De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 95 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S Smart Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Lekkere koffie, het is al het 2e apparaat van delonghi die ik heb. de eerste heb ik 7 jaar gebruikt en ik wil geen ander merk. Het apparaat is ook makkelijk te onderhouden.
Na jarenlang de voorganger te hebben gebruikt nu de opvolger gekocht.
Deze is nog beter geworden door de update op het stoompijpje en het stillere maalwerk. Wij kunnen weer de lekkerste koffie drinken voor de beste prijs.
Stijlvol apparaat met veel instellingsmogelijkheden en duidelijke handleiding waardoor je kunt genieten van heerlijke koffie. Helaas had het plateau voor de kopjes al heel snel lelijke krasjes.
Machine ziet er goed uit. Past bij de inrichting van mijn huis. Bovendien is het apparaat makkelijk te gebruiken. Voor mij is het belangrijk dat de koffie lekker heet is. Dit koffiezetapparaat voldoet aan mijn wens.
Mooie vormgeving, compact, prima kwaliteit-prijsverhouding. Prima voorlichting gehad van de verkoper bij Mediamarkt. We maken graag gebruik van € 30,-- cashback.
Di Longhi heeft me nog nooit in de kou laten staan
Na een overstap van 2 jaar (ellende) ben ik weer terug bij het vertrouwde merk. Dit is mijn 3e. Apparaat zet prima koffie, is goed schoon te houden, hoeft niet overdreven vaak te ontkalken en als er echt iets is biedt Di longhi een prima service aan huis. Ik ben er weer blij mee.
kost je wel veel bonen om de sterkte van de koffie te krijgen die je wenst,na een dag nog steeds geen gewenste koffie maar blijf proberen,terwijl er expressobonen
in zitten cat 12best sterk dacht ik zo
Perfect advies bij BCC Middelburg.
Zet een perfecte kop americano en espresso .
Alles kan op persoonlijke voorkeur ingesteld worden.
Maakt niet veel lawaai.
Ik heb al eerder een koffiemachine gehad van Delonghi en is goed bevallen zeker wat de service betreft vorige machine 7 jaar gehad dus nu tijd voor vernieuwing.
We hebben deze machine gekocht op advies van de verkoper en als vervanger van een defecte (heel oude) de'Longhi koffiemachine.
Dit model is heel stil en geeft erg goede espresso, koffie en long. De ontwikkeling van de machines heeft niet stil gestaan, hij is nog beter dan de oude.
Het is een strak en compact vormgegeven espresso volautomaat. Makkelijk in het gebruik door overzichtelijke display. Handig aan de zijkant geplaatst uitneembaar waterreservoir. Geluidsarm. Temperatuur en sterkte koffie naar wens instelbaar.
Prima koffie.
Prachtig apparaat, heerlijke koffie Magnifica S smart
Het betreft de nieuwe versie van de al jaren goed geteste vorige versie de Magnifica S. Wij kozen voor de fraaie vormgeving en de bekende kwaliteit. Apparaat geeft heerlijke koffie
Familielid had dit apparaat en vond het top en ik nu ook.
Voldoet dus aan mijn bevindingen en zou dit apparaat zeker aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar espresso apparaat.
Jaren lang het oude model van Magnifica S gehad. Altijd zeer tevreden geweest maar helaas na vele jaren vervangen door het nieuwe model. Hopelijk bevalt deze net zo goed.