Melitta CAFFEO SOLO E950-103

Melitta CAFFEO SOLO E950-103 - Espressomachines

Melitta CAFFEO SOLO E950-103 - Espressomachines

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 313,95Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 51 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Melitta CAFFEO SOLO E950-103 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ruuukster25-04-2014
Heb de Melitta Caffeo Solo Organic Silver Limited Edition E950-111 koffiemachine aangeschaft. Echt goede koffie. Vind voor en na kop kofie spoelen super. blijft ie lekker schoon. Middels de handleiding (echt benodigd) kun je de belangrijke dingen prima instellen.
Restyler14-04-2014
Eindelijk een koffiemachine die doet wat hij moet doen namelijk een heerlijke bak hete koffie maken of het nauw expresso of een lungo is,en met het gebruiksvriendelijke bediening gaat het heel makkelijk, alleen eerst de lek bak legen en de watertank vullen anders heb je kans dat er een lampje gaat branden,voor wie opzoek is naar een nieuwe koffie machine, zoek niet verder neem een Melitta Solo E950 103.
Soons Zonwering02-04-2014
Strak design apparaat, erg gemakkelijk in bediening en zeer eenvoudig te reinigen. Het afvalbakje en waterreservoir zijn zeer gemakkelijk wegneembaar zodat deze in een handomdraai gereinigd kunnen worden. Een heerlijk kopje koffie en perfect warm! Tot dusver een prima apparaat.
RienOdeL02-04-2014
Eenvoudige expresso apparaat. Doet wat hij moet doen: Een heerlijk warm kopje koffie/expresso maken. Er zit geen melk opschuimer op, maar als je zwart drinkt, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Gebruik onthard water, bijvoorbeeld met Brita ontharder, want de te plaatsen ontharder van Melitta is schrikbarend duur! Tot nu toe (enkele maanden) een perfecte aankoop!
smitty14623-03-2014
Na anderhalf jaar gebruik komt er geen koffie meer in de kopjes. Ergens in de machine lekt alles weg en loopt deels in de lekbak maar ook deels gewoon onder da machine uit... Mailtje naar Melitta gestuurd met de klacht en binnen 24 uur een reactie met wat ik zelf nog kan controleren/doen om het probleem op te lossen. Dit heeft geen resultaat dus maar opnieuw een mailtje gestuurd. Binnen 24uur Melitta aan de telefoon! Ze komen de volgende dag (2dagen na het eerste mailtje) de machine ophalen en een leen machine (ook een caffeo solo) afleveren. Nu maar afwachten wanneer we onze eigen machine weer terug krijgen. WAT EEN SUPERSERVICE VAN MELITTA!!!!! Lang geleden dat ik zo goed en klantvriendelijk ben geholpen.
anjaschollen04-03-2014
De koffie is lekkerder als van een Senseo apparaat en makkelijk te bedienen. De lekbak en het waterreservoir zouden wat groter mogen zijn, maar verder is het een super apparaat.
hangijswijt11-02-2014
Deze machine overtreft mijn stoutste verwachtingen. De smaak doet niet onder voor mijn oude Solis pistonmachine. Koffiesterkte is prima instelbaar en hij geeft een prachtige cremelaag. Het water- en bonenreservoir is aan de kleine kant en de lekbak is snel vol maar dit zijn kleine ongemakken, het gaat mij vooral om de smaak en die is fantastisch.
johannamul30-01-2014
Een heerlijke cremelaag. De koffie is goed van sterkte. Makkelijke bediening. Alleen is mijn lekbakje veel sneller vol dan mijn vorige apparaat.
leon m22-01-2014
Fijn apparaat. In het begin was de smaak wat scherp (nieuwigheid ws), is nu heerlijk. Snel opgestart. Temperatuur is goed. Dat de reservoirs wat aan de kleine kant zijn, vind ik geen probleem. Is een kleine moeite om dat bij te houden. Daardoor blijven bonen en water vers.
Carla Yperlaan09-01-2014
Een prima apparaat, gemakkelijk te bedienen. Wij hebben dit apparaat op de administratie op school geplaatst. Lekkere koffie. Klein minpuntje is het lekbakje, dat vrij snel vol is. Maar verder bevalt het apparaat goed!
Hennie Lotte06-01-2014
Wij zijn erg blij met deze Mellita Solo de koffie smaak goed en het apparaat is makkelijk te bedienen ook maak hij ze Eigen schoon dus je hoef niet extra te spoelen en de vorm geving is erg mooi we hopen er nog jaren mee te doen echt een aanraden
famdebruijn30-12-2013
Lekkere koffie, goed warm. We zijn echt blij met het apparaat ondanks een paar minpuntjes. Deze zijn het kleine watertankje en de grote hoeveelheid water die in het spoelbakje zit. Maar ondanks alles een aanrader.
schelstraete24-12-2013
Koffiemachine net gekocht omwille van zijn compacte vorm en goede prijs/kwaliteit verhouding. Eerste gebruik valt zeer goed mee.
P. van Loenen03-12-2013
Sinds een paar dagen deze fantastische machine in huis. Makkelijke bediening. De smaak ligt voornamelijk aan de bonensoort.
madagaskar26-11-2013
eindelijk goede koffie op mijn huisadres! Mooi vormgegeven apparaat. gemakkelijk te bedienen.Eenvoudig schoon te maken.
fwaarden25-11-2013
heel gemakkelijk apparaat voor een heerlijk vers gezet kopje koffie, lekker heet met verse bonen gezet
Hempaz06-05-2013
Nu na 2 jaar elke dag koffie te hebben gezet met dit appraat bevalt het nog steeds uitstekend. Ik reinig het ding elke week even snel, door het zet mechanisme af te spoelen. Wanneer de lampjes branden spoel ik en ontkalk ik. Verder alleen aan en uit en lekkere koffie drinken. Veel verschillende bonen heb ik al gehad, daar zit het grote verschil in, de Melitta maalt wel door! Grote voordelen: klein en mooi, regelbaar hoeveelheid water en sterkte in bonen, dus grote mokken of kleine espresso's geen probleem. Makkelijk te reinigen.
duinkat01-04-2012
Het,zelf kunnen schoonmaken (zetwerk)niet bij alle merken mogelijk;niet gebonden aan onderhoudscontract ! er zit niet te veel poespas aan; geen stoom/opschuimer mede hebben we ook gekozen, daar wij ook zelf nog losse opschuimer hebben !
ronw5423-12-2011
5.0
5.0
Na een half jaar gebruik heb ik er behoorlijk wat klachten over. De machine verbruikt ontzettend veel water,waardoor de lekbak vaak moet worden geleegd. Daar is een meldlamp volle lekbak voor maar als je de machine uitzet en de meldlamp nog net niet brand en je zet hem daarna weer aan begint hij er lustig op los te spoelen zodat de lekbak tot de rand gevuld word en met het legen knoeien dan niet meer te vermijden is. Ook moet ik met mijn vingers regelmatig de bonen aanstampen omdat die niet goed naar de maler zakken. Wanneer je de machine dagelijks gebruikt moet je vaak reinigen en ontkalken(bij mij ongeveer elke 3 weken) Het programma voor reinigen en ontkalken is behoorlijk ingewikkeld en tijdrovend waarbij ik mij niet kan voorstellen dat de menustructuur niet eenvoudiger kan want al moet ik het elke 3 weken doen ik moet nog steeds de beschrijving erbij nemen. Al met al een mooie machine om te zien maar met mijn inziens toch wel wat ontwerp fouten
kdB6511-11-2011
Geweldige machine, heb na 7 jaar een Siemens expressomachine gekozen voor een Melitta. De siemens heeft ons echt goed voldaan maar zelfs deze goedkoopste versie zet echt een hele goede bak koffie. iedereen die bij ons komt zegt dat het heerlijk is, ook de temperatuur is echt goed, wel met dubbelwandige glazen. Schoonmaken is een snel klaar 1 x per week, schoonspoelen met pil is ook zo klaar. Met een kwalitatieve koffie maak je hier een heerlijke bak koffie mee.Zal hem zeker aanraden.
remy8006-11-2011
De melitta Caffeo Solo hebben we gekozen op basis van de vormgeving i.c.m de goede recensies. Nu enkele maanden in ons bezit, en geen spijt van de aankoop. Maakt heerlijke koffie ( afhankelijk van de bonen), formaat van het te vullen kopje en sterkte makkelijk in te stellen en zet de koffie goed heet. Enige nadeel is de lange reinigingsproces ( na zo'n 200 kopjes) en het iets wat kleine waterreservoir. Verder een top machine!
Wil195324-10-2011
Ik heb deze machine nu een paar weken in huis en hij maakt heerlijke koffie en die ik ook goed heet. Ik ben heel tevreden. Het is een heel geschikt apparaat voor een klein gezin of iemand die alleen woont. Hij neemt ook niet zoveel ruimte in beslag op het aanrecht. Een ander voordeel is dat je het zetgedeelte er helemaal uit kunt halen en af kunt spoelen waardoor ik denk dat de machine zo beter te onderhouden is. Een aanrader!
Snarf02-02-2011
Heb de Melitta nu een paar weken. Wat mij opvalt is dat als ik voot 1 boontje kies ik nog steeds een kwalitatief goede Expresso krijg. Proef niet zo het verschil tussen 1 of 3 boontjes voor mijn expresso. Uiteraad wel voor grotere mokken. Ik heb wel een Brita waterfilter gekocht. Smaak is nu zachter en nog lekkerder (praktische geen kalk meer in het water). Ik heb 10 jaar lang een SAECO comfort plus gehad die veel meer mogelijkheden had maar ook problemen metname warmwater/stoom functie gaat uiteindelijk verstoppen (ook na ontkalken) met alle gevolgen en kosten van dien. De Melitta solo heeft simpelweg een water distrubutie systeem dus lijkt me aanzienlijk minder storing gevoelig. Fantastische creme laag trouwens (licht uiteraad ook aan de bonen)
Arjan28714-12-2010
Het apparaat staat nu een kleine week bij me thuis en ik wil niks anders meer. Natuurlijk is de kwaliteit van de koffie sterk afhankelijk welke bonen je erin doet. Maar toch geeft dit apparaat een fantastische kop of zelfs grote mok koffie. Het bedieningsgemak van de Caffeo Solo is super. Je kan alles (sterkte, hoeveelheid en 1 of 2 kopjes)naar je hand zetten zonder daarvoor eerst een HTS cursus gevolgd te moeten hebben. Het verwijderen van het lekbakje en daarmee ook de opvangbak gebruikte koffie is heel eenvoudig. Evenzo het aanvullen van het water en koffiebonen. Zijn er dan geen nadelen? Een kleintje. Ik vind dat het lekbakje iets groter (qua inhoud) had mogen zijn. Maar nu leer ik mezelf om tijdens elke vulling van het waterreservoir de lekbak ook leeg te gooien. Over de duurzaamheid kan ik nog niet oordelen. Daarvoor is de gebruikstijd nog te kort. Maar de uitstraling heeft bij mij alle vertrouwen.
peter.s.h26-10-2010
Heb deze voor op de zaak gekocht. Simpele machine, zonder poespas, makkelijk in het gebruik. Lekkere koffie