De'Longhi Magnifica S Smart Volautomatische Espressomachine - Zwart

De'Longhi Magnifica S Smart Volautomatische Espressomachine - Zwart - Espressomachines

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 373,34Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 95 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S Smart Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Perfecte koffiezetapparaat05-12-2019

Veel voor weinig

Veel in extra's die je hebt en weinig alszijnde de aanschafprijs. Zeer goede prijs - kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
  • modern hip apparaat
  • compact dus niet te groot
  • van veel gemakken voorzien
Bert Lebbing04-12-2019

Geweldig lekkere koffie

Een makkelijk bedienbare machine. Goede prijs kwaliteit verhouding en erg lekkere koffie. Gebruikt weinig stroom
Pluspunten
  • Lekker koffie
  • Prima prijs kwaliteitsverhouding
delonghi04-12-2019

groot scherm

goed ik ben zeer te vreden ik zou hem niet meer willen missen rnpreis hem bij de hele fahielie aan prima
Pluspunten
  • gewoon goed
Angelique04-12-2019

Prima koffie

Lekkere koffie, het is al het 2e apparaat van delonghi die ik heb. de eerste heb ik 7 jaar gebruikt en ik wil geen ander merk. Het apparaat is ook makkelijk te onderhouden.
Pluspunten
  • makkelijk schoon te maken
  • goede prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
  • niet heel erg stil
Karin03-12-2019

Nog steeds dezelfde super kwaliteit!

Na jarenlang de voorganger te hebben gebruikt nu de opvolger gekocht. Deze is nog beter geworden door de update op het stoompijpje en het stillere maalwerk. Wij kunnen weer de lekkerste koffie drinken voor de beste prijs.
Pluspunten
  • Smaak
  • Bediening
Grobbekuiken29-11-2019

Doet wat hij moet doen

Deze koffiemachine geeft je de mogelijkheid om de juiste koffie sterkte en grootte te maken. Voor de prijs zeker een aanrader.
Pluspunten
  • veel instel mogelijkheden
  • prijs
John en Bernadette29-11-2019

Heerlijke koffie

Stijlvol apparaat met veel instellingsmogelijkheden en duidelijke handleiding waardoor je kunt genieten van heerlijke koffie. Helaas had het plateau voor de kopjes al heel snel lelijke krasjes.
Pluspunten
  • duidelijke handleiding
  • heerlijke koffie
Minpunten
  • plateautje makkelijk beschadigd
Halil Emre Erceylan29-11-2019

Top apparaat!

Machine ziet er goed uit. Past bij de inrichting van mijn huis. Bovendien is het apparaat makkelijk te gebruiken. Voor mij is het belangrijk dat de koffie lekker heet is. Dit koffiezetapparaat voldoet aan mijn wens.
Pluspunten
  • Bedieningsgemak
  • Warmte koffie instelbaar
  • strak design
Minpunten
  • Geen display
Hierik29-11-2019

delonghi ecam 250.33.TB

super mooi om te zien handig in gebruik en lekker compact Een aan winst na een Philips col automaat die naar een jaar al kapot is
Pluspunten
  • mooi compact
  • Mooi om te zien
A. Sturm28-11-2019

Delonghi koffieautomaat

Mooie vormgeving, compact, prima kwaliteit-prijsverhouding. Prima voorlichting gehad van de verkoper bij Mediamarkt. We maken graag gebruik van € 30,-- cashback.
Annelies28-11-2019

Koffiezetapparaat

Wij hebben goede ervaring met dit koffiezet apparaat van DeLonghi. Het vorige apparaat heeft jarenlang goede diensten bewezen.
Pluspunten
  • goede koffie
  • lange levensduur
inge28-11-2019

eenvoudig in gebruik met heerlijke koffie

omdat deze machine als stiller werd aangeprezen dan de magnifica S heb ik voor deze gekozen, en dat blijkt een goede keuze te zijn.
Pluspunten
  • eenvoudige installatie en makkelijk in gebruik.
  • koffiesterkte goed te regelen
Minpunten
  • nog niet gevonden
Ivonne Visser27-11-2019

Di Longhi heeft me nog nooit in de kou laten staan

Na een overstap van 2 jaar (ellende) ben ik weer terug bij het vertrouwde merk. Dit is mijn 3e. Apparaat zet prima koffie, is goed schoon te houden, hoeft niet overdreven vaak te ontkalken en als er echt iets is biedt Di longhi een prima service aan huis. Ik ben er weer blij mee.
Pluspunten
  • Goede koffie
  • makkelijk schoonhouden
Ingrid27-11-2019

koffiemachine

het is een overzichtelijk apparaat, makkelijk instelbaar, en beter voor het milieu dan cupjes machines
Pluspunten
  • overzichtelijk
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
van Oirschot27-11-2019

koffie volautomaat

is een mooi koffieautomaat ,makkelijk in gebruik . niet te groot en mooie prijs. en zet heerlijke koffie
George26-11-2019

gebruiksvriendelijk

kost je wel veel bonen om de sterkte van de koffie te krijgen die je wenst,na een dag nog steeds geen gewenste koffie maar blijf proberen,terwijl er expressobonen in zitten cat 12best sterk dacht ik zo
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • goedehete temparatuur
Minpunten
  • duurt lang voor je eigen sterkte te krijgen
  • onderhoud is best aan de prijzige kant
Bing26-11-2019

Heerlijk

Perfect advies bij BCC Middelburg. Zet een perfecte kop americano en espresso . Alles kan op persoonlijke voorkeur ingesteld worden. Maakt niet veel lawaai.
Pluspunten
  • Simpel in te stellen
  • Stille Machine
  • Kan gemalen koffie (decafe) en bonen verwerken
Minpunten
  • Absoluut geen
Eddies26-11-2019

Goede service

Ik heb al eerder een koffiemachine gehad van Delonghi en is goed bevallen zeker wat de service betreft vorige machine 7 jaar gehad dus nu tijd voor vernieuwing.
joris25-11-2019

Mooi design, compact formaat, handige bediening

Het is een goede kwaliteit espressomachine, mooi design, compact formaat en handig in bediening. De koffie smaakt uitstekend.
Pluspunten
  • compact
  • mooi design
  • lekkere koffie smaak
peter25-11-2019

volautomatische koffiemachine Magnifica Smart

We hebben deze machine gekocht op advies van de verkoper en als vervanger van een defecte (heel oude) de'Longhi koffiemachine. Dit model is heel stil en geeft erg goede espresso, koffie en long. De ontwikkeling van de machines heeft niet stil gestaan, hij is nog beter dan de oude.
Pluspunten
  • stil
  • genoeg stelmogelijkheden
  • goede koffie
Minpunten
  • alleen van espresso kunnen 2 kopjes in 1 keer
Schut25-11-2019

Fantastische volautomaat espresso machine

Het is een strak en compact vormgegeven espresso volautomaat. Makkelijk in het gebruik door overzichtelijke display. Handig aan de zijkant geplaatst uitneembaar waterreservoir. Geluidsarm. Temperatuur en sterkte koffie naar wens instelbaar. Prima koffie.
Pluspunten
  • mooie vormgeving
  • geluidsarm
  • duidelijke display
  • temperatuur en sterkte koffie instelbaar
Minpunten
  • De toevoeging SMART doet extra's vemoeden.
Safavi Nic24-11-2019

Duidelijke handelingen

vloautomaat en onderhoud en werking met dit koffieapparaat zijn makkelijk. de prijsklasse van dit apparaat is goed.
Pluspunten
  • Collega's
  • Collega's
Tom24-11-2019

Prachtig apparaat, heerlijke koffie Magnifica S smart

Het betreft de nieuwe versie van de al jaren goed geteste vorige versie de Magnifica S. Wij kozen voor de fraaie vormgeving en de bekende kwaliteit. Apparaat geeft heerlijke koffie
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Weinig lawaai
  • Prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Rene24-11-2019

Top apparaat

Familielid had dit apparaat en vond het top en ik nu ook. Voldoet dus aan mijn bevindingen en zou dit apparaat zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar espresso apparaat.
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijke bediening.
Eefje24-11-2019

Magnifica S Smart

Jaren lang het oude model van Magnifica S gehad. Altijd zeer tevreden geweest maar helaas na vele jaren vervangen door het nieuwe model. Hopelijk bevalt deze net zo goed.
Pluspunten
  • lekkere koffie
  • mooi design
Minpunten
  • redelijk luidruchtig