Siemens EQ.6 TE654319RW zwart - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 86 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.6 TE654319RW zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Berto 24-08-2021

Volautomatische espressomachine

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima machine vooral 2 cappuccino tegelijk zetten gaat snel en veel geruislozer dan onze vorige. Top apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Berto 24-08-2021

Volautomatische espressomachine

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima machine vooral 2 cappuccino tegelijk zetten gaat snel en veel geruislozer dan onze vorige. Top apparaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Femmy 03-11-2020

Heerlijke koffie

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn expresso-apparaat. Gemakkelojk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Martijn 15-04-2020

Strakke en zeer functionele alleskunner!

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Aan dit apparaat is aan bijna alles gedacht en toch is het een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke koffiezetter en alleskunner! Zet heerlijke koffie voor elke smaak maar ook een eenvoudig kopje heet water is zo getapt. Moet net als elke koffiemachine regelmatig gereinigd worden maar dat geeft dit apparaat netjes aan. Het apparaat leidt je door elke stap van ontkalken en/of reinigen. Schoonmaken van onderdelen is een peuleschil. Het zal nog wel even duren want we hebben deze net maar de volgende wordt ook vast wéér een Siemens!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dhr Hetzscholdt 09-02-2020

Fijn en luxe apparaat

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijn apparaat.
Mooi afgewerkt en je merkt direct dat het met kwalitatief sterke materialen gemaakt is.
Wat opvalt is dat deze lekker stil is met koffiezetten, ok het malen geeft wat lawaai maar dat is bij elk merk zo.
Inmiddels een gaggia en saeco gehad. Beide kunnen niet tippen aan het gebruiksgemak van deze.
Fijn gebruikersmenu met duidelijke icoontjes.
alle producten kun je 2 x tegelijk zetten. Handig.
Automatisch reinigen van de melkslang is fijn.

De koffie komt er goed uit. Is heel lekker en heet. Ik heb het op max heet gezet.
De melk is niet heet, meer lauw. De lekbak geeft snel aan dat deze geleegd moet worden. Had van mij wat ruimer gemeten mogen worden, want er is ruimte genoeg.
Verder ben ik heel blij met deze aanschaf. Goed apparaat van een degelijk merk.
Top!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

M. Meerens 22-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groet scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is onze tweede Siemens koffiemachine, De eerste machine heel intens gebruikt, was niet stuk, hebben we een ander blij meegemaakt. De koffie smaakt nog lekkerder uit deze machine, meer smaken en mogelijkheden ook het touch screen scherm werkt fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ice 17-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig, Mooi scherm, eenvoudig, Super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel fijn volautomatische koffiemachine. heel veelzijdig qua keuzes. Makkelijk te bedienen en onderhouden.
heel tevreden mee. los van het normale onderhoud, wel elke maand gem. de machine ontkalken en reinigen. wat ik wel veel vind.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Veel keuze
  • veelzijdig
  • Design

Minpunten

  • ontkalken 1x per maand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 12-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs prestatie verhouding. Voordeel is dat naast de bonenkoffie ook gemalen koffie gebruikt kan worden. Handig wanneer er iemand decafe wil drinken.

Pluspunten

  • Gebruik bonenkoffie en gemalen koffie
  • vormgeving

Minpunten

  • Waterfilter is lastig te plaatsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

K.Walter 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
deze koffiemachine gekocht vanwege het design gebruiksvriendelijkheid en de koffie is heerlijk ook het onderhoud van de koffiemachine is erg makkelijk in no time is de machine weer klaar voor gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna 01-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supermachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een heerlijk apparaat. Eenvoudig te bedienen en geeft heerlijke koffie. Naar ieders smaak in te stellen.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk in onderhoud

Minpunten

  • Klein vulgat gemalen koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daantje04 14-12-2019

Siemens Espresso Volautomaat TE654319RW

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] koffiezetapparaat Siemens Espresso volautomaat ,geweldige machine.En eenvoudig te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

iris 13-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een makkelijk en super apparaat!
Doet wat het moet doen en geluid valt alles mee.
Fijn dat je 2 kopjes tegelijk kan maken!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheiden
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon van Heerwaarden 07-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sound of Silence Koffiemachine

Algemene score

10,0
In het verleden hadden wij een Siemens koffiemachine (bonen). Die is heel lang meegegaan (regelmatig onderhoud).
De smaak was prima. Alleen je kon hem bij de buren zelfs horen.

Dat is nu enorm verbeterd. Het maalwerk hoor je (uiteraard) nog steeds, maar het zetten van de koffie gebeurt praktisch geluidloos. Dat is eerst genieten van de rust en daarna nog eens van de vele koffiemogelijkheden en instelmogelijkheden.
Oh ja en vergeet vooral de intuïtieve bediening niet.
Ik hoop dat deze op zijn minst net zo lang meegaat.

Pluspunten

  • Veel instelmogelijkheden
  • Veel voorgeprogrammeerde koffiemogelijkheden
  • De juiste koffietemperatuur (geen lauw bakkie)
  • De stille werking van het apparaat
  • De slimme snoeropberger

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E ter Neuzen 06-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig product, heel overzichtelijk, redelijk stil, snel een kopje koffie, goede temperatuur, makkelijk schoon maken, kind kan de was doen .....dit is mijn tweede machine van Siemens, een echte aanrader en niet te vergeten een mooi design. Ben er dik tevreden mee....zoals altijd de producten van Siemens.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerwin 27-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koffie die uitermate heerlijk smaakt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind de koffie uit de volautomatische koffiemachine EQ. 6 plus 400 S van Siemens overheerlijk.
Ben ook blij dat ik deze koffiemachine heb aangeschaft. Niet alleen de koffie is heerlijk. Ook de handelingen voor het bedienen en schoonmaken van de machine gaat super handig en staat goed aangeven in het display voorop de machine.
Producten van Siemens zijn zeker aan te bevelen.

Pluspunten

  • Koffie smaak.
  • Koffie warmte is goed.
  • Makkelijk onderhoud.
  • Mooie machine voor in de keuken.

Minpunten

  • Opvangbakje water is redelijk snel vol.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

adspresso 16-07-2019

lekker bakkie....

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat vanochtend ontvangen en na uitpakken e.d. direct geprobeerd. Voortreffelijke koffie en dito specialiteiten. Uiterst tevreden over mijn aankoop.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Guido 02-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Door dit apparaat geen ochtendhumeur meer!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lang gezocht naar het juiste apparaat en uiteindelijk, mede door de rest van onze keukenapparatuur uitgekomen bij de Siemens serie. Kort en krachtig: Heerlijke koffie - Makkelijke bediening - Makkelijk schoon.
Wij zijn uitermate tevreden!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk te bedienen
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Geen chagrijn meer in huis

Minpunten

  • dat ik er nu pas eentje heb...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert06 30-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe Siemens koffie machine

Algemene score

8,0
Al jaren een Siemens koffie machine in huis. Degelijk apparaat, overzichtelijk qua bediening en onderhoud en het belangrijkste zet heerlijke koffie, of je nu een sterke kop of een melkvariant wilt hebben. Met 1 druk op de knop komt de koffie eruit zoals je hem wilt hebben. In dit geval een wat hogere aankoopwaarde, maar de techniek en vormgeving maken dit meer dan goed bij dit apparaat. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Helder scherm voor alle varianten van koffie
  • Makkelijk te onderhouden
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Makkelijk en vlot te gebruiken
  • Visueel een aanwinst in de keuken

Minpunten

  • Prijs is best hoog voor een koffie machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jordy uit Ede 22-06-2019

Uitstekende investering

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voorheen hadden wij een Senseo apparaat en een doorloop koffieapparaat. Alleen wij vonden het wel tijd worden dat we een goed apparaat gaan aanschaffen. Dit is gelukken een hele goede koop geworden, geweldige koffie en perfecte bediening, wil nooit meer anders! Dankjewel!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 22-06-2019

Super machine

Algemene score

10,0
Sinds 3 weken de machine in huis en we zijn blij dat we deze hebben gekocht! Hadden we veel eerder moeten doen!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews