De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 44.660.B Volautomatische Espressomachine - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
DeLonghi Ecam44.660.B (Eletta Cappuccino) aangeschaft. Perfecte warme, sterke koffie met mooie schuimlaag (kn nog warmer en sterker!). Vol vertrouwen de melk mogelijkheden uitproberen (CaffeLatte, Latte Macchiato, Cappuccino, Flat White) en natuurlijk nog een expresso. Vorige was een Siemens EQ7 die goed was maar niet tipt aan de DeLonghi deze is echt uitstekend!
Na lang zoeken en twijfelen overgegaan tot de aanschaf van een DeLonghi. Prima kwaliteit en heerlijke koffie die in een bar in Italië niet zou misstaan.
Een heel luxe en stijlvol espresso- en cappucino apparaat
Wij hadden al twee Delonghi Magnifico's gehad; die hebben altijd heel goed dienst gedaan en geven heerlijke en hete koffie. Vandaar dat we nu weer bij Delonghi zijn uitgekomen. Dit keer wel een luxe apparaat, maar wat een heerlijke cappucino! En wat een gebruiksgemak; met de aparte melkbeker en het automatisch schoonmaken. Heet tot zeer hete koffie, en alles instelbaar naar wens: de sterkte, de hoeveelheid koffie, de maling, het melkschuim, etc etc. Zijn geld dubbel en dwars waard. Morgen gaan de we latte en flat white uitproberen. Maar eerst nog even een dubbele espresso!
Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van diverse Phillips apparaten hebben we besloten om een ander merk in huis te nemen. Vanuit meerdere hoeken werden we gewezen op de DeLonghi volautomaten en daar is na veel research op koffiediscounter.nl de keuze gevallen op de Eletta Cappucino 44.660.B. We hebben dit apparaat inmiddels een week in huis, niets meer dan lof voor dit fantastische apparaat! De installatie is binnen enkele minuten geregeld dus er kon al snel genoten worden van lekkere hete koffie! Van Ristretto tot Café Latte we hebben ze inmiddels allemaal geprobeerd en goedgekeurd! We gaan hier nog lang van genieten.. nu is het zaak om de juiste bonen te vinden die aansluiten op onze voorkeuren maar dat is een kwestie van tijd!
Van de gewone koffie die we gewend zijn van ons vorig apparaat, in ieder geval geen De'Loghi, naar een hele bijzondere beleving van uitstekende koffie! Zeker de Flat White functionaliteit doet mij duizelen van enthousiasme. Ik hoef in ieder geval niet meer naar de Starbucks voor een bijzonder(!) bakje koffie. Het apparaat werkte na ingebruikname al prima! Al wordt er gezegd dat er na 4 tot 5 bakken pas het beste resultaat wordt behaald was de koffie bij de eerste bak al lekker genoeg.
Na veel kijken en vergelijken in de webshop hebben wij besloten de te kiezen voor de Delonghi volautomatische essprecomachine. Ik heb net mijn eerste kopje cappuccino gemaakt. Hij smaakt super!
Mooi vormgegeven machine die behoorlijk stil zijn werk doet, zeker in vergelijk met de 5 jaar oude voorganger. Uitstekende koffie afgifte met veel instelmogelijkheden, VOOR DE ECHTE KOFFIE FANAAT!
Vandaag besteld en vandaag ontvangen, 1 uur geleden, via Coolblue. Gelijk de gebruiksaanwijzing gelezen en alles ingesteld. Ben bekend met DeLonghi's want dit is reeds de derde in een kleine 20 jaar. De oude werkt nog perfect maar wilde een nieuwe met cappuccino mogelijkheid. Nog niet getest, wel met espresso en die smaakt zoals ik gewend ben, wederom een goed apparaat.
Handige en overzichtelijke voorzijde. Waterkan is gemakkelijk via de voorzijde te wisselen. Bedieningsknoppen snel en vlot te bedienen. Duidelijk scherm als het eenmaal goed is ingesteld. Voor de rest moet het apparaat instellen naar smaak en dat moet ik nog verder ervaren. De eerste kennismaking is heel goed.
Na lang zoeken voor dit apparaat gekozen en bevalt prima ben blij met de aankoop. Kan het iedereen aanbevelen het schijnt alleen dat dit apparaat uit de roulatie gaat.
Stijlvolle uitstraling, heerlijke koffie die je eenvoudig zelf kunt instellen, perfecte cappucino's en automatisch schoonmaakprogramma. Geweldig apparaat!
Na lang studeren toch gekozen voor deze delonghi volautomaat mede vanwege de hoge temperatuur. Delonghi komt er heel goed uit in de testen van de Consumentenbond, Deze Ecam 4.660.B scoorde het beste v.w.b. prijs/kwaliteit verhouding