De'Longhi Magnifica S Smart Volautomatische Espressomachine - Zwart

De'Longhi Magnifica S Smart Volautomatische Espressomachine - Zwart - Espressomachines

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 373,34Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 95 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S Smart Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Andre05-09-2024
5.0

Erg gebruikersONVRIENDLIJK en gebrekkige documentatie

5.0
Zet goede koffie maar wat en baggerding wanneeer je wat aan de instellingen moet aanpassen. DRAMA!!!!!!!!!!!!!!!!
a*************@g********29-07-2024
Machine heeft mooi design. Nu Ook een knop LONG erbij maar nog niet geprobeerd. In de winkel zeiden ze dat je geen 2kopjes normale koffie tegelijk kunt zetten, dit gold alleen voor de espresso. Kleine tip: machine aan, houdt de knop van 2 espresso ingedrukt tot het knippert, de machine vult nu 2 kopjes, heb je een fatsoenlijke hoeveelheid koffie dan de knop weer indrukken zo kun je dus makkelijk ook 2 normale kopjes in 1x maken!
p****@t*********02-04-2023

zeker een aanrader

via kieskeurig deze espress0 machine gekocht vanwege de goede reviews . We hebben deze nu 2 weken + punten weinig lawaai bij malen hete koffie makkelijk schoonmaken - plateau waar je de beker/espresso kopje op, zet krast erg gauw Verder nog geen min punten ondekt
t*************@h******30-06-2022

Aanrader

Na 5 jaar een Siemens koffiemachine gehad te hebben (2x een dure reparatie) overgestapt naar Delongi. Heerlijk warme en lekkere koffie, Eem aanrader en zeer mooi design.
Moon05-11-2020

De'Longhi Magnifica S Smart

Een geweldige koffiemachine die aan alle verwachtingen voldoet. Het is een machine met een mooi uiterlijk die past in iedere keuken. Hij is gebruiksvriendelijk en zou hem daarom ook aan iedere koffie liefhebber aanraden.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie vormgeving
RC15-04-2020

Mooi dessin

Prima machine makkelijk in onderhoud en een geweldig eenvoudig instelbare techniek. Werkelijk alles uitstekend, nog geen data over hoe hij is over 2 jaar maar lijkt mij wel oké. De smaak van de koffie wordt bepaald door de bonen die je gebruikt.
Wanfie13-03-2020

Bevalt na 4 maanden steeds beter

We hebben wat geëxperimenteerd met de koffiehoeveelheid, koffiesoort en watertempertuur. Met de koffie zijn we op Hema koffie uitgekomen. We hebben ook duurdere koffies geprobeerd, maar vonden deze het lekkerst.
Pluspunten
  • smaak koffie
  • makkelijk schoon te maken
  • maakt voor een koffiemachine weinig lawaai.
  • snel opgewarmd en doorgespoeld
Minpunten
  • kleien watertank
  • twee kopjes is niet sterk genoeg in te stellen
  • nogal wat lekwater in de restbak.
Sahin01-02-2020

goede apparatuur

Kwalitatief goed apparaat voor een goed bedrag. Eindelijk kunnen we genietend koffie drinken. Is zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Lekker koffie
  • leuk design
Minpunten
  • veel geluid
  • snel ontkalken
Gerrit28-01-2020

Lekkere koffie

Gemakkelijk eenvoudig apparaat die die doet wat hij moet doen, lekker en snel een goede warme bak koffie zetten.
Pluspunten
  • De koffie is goed warm
Erik23-01-2020

mooi design

Mooie koffiemachine, goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk in gebruik. eenvoudig uit te voeren onderhoud
Marco16-01-2020

Marrco

Goede machine en hele goed koffie! Gemakkelijk bedienbaar met heldere keuzes. Voldoet aan mijn wensen.
Pluspunten
  • goede machine
  • voor een prettige prijs
Minpunten
  • geen minpunt
Richard12-01-2020

Makkelijke bediening, lekker koffie

Prima prijs/kwaliteit verhouding prima, makkelijke bediening, laag geluids niveau prima afmeting voor in een kleinere keuken
Pluspunten
  • Bediening
  • Design
Minpunten
  • plaatje op lekbak zitten snel krassen op
Henry10-01-2020

Lekkere koffie zoals in de horeca te krijgen

Prachtige koffiemachine welke lekkere koffie geeft zoals je die in een proffecionele horeca zaak krijgt.
Pluspunten
  • Gemakkelijk alle soorten koffie varianten te maken
  • gemakkelijk te bedienen
  • vers gemalen koffiebonen
Minpunten
  • water reservoir wat snel leeg
Ton09-01-2020

TOP Apparaat

We hebben dit DeLonghi apparaat gekocht naar jarenlang een Nespresso met cups te hebben gebruikt. Nou de aankoop is echt een topper. Het ruikt nu naar koffie in het huis als je een bakje koffie zet. We denken ook aan het milieu met al die aluminium en plastic cupjes. De prijs/kwaliteisverhouding voor de DeLonghi is prima. Je krijgt echt waar voor je geld. Zelden zo'n lekker bakje koffie gehad. Ook de melk opschuimen gaat prima. We zijn heeel tevreden. Dank je wel DeLonghi.
Pluspunten
  • Kwaliteit van het apparaat.
  • Makkelijk koffie te zetten
  • Groot waterreservoir
  • Grote lekbak
  • Grote afvalbak
Minpunten
  • Geen kunnen vinden.
Martin08-01-2020

lekker koffie

We zijn er heel blij mee. De machine maakt heerlijke warme volle koffie. Goed van smaak. Warmt snel op en ook een kop thee is zo gemaakt.
Pluspunten
  • snel warm
  • reinigt goed
Minpunten
  • afvalbakje redelijk snel vol
kaatje08-01-2020

GEbruiksvriendelijke volautomaat voor heerlijke koffie

Na veel lezen, reviews op internet en een adviesgesprek bij de dealer kwam ik op dit apparaat. Mooie, rustige uitstraling, gemakkelijk in gebruik en volgens de verkoper heerlijke koffie. En idd na een tijdje goed lezen en oefenen,genieten we van heerlijke espresso, koffie en of cappuccino.
Pluspunten
  • compact
  • gemakkelijk in onderhoud
Minpunten
  • tot op heden nog geen
Christel08-01-2020

Makkelijk en goed apparaat

Apparaat is makkelijk te bedienen. Goed instapmodel. Veel mogelijkheden. Makkelijk schoon te houden. Ik beveel hem iedereen aan die een mooi en makkelijk apparaat wil.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
Robert07-01-2020

de longhi

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede temperatuur koffie. Apparaat is gemakkelijk te reinigen en bij te vullen.
P. Witsen07-01-2020

Compact apparaat

Apparaat voldoet uitstekend aan de wensen! Maakt een goede kop koffie (smaak ligt natuurlijk aan het soort koffiebonen). Goed en makkelijk instelbaar en tijdens het koffie zetten valt het geluid mij ook alles mee.
Pluspunten
  • Compact
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Opvangbakje koffieprut is redelijk snel vol
Patrick06-01-2020

Lekkere koffie

Zet snel heerlijke koffie en maakt relatief weinig geluid ten opzichte van vergelijkbare machines. Bovendien is hij makkelijk te reinigen.
Pluspunten
  • stil
  • lekkere koffie
Joyce06-01-2020

Goede prijs kwaliteit verhouding

Doordat er steeds meer koffie werd gedronken, werd het steeds interessanter om een koffie apparaat met koffiebonen aan te schaffen. Tot nu toe zijn we positief verrast van het apparaat!
Pluspunten
  • gemakkelijk in gebruik
  • goede koffie
Minpunten
  • het apparaat vergt onderhoud
Koffiefans05-01-2020

Fijn apparaat voor een goede prijs

Gemakkelijk te onderhouden/schoon te houden, lekkere koffie, mooi design. Een fijn apparaat voor een goede prijs
John05-01-2020

esthetisch ontwerp

Mooi duidelijk ontwerp. eenvoudig te gebruiken. en eenvoudig schoon te maken. De koffie is heerlijk, moet even zoeken naar de juiste instelling voor de optimale smaak. Na een aantal aanpassingen hebben we de optimale instellingen gevonden.
Pluspunten
  • Eenvoudig te bedienen
  • gemakkelijk schoon te maken.
Petra04-01-2020

Perfect voor 2 personen

Goed apparaat voor 2 personen. Je kan instellen de sterkte en de temperatuur van de koffie. Als je toevallig geen bonnen heb, kan je ook gemalen koffie gebruiken. Super!
Bianca02-01-2020

Lekkere Koffie!

We hebben de koffie mogen proeven in de winkel en uit diverse systemen uiteindelijk deze gekozen. Naast dat het echt lekkere koffie was, is het apparaat ook niet te groot en makkelijk in gebruik