De'Longhi Dedica Style EC 685.M - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, servings/koffiepads
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, metallic, zilver

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn 13-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat zet goede koffie en is daarnaast makkelijk in gebruik. Wat ik vooral belangrijk vind is dat het weinig ruimte in beslag neemt. Voor de installatie moet je even met de gebruiksaanwijzing gaan zitten, het apparaat is helemaal te personaliseren naar je eigen smaak. Zo kun je bijvoorbeeld de waterhardheid en de temperatuur instellen. Al met al een mooi en goed apparaat met lekkere koffie.

Pluspunten

  • Compact
  • Veel keuzemogelijkheden

Minpunten

  • Installatie
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Reageer

Jeroen 11-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compakte machine voor een prima prijs.

Algemene score

10,0
Dit apparaat nu ruim een week in gebruik, en ik kan er alleen maar positief over zijn, zowel de gemalen koffiebonen als de ESE servings smaken prima, ook de temperatuur is op stand 3 prima in orde, verder heeft hij ook een mooie compacte vormgeving.

Pluspunten

  • Mooie compacte vormgeving
  • Maakt prima espresso
  • Scherpe prijs
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wat we nodig hadden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De'Longhi EC 685.M is een perfect aparaat. We krijgen zelfs met pre-ground koffie goed resultaat maar straks gaan we met verschillende bonen experimenteren. De koffie heeft goede crema. We vinden het kunnen instellen van de cl's water erg behulpzaam aangezien we hebben verschillende smaken thuis. Ik word niet wakker van ivm de vorige dus naar mijn mening niet echt veel storend geluid

Pluspunten

  • sleek
  • stil
  • auto-stop
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact op de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik voor 1 of 2 kopjes koffie per dag.
En neemt weinig ruimte in beslag in mijn compacte keuken.
En de koffie smaakt heerlijk!

Pluspunten

  • compact
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie robuust en industrieel espresso apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 4 jaar trouwe nespresso klant te zijn geweest, was het tijd voor iets nieuws. Vandaar gekozen voor deze professionele manier van espresso maken. De Espresso smaakt heerlijk en er kan doormidden van de ECE wervingscampagne oneindig gevarieerd worden met de smaken.

Pluspunten

  • Koffie lekker heet
  • Mooi vormgegeven
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joost 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat met goede prijs kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat wat precies doet wat je verwacht. Past goed in een kleinere keuken, kwaliteit is goed voor deze prijs en er is goed nagedacht over details en afwerking!

Pluspunten

  • Klein en handzaam
  • Mooie afwerking en handige details

Minpunten

  • Piston losdraaien onhandig, het apparaat is licht
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

westwint 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi voormaat

Algemene score

8,0
Wij wilden een niet al te groot espresso apparaat waar we ook melk mee konden opschuimen, voor cappuccino's en die niet al te duur was. dit apparaat had dat allemaal en daarom hebben we deze gekocht. tot nu toe zijn we erg erg tevreden over

Pluspunten

  • klein
  • goedkoop
  • mooi
  • makkelijk in gebruik
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ary 08-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De eerste indruk is zeer goed. Het eerste espressootje net gemaakt en hij smaakt fantastisch. Hij is veel stiller dan mijn vorige Saeco. Koffietemperatuur is in te stellen. Ook de twee opvangtrays is erg handig waardoor je ook grotere kopjes onder het filter kwijt kan.
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Reageer

Dirk 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere espresso

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie compacte machine. Erg gebruiksvriendelijk. Koffie is lekker heet. De melkschuimer is wat bewerkelijk met schoonmaken
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Reageer

margot 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact apparaat voor goede en hete koffir

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het espressoapparaat is smal en neemt weinig ruimte in. De koffie is goed heet en snel gezet. Ik heb het apparaat nog niet lang maar met de handleiding erbij ben ik er goed uitgekomen welke functies het apparaat allemaal heeft en hoe het werkt.
De prijs is niet hoog.

Pluspunten

  • compact
  • snel
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sema 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en compact

Algemene score

9,0
Mooie apparaat. Neemt weinig ruimte in beslag. Het is makkelijk te gebruiken en lekkere koffie. Ook is het apparaat makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Compact
  • Snel
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Reageer

Steve 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
It fits in with my kitchen decor and my last DeLonghi was a good little espresso machine, the metal finish looks good with my other coffee tools.

Pluspunten

  • Small, neat, well made.
  • makes good coffee
Geschreven voor: De'Longhi Dedica Style EC 685.M

Reageer