Sinds kort in het bezit van deze Krups, in het begin nog even uitvogelen hoe het allemaal werkte want een handig boekje zit er niet bij, al kan ik me dat bijna niet voorstellen, dus misschien mistte die wel in mijn doos. Er zat wel een usb stick bij met gebruiksaanwijzingen, maar ook daar werd ik niet echt veel wijzer van. Vind dat als er bewust geen boekje bij was, krups dit nog moet aanpassen, wat moeten ouderen nu met een usb stick? velen zullen dat niet snappen.
terug naar de koffie! dit smaakt goed, in te stellen naar je eigen smaak, heb nu verschillende soorten koffiebonen geprobeerd en ook daarin zit veel verschil, sommige bonen vind ik echt te scherp van smaak, uitzoeken dus welke je lekker vindt. De koffie met opgeklopte melk (gaat erg makkelijk) vindt mijn zoon erg lekker. het apparaat is snel opgewarmd je hoeft dus nooit lang te wachten op je kopje koffie. dat de watertank achter zit is wat onhandig.
De "herrie" van het apparaat valt mij mee, natuurlijk hoor je wat maar dat kan ook niet anders. de vormgeving vind ik erg mooi, je ziet de koffiebonen uitnodigend liggen!!
- Smaak
- MogelijkhedenGoed