Krups Roma EA8108 - Volautomatische Espressomachine - Zwart - Espressomachines

Krups Roma EA8108 - Volautomatische Espressomachine - Zwart
Krups Roma EA8108 - Volautomatische Espressomachine - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 325,00 Bekijk alle aanbieders
7.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Roma EA8108 - Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

john987029-04-2015
Ik heb de krups nu een week en ben best wel tevreden,eerste instantie vond ik het moeilijk om het apparaat zo in te stellen voor een heerlijk kopje koffie maar na een paar keer lukte het goed,wel jammer dat de gebruiksaanwijzing niet echt duidelijk is.De koffie is echt heerlijk met opgeklopte melk,zaten 2 kopjes bij die aan de buitenkant niet heet worden en dat is heel fiin.Het ontwerp van de Krups vind ik wel mooi,alleen maakt het met schuimen van de melk en koffie zetten veel lawaai,toch als ik zou mogen kiezen dan ga ik voor de Krups want het ruikt heerlijk en he proeft echt de verse koffie van de koffiebonen.Dus wat mij betreft wel een aanrader.
Igor Schut28-04-2015
Voor het eerst in het bezit van een koffiezetapparaat dat met bonen werkt en ik ben helemaal verkocht door dit apparaat! De apparaat ziet er erg strak uit en heeft een aantal opties om de perfecte kop koffie te zetten. Je kunt namelijk de hoeveelheden instellen van zowel het water als de hoeveelheid koffiebonen die gebruikt worden. Het bijvullen van het water gaat redelijk gemakkelijk door middel van de waterlade aan de achterkant. Ik zeg met opzet 'redelijk gemakkelijk', omdat de achterkant bij ons wel te benaderen is. Ik kan mij voorstellen dat dit niet bij iedereen het geval is en dan is een waterlade aan de achterkant misschien niet het meest praktisch. De koffiedik dat overblijft wordt opgevangen in een apart bakje die via de zijkant (links) van het apparaat te benaderen is. Het schoonmaken van dit koffiezetapparaat is erg gemakkelijk. Het bakje dat gemorste water/koffie opvangt kan je er gemakkelijk uit pakken, legen en omspoelen. Dit koffiezetapparaat is ook voorzien van een stoompijpje om melk op te schuimen. Ikzelf maak hier geen gebruik van omdat ik koffie met melk drink, maar mijn verloofde is hier gek van. Wat betreft het uiterlijk van het koffieapparaat ben ik ook erg tevreden. Het oogt simpel doordat het slechts enkele knopjes en lichtjes toont welke allemaal erg duidelijk aangeven waarvoor het dient.
nordinlennart28-04-2015
Voordat ik dit apparaat ben gaan gebruiken dronk ik filterkoffie. De smaak die dit apparaat geeft met de bonenkoffie is erg goed ten opzichte van de filterkoffie die ik gewend was. In gebruik werkt dit apparaat heel eenvoudig: Je kiest de gewenste hoeveelheid koffie, kiest de sterkte (2 keuzes) en na een druk op de knop en even wachten staat er een prima bak koffie voor je klaar. Een minpunt vind ik echter wel dat hoewel ik de maling op zijn fijnst heb ingesteld en de sterkste koffie kies, het voor mij nog steeds wel sterker zou mogen. Het apparaat maakt wel wat lawaai, maar je kan ook niets anders verwachten als je versgemalen bonen onder hoge druk gebruikt. Het stoompijpje dat ook op dit apparaat zit is zeer gemakkelijk los te maken voor het schoonmaken, maar een nadeel hiervan is dat het pijpje eigenlijk te makkelijk loskomt, wanneer dat niet gewenst is. Verder is dit qua vormgeving naar mijn mening een keurig apparaat dat solide overkomt.
A. Megens28-04-2015
Een mooi apparaat, zet snel warme kopjes koffie, het malen van de koffie maakt wel herrie maar ik ben tevreden hiermee
BarnOwl09-09-2014
Nadat ik reeds 3 espressoapparaten had versleten (Siemens, Saeco, Siemens) over een periode van tientallen jaren nu deze Krups aangeschaft. Ik vind het een prima apparaat. Op de tweede stand maalt hij de bonen precies goed en je kunt de hoeveelheid water en de sterkte instellen. Verder viel mij op dat hij het water in 2 fases toevoegt, wat de smaak ten goed komt. Het is een zeer compact apparaat. Hij neemt iets meer ruimte in dan een Senseo. De vormgeving is goed en het apparaat volet stevig aan. Ik heb hem natuurlijk nog maar net maar het belangrijkste is dat je er een heerlijk kopje espresso mee maakt.