De'Longhi ECAM 44.660.B Volautomatische Espressomachine - Zwart - Espressomachines

De'Longhi ECAM 44.660.B Volautomatische Espressomachine - Zwart
De'Longhi ECAM 44.660.B Volautomatische Espressomachine - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 597,00 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 44.660.B Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Raymond06-05-2017

DeLonghi 44.660.B volautomaat

DeLonghi Ecam44.660.B (Eletta Cappuccino) aangeschaft. Perfecte warme, sterke koffie met mooie schuimlaag (kn nog warmer en sterker!). Vol vertrouwen de melk mogelijkheden uitproberen (CaffeLatte, Latte Macchiato, Cappuccino, Flat White) en natuurlijk nog een expresso. Vorige was een Siemens EQ7 die goed was maar niet tipt aan de DeLonghi deze is echt uitstekend!
Pluspunten
  • Volautomatisch
  • Vele koffiezet mogelijkheden
  • bedienings- onderhouds gemak
Minpunten
  • Alleen in het zwart niet in het zilver
Timppa02-05-2017

Italiaanse allure!

Na lang zoeken en twijfelen overgegaan tot de aanschaf van een DeLonghi. Prima kwaliteit en heerlijke koffie die in een bar in Italië niet zou misstaan.
Pluspunten
  • Complete machine
  • Perfecte kwaliteit apparaat
  • heerlijke koffie
Minpunten
  • Groot
go4it16-04-2017

Een heel luxe en stijlvol espresso- en cappucino apparaat

Wij hadden al twee Delonghi Magnifico's gehad; die hebben altijd heel goed dienst gedaan en geven heerlijke en hete koffie. Vandaar dat we nu weer bij Delonghi zijn uitgekomen. Dit keer wel een luxe apparaat, maar wat een heerlijke cappucino! En wat een gebruiksgemak; met de aparte melkbeker en het automatisch schoonmaken. Heet tot zeer hete koffie, en alles instelbaar naar wens: de sterkte, de hoeveelheid koffie, de maling, het melkschuim, etc etc. Zijn geld dubbel en dwars waard. Morgen gaan de we latte en flat white uitproberen. Maar eerst nog even een dubbele espresso!
Pluspunten
  • hete koffie
  • handige melkbeker met reinigingsfunctie
  • alles instelbaar
  • mooie vormgeving
Bert huijts13-04-2017

Prima apparaat, lekker kopje koffie

Eerder kennis gemaakt met apparaat bij familie, deed mij besluiten om het zelfde type apparaat aan te schaffen.
Pluspunten
  • Gemakkelijke bediening
  • Prima kop koffie
Minpunten
  • Nog niet hebben kunnen ontdekken
Ricardo SC10-04-2017

Lekkere koffie binnen enkele stappen!

Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van diverse Phillips apparaten hebben we besloten om een ander merk in huis te nemen. Vanuit meerdere hoeken werden we gewezen op de DeLonghi volautomaten en daar is na veel research op koffiediscounter.nl de keuze gevallen op de Eletta Cappucino 44.660.B. We hebben dit apparaat inmiddels een week in huis, niets meer dan lof voor dit fantastische apparaat! De installatie is binnen enkele minuten geregeld dus er kon al snel genoten worden van lekkere hete koffie! Van Ristretto tot Café Latte we hebben ze inmiddels allemaal geprobeerd en goedgekeurd! We gaan hier nog lang van genieten.. nu is het zaak om de juiste bonen te vinden die aansluiten op onze voorkeuren maar dat is een kwestie van tijd!
Pluspunten
  • Lekkere koffie binnen enkele stappen!
  • Groot bonenreservoir + waterreservoir
  • Weinig tot geen herrie
  • Makkelijk te reinigen
DJP10-04-2017

Professionele kwaliteitsapparaat

Van de gewone koffie die we gewend zijn van ons vorig apparaat, in ieder geval geen De'Loghi, naar een hele bijzondere beleving van uitstekende koffie! Zeker de Flat White functionaliteit doet mij duizelen van enthousiasme. Ik hoef in ieder geval niet meer naar de Starbucks voor een bijzonder(!) bakje koffie. Het apparaat werkte na ingebruikname al prima! Al wordt er gezegd dat er na 4 tot 5 bakken pas het beste resultaat wordt behaald was de koffie bij de eerste bak al lekker genoeg.
Pluspunten
  • Snel
  • Bijzondere kwaliteit
  • Stiller dan verwacht
  • Persoonlijk profiel
  • Automatische inschakel timer
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontedekken
lwolders05-04-2017

Heerlijke koffie met juiste temperatuur

De koffie is heerlijk en de warmte precies goed. Alles is te regelen wat erg prettig is. Mooi design
Pluspunten
  • design
  • aroma
  • warnet
RuudP02-04-2017

Lekker. koffie!

Lekkere koffie! Snel en veel variatie mogelijk. Prima! En thee zetten kan er ook mee. Fijn apparaat.
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Lekker stil
  • Aparte mogelijkheid voor decaf
Minpunten
  • kan niet 2 kopjes gemalen koffie te gelijk zetten.
DAvW24-03-2017

Alles automatisch

Product nu 1 week in bezit. Functioneert prima, koffie, espresso, cappucino. Zeer duidelijke bediening en eenvoudig in gebruik
Pluspunten
  • lekkere koofie en cappucino
Grunn24-03-2017

Delonghi ecam44.660.B

Bewezen kwaliteit, energie zuinig, veel opties met diverse koffievarianten. Jammer dat je de maalhoeveelheid niet veel ruimer kan instellen
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Hete koffie
Minpunten
  • Slappe koffie
Fred22-03-2017

Mooie compacte koffie-automaat

Elke koffie-keuze (espresso, longo, latte, cappucino) is mogelijk. Het apparaat is vrij gemakkelijk te programmeren.
Pluspunten
  • Goed leesbaar scherm
  • Groot waterreservoir
  • Groot koffiebonenreservoir
Frans19-03-2017

Delonghi volautomatisch espressoapperaat

Na veel kijken en vergelijken in de webshop hebben wij besloten de te kiezen voor de Delonghi volautomatische essprecomachine. Ik heb net mijn eerste kopje cappuccino gemaakt. Hij smaakt super!
heerlijk19-03-2017

lekker stil

Mooi vormgegeven machine die behoorlijk stil zijn werk doet, zeker in vergelijk met de 5 jaar oude voorganger. Uitstekende koffie afgifte met veel instelmogelijkheden, VOOR DE ECHTE KOFFIE FANAAT!
Pluspunten
  • stil
  • goede extractie van de koffie
  • melksysteem werkt goed
  • instelbaar van ristretto naar mild
Minpunten
  • nog niet gevonden
Gerard18-03-2017

Weer een DeLonghi

Vandaag besteld en vandaag ontvangen, 1 uur geleden, via Coolblue. Gelijk de gebruiksaanwijzing gelezen en alles ingesteld. Ben bekend met DeLonghi's want dit is reeds de derde in een kleine 20 jaar. De oude werkt nog perfect maar wilde een nieuwe met cappuccino mogelijkheid. Nog niet getest, wel met espresso en die smaakt zoals ik gewend ben, wederom een goed apparaat.
Pluspunten
  • buona macchina
Minpunten
  • geen (pas 1 uur in bezit)
Wilco08-03-2017

Super koffie!

De Eletta Cappuccino ECAM 44.660 B is een geweldige esppressomachine, biedt alle mogelijkheden op het gebied van koffie en maakt uitstekende koffie!!
Pluspunten
  • Alle koffiesoorten: espresso, cappucino etc.
  • Strak uiterlijk
Minpunten
  • Veel spoelen, is wel hygienisch
Ronald Huffermann06-01-2017

Compleet en goed apparaat

Dit apparaat heeft alles wat je nodig hebt voor diverse koffie soorten, van lekkere cappuccino tot mooie expresso
Pluspunten
  • Alle koffie mogelijkheden
  • Warme melk
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Ilse03-01-2017

Heerlijke cappucino

Makkelijk in gebruik en vele mogelijkheden. Heel praktisch schoon te houden. Moet het boekje wel even bestuderen.
Pluspunten
  • Melk apart
John Dekkers31-12-2016

Mooi machine en heerlijke koffie

Door goed advies en mooi design+ bediening gemak is de keuze gevallen op deze machine. Apparaat is snel warm en het geluidsniveau valt mee.
Pluspunten
  • Bedienings gemak en waterbak aan de voorkant.
  • heerlijke melk schuim.
Minpunten
  • Nog geen
Pieter29-12-2016

Heel mooi koffieautomaat

Handige en overzichtelijke voorzijde. Waterkan is gemakkelijk via de voorzijde te wisselen. Bedieningsknoppen snel en vlot te bedienen. Duidelijk scherm als het eenmaal goed is ingesteld. Voor de rest moet het apparaat instellen naar smaak en dat moet ik nog verder ervaren. De eerste kennismaking is heel goed.
Pluspunten
  • Overzichtelijke voorzijde
  • snel en vlot te bedienen
Minpunten
  • Instellen menu, stond Italiaans ingesteld.
Nak29-12-2016

Eenvoudige bediening

Na lang zoeken voor dit apparaat gekozen en bevalt prima ben blij met de aankoop. Kan het iedereen aanbevelen het schijnt alleen dat dit apparaat uit de roulatie gaat.
Pluspunten
  • Alleen maar
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Jelle28-12-2016

Heerlijk verjaardagscadeau

Stijlvolle uitstraling, heerlijke koffie die je eenvoudig zelf kunt instellen, perfecte cappucino's en automatisch schoonmaakprogramma. Geweldig apparaat!
Jan24-12-2016

Mooi apparaat

Goede prijs kwaliteit verhouding, niet te groot en maakt weinig herrie, cappuccino is zo gemaakt en smaakt prima.
Pluspunten
  • mooi apparaat
  • weinig herrie
Minpunten
  • nog niet gevonden
Ivo B21-12-2016

Mooi apparaat

Mooi apparaat, lekkere koffie. Ik moet nog alle producten gaan proberen maar de eerste indrukken zijn goed.
Gijs17-12-2016

koffievolautomaat

Na lang studeren toch gekozen voor deze delonghi volautomaat mede vanwege de hoge temperatuur. Delonghi komt er heel goed uit in de testen van de Consumentenbond, Deze Ecam 4.660.B scoorde het beste v.w.b. prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
  • keuzemogelijkgeden
  • temperatuur van de koffie
Mark17-12-2016

Prima machine

Prima machine. Snel te gebruiken. Makkelijk in te stellen. Koffie smaakt heerlijk. Geluid valt mee.