De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 497 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 350.15.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Apparaat is goed schoon te houden, hoewel de lekbak onderin een ingewikkeld ding is, met al die roostertjes en zo. Verder ziet het apparaat er goed uit en werkt perfect. Koffie heeft een goede temperatuur.
Vandaag dit apparaat gekocht en hem meteen uitgepakt. Prima apparaat, handig schoon te houden en hopelijk ook handig in gebruik! Dit is natuurlijk afwachten.
Ik heb dit product gekozen omdat deze qua onderhoud 1 van de makkelijkere machines is. Ook de bediening valt zeker niet tegen. Het is wel aan te raden om de koffiemaling niet meteen op zijn fijnst te zetten, ik had dit wel gedaan en toen was de espresso erg waterig waarschijnlijk omdat deze het water door de fijne maling niet volledig kon opnemen. Nu op stand 7 staan en de espresso is nu zoals een espresso welke je in een goede cafetaria mag verwachten.
Prima apparaat voor dit geld!
Wij hebben deze machine reeds 1 dag in ons bezit en zijn er erg content mee. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Wij waren al enige tijd op zoek naar een koffiemachine en zijn uiteindelijk op deze uitgekomen. Vooral de duidelijke uitleg over dit apparaat in de winkel heeft voor ons de doorslag gegeven.
Dit is mijn tweede DeLonghi espresso-apparaat. Hiervoor had ik een volautomaat met aparte melkkan. Deze is na 8 jaar intensief gebruik ter ziele. Omdat ik sinds een paar maanden een melkopschuimer heb, gebruikte ik het apparaat alleen nog maar voor espresso. Daarom heb ik nu voor dit apparaat gekozen.
Nadat mijn eerste Delonghi volautomaat na zes jaar en ruim 7000 kopjes lekkere koffie het begaf was er geen twijfel en direct een nieuwe Delonghi volautomaat gekocht.
Ivm plaatsing op de aanrecht onder een kastje kon het water reservoir niet aan de achterkant zitten.
Dit model heeft het reservoir aan de zijkant en is mooi opgenomen in het design.
Apparaat doet wat wordt beloofd. De instellingen zijn eenvoudig en het toestel is gemakkelijk te bedienen. Pluspunt is dat het waterreservoir langs voor kan uitgeschoven worden, wat het mogelijk maakt om het op beperkte ruimtes te gebruiken
"Degelijk en mooi toestel dat heerlijke koffie maakt. Een aanrader!"
Het geluid dat hij maakt, valt reuze mee. Ik heb eerdere espresso apparaten mee gemaakt en die maken een enorm geluid. Dat valt dus met dit apparaat reuze mee. Daarnaast warmt hij op voor ieder kopje (duurt niet heel lang) waardoor ieder kopje van hoge kwaliteit is.
Het is een top product beter deze vindt je niet.
Ik raad het iedereen aan om deze merk te kopen.
Lekker koffie met het lekkerste bonen van lazava.
Ik ben zeker aan het genieten van de koffie en dat het gemalen wordt.
we kiezen voor deze machine vanwege de uitstraling. na uitleg van de verkoper bleek de bediening uiterst eenvoudig. voor ons is belangrijk de temperatuur en de sterkte van de koffie.