie verbetert.
Wat ook opvalt is de stille werking van het apparaat. Mijn oude Bosch machine maakte de hele buurt wakker. Deze? Opvallend stil!
De functie om melkschuim toe te voegen gebruik ik zelf niet.
heb al vaker van dit apparaat (Siemens) bij vrienden koffie gehad en dat beviel me goed. daarom heb ik het maar zelf eens een aangeschaft. ik heb dat apparaat pas een paar dagen moet zich nog bewijzen. de duurzaamheid kan ik dan nog niet invullen.
SmaakUitstekend
MogelijkhedenGoed
GebruiksgemakGoed
VormgevingUitstekend
Pluspunten
makkelijke bediening
goed reinigings-systeem melk/koffie
Minpunten
lekbak snel vol door het goede reinigings--systeem
gebruiksvriendelijk en mooi design, scherp geprijsd en van Siemens, verwacht er veel van. Nazorg zijn wij benieuwd naar maar hoop het niet nodig te hebben. Waterfilter aangeschaft voor minder onderhoud
Na teleurstellende resultaten van verschillende andere merken, in een korte periode, toch gekozen voor een Siemens uit de EQ 6 klasse. En gelukkig pakt het zeer goed uit. De koffie en melk zijn goed op temperatuur en het melkschuum is zoals je het mag verwachten. De bediening is eenvoudig en snel. Apparaat is redelijk stil. Kortom waar de andere het laten afweten, laat Siemens zien dat het wel kan. Het is wel zo dat net als de andere machines dat ersnel om ontkalking gevraagd wordt. Aanrader.
Mooie machine, zeer gebruiksvriendelijk met veel mogelijkheden. Even wennen met afstellen en zo maar zeker een aanrader.
Makkelijker schoon te maken dan de vorige die wij hadden (Geen Siemens).
Aangezien ons oude apparaat stuk is gegaan na 4 jaar, en zoektocht gestart naar een nieuw apparaat. Van Siemens goede berichten gehoord en inderdaad het is waargemaakt. Heerlijke variaties van koffie varianten al dan wel of niet voorzien van een heerlijke topping. Ideaal dat apparaat zelf opschuimd vanuit de melkfles. Wij vinden het een heerlijkheid dat apparaat vooraf waarschuwt als water niet voldoende is of 'weigert' als de lekbak echt vol raakt. Wij hebben geen spijt.
Mooi design, duidelijk scherm en heldere instructies.
We waren op zoek naar een volautomatische espressomachine maar zagen door de bomen het bos niet meer... Een kennis adviseerde ons deze automaat. Advies opgevolgd en nu blij dat we deze keus gemaakt hebben.
Onze eerste volautomatische espressomachine. En meteen een goede ervaring met dit apparaat. Het ziet er mooi uit. Niet overdreven groot op het aanrecht. Praktische en duidelijke bediening. Instellingen naar wens aan te passen en ook zijn er favorieten in te stellen. Het geluid valt ook reuze mee. Een perfecte cappuccino en heerlijke latte macchiato is in een handomdraai gezet. Automatische reiniging van het melksysteem is ook erg handig.
Top apparaat die heerlijke koffie maakt,vele mogelijkheden.
Super volautomatische koffiemachine, waar zeer eenvoudig een espresso tot een latte macchiato gemaakt kan worden.
Apparaat is een aanwinst voor de keuken. Goede prijs kwaliteit.
Een hele fijne volautomatisch koffie machine met meer dan 6 koffie keuze. Makkelijk te bedienen, kort tijd je eigen keuze te bereiden met veel opties. Lekkere koffie en warm genoeg. Een heerlijke espresso, ik heb lang niet zo een lekker espresso gedronken. Verdient zeker een 9 uit de 10.
Zocht naar een espresso machine die goede espresso en koffie zet en niet te veel lawaai maakt. Veel recensies bekeken en op deze uitgekomen. Voldoet aan alle verwachtingen.
Na veel recensies gelezen en gevraagd te hebben hebben we deze EQ.6 gekocht. We gebruiken hem met veel plezier.
Uiterlijk is mooi en netjes en degelijk afgewerkt. De bediening is simpel en vooral het reinigen is zeer eenvoudig.
We zijn er erg tevreden mee.
Deze koffie machine voor verse koffiebonen (of e.v. ook voor gemalen koffie) ziet er mooi uit.
Is heel compleet met meerdere kant en klare koffie-keuze mogelijkheden.
Van espresso tot café latte. Zelf een kopje warme melk is mogelijk.
Zelfreinigend.
En er zitten opties op die ik nog niet heb uitgeprobeerd
Gekocht omdat onze andere het had begeven. Deze maakt veel minder lawaai, geeft aan wanneer de bonen en het water op zijn. Kan ook verschillende sterktes instellen. Tot nu toe alleen maar positief. Maar heb het apparaat nog maar een week!