De'Longhi Dedica Style EC 685.M - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, metallic, zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 28 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Dedica Style EC 685.M op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

8,0
Het apparaat zet goede koffie en is daarnaast makkelijk in gebruik. Wat ik vooral belangrijk vind is dat het weinig ruimte in beslag neemt. Voor de installatie moet je even met de gebruiksaanwijzing gaan zitten, het apparaat is helemaal te personaliseren naar je eigen smaak. Zo kun je bijvoorbeeld de waterhardheid en de temperatuur instellen. Al met al een mooi en goed apparaat met lekkere koffie.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel keuzemogelijkheden

Minpunten

  • Installatie

Reageer

z.surova 19-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

praktisch, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

10,0
kleine apparat, eenvoudige bediening, geschikt voor gemalen koffie of koffie pads, duurzame apparat vor lage prijs

Pluspunten

  • klein
  • geschikt voor gemalen koffie en pads
  • lage prijs

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ruut 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, voelt degelijk aan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat nu 2 dagen in gebruik en heb het aangeschaft op basis van uiterlijk en eenvoud.
Het ziet er degelijk uit en de eerste 10 espressootjes bevielen mij prima.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Eenvoud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RD 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Iedere ochtend een feestje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

8,0
Hij is compact, snel, gemakkelijk en - het allerbelangrijkst - hij maakt heerlijke koffie. Het melkopschuimpijpje gaf de doorslag.

Pluspunten

  • compact
  • snel

Minpunten

  • filter valt er snel uit bij uitkloppen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Lotte 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

8,0
Als je de juiste maalgraad neemt, produceert dit apparaat hele goede koffie. De smaak is goed en het apparaat werkt snel en eenvoudig. Ik heb het apparaat pas net, dus over de kwaliteit en duurzaamheid valt nog weinig te zeggen.

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • goede koffie

Minpunten

  • niet alle onderdelen zien er stevig uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

May 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

4,0
Het apparaat werk heel goed. Simpel en makkelijk schoon te houden. Niet te groot apparaat dus makkelijk in de keuken kast te verplaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elisabeth 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

9,0
De koffie is heel lekker, de prijs is goed. Omdat het apparaat niet zo groot is neemt het niet je halve keuken in beslag.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Biarritz 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Italië in je eigen huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

8,0
Lekker compact apparaat, past gemakkelijk in iedere keuken. Eenvoudige bediening. Zowel gemalen koffie als ESE pads te gebruiken. Italië in je eigen huis

Pluspunten

  • compact
  • goede cappuccino

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Auer 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere espresso en cappuccino

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

9,0
Een mooi apparaat dat lekkere espresso en cappuccino maakt, en als je de hoeveelheid water goed afstelt, ook een lekkere kop gewone koffie.
Het opschuiven van melk is in een fluitje van een cent gebeurd.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Goed in te regelen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jesse 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede koffie voor zo'n compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met het apparaat. De espresso is lekker sterk met een mooi crema laagje en het melkopschuim-tuutje werkt ook goed!

Pluspunten

  • relatief klein
  • geen cups/pads nodig kan met gemalen espresso

Minpunten

  • geen bonen maler inbegrepen
  • veel losse onderdelen om schoon te maken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Eric 04-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat in de keuken en uitstekende koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

9,0
Mijn vorige was ook een Delonghi en ik heb geen enkele reden om over te stappen.
Prima apparaten voor uitstekende koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ralph 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

klein maar fijn

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

8,0
We hebben al een koffiemachine voor filterkoffie van vers gemalen bonen, maar ik miste toch het maken van een goede espresso. Deze kleine machine van DeLonghi maakt heerlijke espresso's. Je kunt zelf instellen hoe veel water er door de machine gaat, wat er handig is. Ik heb nog geen melk opgeklopt met dit apparaat, dus daar kan ik niets over zeggen.

Pluspunten

  • echte espresso!
  • prachtig design
  • handzaam formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kiki 16-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

8,0
Het is een goede koffiemachine die voldoet aan al mijn eisen. Ik kan er heerlijke latte machiatto mee maken en dat was ook mijn doel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

heel fijn koffiezetapparaat 15-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

hele goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

9,0
hele fijne koffiezet apparaat. Heel leuk in gebruik en staat heel erg leuk in je keuken.
wel rekening mee houden dat het meer werk kost om koffie te zetten.

Heel erg leuk om goede lekkere koffie te zetten. Geen plastic capsules en goedere koffie.

Pluspunten

  • heel erg leuk om koffie te zetten
  • zelf de sterkte bepalen
  • gemakkelijk melk op schuimen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akridree 11-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere Koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

8,0
Pas in gebruik genomen en lekkere koffie.
Goede temperatuur.
Hoeveelheid koffie goed instelbaar
Duidelijke beschrijving.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Goede temepratuur

Minpunten

  • Tot nu GEEN!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yolande 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit, lekker compact, redelijk betaalbaar en last but not least maakt hij heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jasper 06-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede espresso

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

8,0
De De'Longhi Dedica is een zeer goed espressoapparaat voor de prijs. Hij is makkelijk de bedienen en de koffie smaakt lekker! Het zetten van een goed kopje espresso of cappuccino vereist geen techniek door de pressurized baskets en het stoompijpje, hierdoor heb je wel weer minder invloed op de smaak van je espresso.

Pluspunten

  • Makkelijk hanteerbaar
  • Mooi design
  • degelijke kwaliteit
  • lekkere espresso
  • removable drip-tray

Minpunten

  • geen non-pressurized baskets
  • geen traditioneel stoompijpje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 11-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compakte machine voor een prima prijs.

Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

10,0
Dit apparaat nu ruim een week in gebruik, en ik kan er alleen maar positief over zijn, zowel de gemalen koffiebonen als de ESE servings smaken prima, ook de temperatuur is op stand 3 prima in orde, verder heeft hij ook een mooie compacte vormgeving.

Pluspunten

  • Mooie compacte vormgeving
  • Maakt prima espresso
  • Scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat we nodig hadden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

9,0
De'Longhi EC 685.M is een perfect aparaat. We krijgen zelfs met pre-ground koffie goed resultaat maar straks gaan we met verschillende bonen experimenteren. De koffie heeft goede crema. We vinden het kunnen instellen van de cl's water erg behulpzaam aangezien we hebben verschillende smaken thuis. Ik word niet wakker van ivm de vorige dus naar mijn mening niet echt veel storend geluid

Pluspunten

  • sleek
  • stil
  • auto-stop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact op de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Algemene score

8,0
Handig in gebruik voor 1 of 2 kopjes koffie per dag.
En neemt weinig ruimte in beslag in mijn compacte keuken.
En de koffie smaakt heerlijk!

Pluspunten

  • compact

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews