Siemens EQ.6 TE654319RW - Reviews

Specificaties
Aansluitwaarde
1500 watt
Netfrequentie
50/60 Hz
Testoordeel
CE, Eurasian, UA, VDE

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Youp82 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijke koffie (specials)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu 4 weken de EQ.6 plus s400 in het bezit en ondertussen al bijna 250 bakjes koffie gezet, waaronder een groot gedeelte 'speciale' koffies. Bij mijn vrouw is de Latté Macchiato erg populair. Zelf lust ik naast de gewone koffies ook graag een espresso macchiato of een Flat White. De temperatuur van de gewone koffie is goed. Had nog wat heter gemogen, maar ruim tevreden. Voor de melkproducten verwarmen we de glazen altijd nog even voor. Temeer omdat de melk goed koud staat in de koelkast vinden wij dit echt nodig.

De instellingsmogelijkheden zijn erg ruim en gemakkelijk. Het volume per koffiesoort, verschillende sterkte mogelijkheden, de maalgraad. Erg prettig.
Het schoonmaken is echt een eitje. De automatische reiniging van het melksysteem is subliem. De gewone reinigingen (kalk en met schoonmaaktablet) gaat ook vlot. De wekelijkse reiniging van de zetgroep is ook prima te doen. Daar merk je ook dat er goede kwaliteit onderdelen zijn gebruikt. Tot zover de positieve punten.
Overal valt wat aan op- of aan te merken, dus ook aan dit fijne apparaat. We maken gebruik van een Brita waterfilter en na een kopje of 175 gaf de machine aan dat deze vervangen moest worden. Vind dit persoonlijk vrij vlot.
Daarnaast moet de machine met een tablet worden gereinigd na ongeveer 125 kopjes koffie. Het ontkalken heeft nu ook plaats gevonden na 250 kopjes te hebben gezet. Dus al met al ben je hier best wat kosten aan kwijt (waterfilters, reinigingstabletten en ontkalkingsmiddel).
Tevens is de prijs van het apparaat (momenteel ruim 1.000 euro) best hoog. De servicedesk heb ik gebruik van gemaakt daar ik een vraag had over een functie in het apparaat die ik niet kan vinden, maar wel aanwezig moet zijn volgens de handleiding. Het duurde een aantal dagen voordat ik een antwoord ontving, wat ook nog kant nog wal raakte. Dus ook niet positief helaas.
De S400 heeft ook niet de mogelijkheid om de koffie-/melkverhouding in te stellen voor de koffies met melk. Dat is jammer, want dit is een personalisatie mogelijkheid die de S500 en S700 wel bevatten. Dit zou de afstelling van de koffies aan de persoonlijke smaak helemaal perfect maken.
Al met al slaat de meter ruim door naar de positieve kant. Vandaar ook 4 sterren.

Pluspunten

  • Gemak
  • Heerlijke koffie (specials)
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Vaak waterfilter vervangen
  • Prijs
  • Koffie-/melkverhouding niet aan te passen
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

FamilySeven 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na jarenlang Senseo koffie te hebben gedronken hebben we de stap gemaakt naar een koffiemachine. Dit bevalt ons erg goed. De koffie is erg lekker (wel de juiste bonen gebruiken). De cappucino en de flat white zijn hier favoriet. Wel worden melkproducten met melk direct uit de koelkast niet heel warm. Hiervoor vul ik van te voren al melk in een afsluitbare beker en laat dit gewoon op het aanrecht staan en warm ik vaak de kopjes op. Hierdoor hebben we wel goed warme koffie.
Het apparaat biedt veel verschillende koffiespecialiteiten. Daarnaast kan je ook de grootte van elk kopje nog instellen. Dit vinden wij ook erg handig.
Wat ook fijn is dat dit apparaat warm (thee)water geeft, zodat onze waterkoker ook weg kon.

Pluspunten

  • stil apparaat
  • 2 kopjes tegelijk zetten
  • geeft lekkere koffie
  • apparaat ziet er mooi uit
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • melkproducten worden niet heel warm
  • lekbak zit snel vol
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden al vertrouwen in Siemens, onze vorige koffiemachine heeft 15 jaar lang heerlijke kopjes koffie gezet. Deze nieuwe heeft veel meer variatie in koffiesoorten, is makkelijk te onderhouden en is geruisloos.

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud
  • mooie vormgeving in zwarte kleur
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Een tevreden klant 06-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
22 juni koffieapparaat gekocht , 23 juni in huis , super snel 👍 heerlijke koffie een aanrader , vele mogelijkheden van milde koffie tot lekker sterk bakkie , makkelijk te bedienen , echt een aanrader

Pluspunten

  • Strak model
  • Eyecatcher op je aanrecht

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijk stil.....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik voor dit product gekozen voor zijn vormgeving en grote duidelijke display...
En natuurlijke de heerlijke koffie, en hij veel meer koffie specials heeft dan mijn oude machine.

Pluspunten

  • groot display
  • veel soorten koffie
  • stil

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Joop 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi desing

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt perfect maakt heerlijke koffie, strekte goed instelbaar
Maakt goede capacino
Prijs kwaliteit goed

Pluspunten

  • Design kleur
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 26-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens koffiebonenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn en functioneel apparaat en ook al vond ik het altijd een heel gedoe om cappuccino of een latte macchiatto te maken, met deze machine ben ik om. Zo eenvoudig allemaal. Koos ik eerst enkel voor gewone koffie of espresso, nu wisselen we het thuis af. Prima keus en een aanrader ondanks de pittige aanschafprijs. Smaak en gemak heeft doen besluiten koffiemachine aan te schaffen.

Pluspunten

  • Functioneel apparaat
  • Eenvoudig te bedienen
  • Voldoende koffie mogelijkheden

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

marcel 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
heerlijke koffie veel variatie maakt weinig geluid en staat erg mooi in onze keuken bediening is heel eenvoudig

Pluspunten

  • weinig geluid
  • mooie vorm
  • ruime keuzen aan soorten koffie
  • eenvoudige bediening
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk en eenvoudige werking en mooi scherm

Algemene score

8,0
Ik heb het product pas net in bezit, maar mijn ervaringen zijn tot op heden zeer positief. Mooi en duidelijk display en eenvoudige bediening. Verdere ervaringen moeten wij nog verder afwachten.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • eenvoudige bediening
  • eenvoudig bereiden meerdere koffiesoorten

Minpunten

  • geen minpunten tot op heden
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Will 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, redelijk stille koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design, makkelijk te bedienen, heerlijke koffie en last but not least...voor een bonenapparaat maakt hij niet veel geluid!

Pluspunten

  • weinig lawaai
  • makkelijk te bedienen
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Froukje 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens bonenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super machine, lekkere koffie naar keuze zonder schoonmaken. Super stil apparaat dat snel een kop koffie maakt.
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat ziet er mooi uit, is gemakkelijk te bedienen en geeft heerlijke koffie.
Ook het water is voor een kopje thee warm genoeg
Melk uit de koelkast wordt niet heel warm.

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • fraaie vormgeving

Minpunten

  • lekbak moet vaak geleegd worden
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S&R 13-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

De opvolger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 10 jaar dagelijks royaal gebruik gaf onze Siemens espresso machine het op.
Voor een nieuwe naar de dealer wegens heerlijke koffie en stijlvol design in een degelijke uitvoering, nu in sapphire black.
Ook het eerste kopje uit de nieuwe was een schot in de roos, ikk dus goed perspectief voor de volgende 10 jaar!

Pluspunten

  • Betrouwbaar, 10 jaar zonder probleem gewerkt

Minpunten

  • Aan de prijs
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Josephina 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakelijk in te stellen,en te gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie uitstraling. Makkelijk in te stellen en te gebruiken. Gekozen voor deze volautomatische espresso
Apparaat omdat het goede referenties heeft,vol automatisch is, en je kunt er zoveel verschillende koffies mee maken.
Ben erg tevreden over de heerlijke verschillende koffies die je kunt maken. Echt een aanrader!
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 30-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ6 plus S400

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goed product, heerlijke hete koffie en super gemakkelijk om Latte Macchiato en cappuccino te maken.

Pluspunten

  • hete koffie
  • een echte volautomaat

Minpunten

  • geen lampjes boven de uitloop van koffie en melk
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joop Wigleven 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Toch weer terug naar het merk Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We hebben altijd een Siemens espresso koffie machiene gehad
Verleden jaar een nieuwe espresso machine gekocht van een ander groot merk , die was niet te vergelijke met de Siemens, koffie was niet te vergelijken die wijgewent waren.
Nu toch weer een Siemens terug gekocht een mooie en degelijke machine ,en o zo belangrijk we drinken weer de koffie die wij waren gewent.
De machine is meschien iets duurder maar zeker zijn geld waard 👍👍

Pluspunten

  • Degelijkemachine
  • En de koffie is goed heet

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koffie, geheel naar wens in te stellen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hebben 8 jaar ervaring met een koffiemachine van een ander fabricaat, tot tevredenheid 22000 kopjes mee gezet.
Toch gevallen voor deze Siemens, eerste ervaring "wat een klasse apparaat".
Mooi design, super makkelijk in te stellen, en dan starten maar voor een overheerlijk bakje koffie of capacino etc.
Schoonmaken is een fluitje van een cent, alleen de lekbak moet regelmatig worden geleegd (is geen probleem).

Pluspunten

  • kwaliteit machine
  • uitstekend kopje koffie
  • makkelijk in te stellen
  • mooi design
  • veel koffie varianten met een druk op de knop

Minpunten

  • lekbak snel vol
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Algemene score

8,0
Gebruik van de machine is duidelijk. Veel mogelijkheden om in te stellen.
Nadeel: bij de koffie met melkproducten kun je volgens gebruiksaanwijzing de hoeveelheid melk instellen, maar dat kan dus niet!!! En de cappuccino is te koud.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Hoeveelheid melk niet kunnen instellen
  • De lakschaal vaak moeten legen
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Arian 30-12-2017

Heerlijke koffiespecialiteiten

Algemene score

10,0
Wij zijn erg blij met deze aanschaf. Vonden het wel prijzig maar genieten nu iedere dag van verse cappuccino, latte macciato en andere specialiteiten. Handig in gebruik. Heeft weinig onderhoud nodig.
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

An 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel instel mogelijkheden

Algemene score

8,0
Doet het goed. Lekkere koffie. Je kunt het goed naar je voorkeur instellen.In het begin weigerde de koffiemaler 5 keer maar dat is tot nogtoe, 14 dagen in gebruik, niet meer voor gekomen. We wachten het wel af.

Pluspunten

  • veel keus
  • goed te reinigen
  • lekkere koffie

Minpunten

  • lekbak redelijk snel vol, spoelt veel
  • Bij cappuccino kop verwarmen, koffie te koud .
Geschreven voor: Siemens EQ.6 TE654319RW

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews