De'Longhi ECAM 44.660.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ad van Erp 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en goede machine lekkere koffie en ook alle variante met melk zijn prima
Het melkkannetje is ideaal kan zo in de koelkast als het nog niet leeg is
Ook de temperatuur van het water is goed
Kortom een top machine voor een redelijke prijs

Pluspunten

  • Keuze mogelijkheden
  • Gebruiks gemak
  • Mooi dessin

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel67 28-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi werkend Espresso apparaat met melkschuimmogelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi espresso apparaat dat makkelijk te installeren is. De eerste kopjes koffie waren heerlijk, ook het maken van Cappuccino is er makkelijk en het smaakt prima.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Duidelijke handleiding

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Reageer

Bert 27-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere diverse koffie

Algemene score

9,0
snel klaar alle soorten koffie zijn lekker
alles zit erop wat we nodig hebben heel eenvoudig maar zeker zijn geld waard

Pluspunten

  • snel
  • weinig geluid
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Reageer

Raymond 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

DeLonghi 44.660.B volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
DeLonghi Ecam44.660.B (Eletta Cappuccino) aangeschaft. Perfecte warme, sterke koffie met mooie schuimlaag (kn nog warmer en sterker!). Vol vertrouwen de melk mogelijkheden uitproberen (CaffeLatte, Latte Macchiato, Cappuccino, Flat White) en natuurlijk nog een expresso. Vorige was een Siemens EQ7 die goed was maar niet tipt aan de DeLonghi deze is echt uitstekend!

Pluspunten

  • Volautomatisch
  • Vele koffiezet mogelijkheden
  • bedienings- onderhouds gemak

Minpunten

  • Alleen in het zwart niet in het zilver
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Reageer

Timppa 02-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Italiaanse allure!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang zoeken en twijfelen overgegaan tot de aanschaf van een DeLonghi. Prima kwaliteit en heerlijke koffie die in een bar in Italië niet zou misstaan.

Pluspunten

  • Complete machine
  • Perfecte kwaliteit apparaat
  • heerlijke koffie

Minpunten

  • Groot
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Reageer

go4it 16-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een heel luxe en stijlvol espresso- en cappucino apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hadden al twee Delonghi Magnifico's gehad; die hebben altijd heel goed dienst gedaan en geven heerlijke en hete koffie. Vandaar dat we nu weer bij Delonghi zijn uitgekomen. Dit keer wel een luxe apparaat, maar wat een heerlijke cappucino! En wat een gebruiksgemak; met de aparte melkbeker en het automatisch schoonmaken. Heet tot zeer hete koffie, en alles instelbaar naar wens: de sterkte, de hoeveelheid koffie, de maling, het melkschuim, etc etc. Zijn geld dubbel en dwars waard. Morgen gaan de we latte en flat white uitproberen. Maar eerst nog even een dubbele espresso!

Pluspunten

  • hete koffie
  • handige melkbeker met reinigingsfunctie
  • alles instelbaar
  • mooie vormgeving
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Reageer

Bert huijts 13-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat, lekker kopje koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerder kennis gemaakt met apparaat bij familie, deed mij besluiten om het zelfde type apparaat aan te schaffen.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Prima kop koffie

Minpunten

  • Nog niet hebben kunnen ontdekken
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Reageer

Ricardo SC 10-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie binnen enkele stappen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van diverse Phillips apparaten hebben we besloten om een ander merk in huis te nemen. Vanuit meerdere hoeken werden we gewezen op de DeLonghi volautomaten en daar is na veel research op koffiediscounter.nl de keuze gevallen op de Eletta Cappucino 44.660.B. We hebben dit apparaat inmiddels een week in huis, niets meer dan lof voor dit fantastische apparaat! De installatie is binnen enkele minuten geregeld dus er kon al snel genoten worden van lekkere hete koffie! Van Ristretto tot Café Latte we hebben ze inmiddels allemaal geprobeerd en goedgekeurd! We gaan hier nog lang van genieten.. nu is het zaak om de juiste bonen te vinden die aansluiten op onze voorkeuren maar dat is een kwestie van tijd!

Pluspunten

  • Lekkere koffie binnen enkele stappen!
  • Groot bonenreservoir + waterreservoir
  • Weinig tot geen herrie
  • Makkelijk te reinigen
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Reageer

DJP 10-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Professionele kwaliteitsapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van de gewone koffie die we gewend zijn van ons vorig apparaat, in ieder geval geen De'Loghi, naar een hele bijzondere beleving van uitstekende koffie! Zeker de Flat White functionaliteit doet mij duizelen van enthousiasme. Ik hoef in ieder geval niet meer naar de Starbucks voor een bijzonder(!) bakje koffie. Het apparaat werkte na ingebruikname al prima! Al wordt er gezegd dat er na 4 tot 5 bakken pas het beste resultaat wordt behaald was de koffie bij de eerste bak al lekker genoeg.

Pluspunten

  • Snel
  • Bijzondere kwaliteit
  • Stiller dan verwacht
  • Persoonlijk profiel
  • Automatische inschakel timer

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontedekken
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Reageer

lwolders 05-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie met juiste temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De koffie is heerlijk en de warmte precies goed. Alles is te regelen wat erg prettig is.
Mooi design

Pluspunten

  • design
  • aroma
  • warnet

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Reageer

RuudP 02-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker. koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere koffie! Snel en veel variatie mogelijk. Prima! En thee zetten kan er ook mee. Fijn apparaat.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Lekker stil
  • Aparte mogelijkheid voor decaf

Minpunten

  • kan niet 2 kopjes gemalen koffie te gelijk zetten.
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Reageer

DAvW 24-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Alles automatisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Product nu 1 week in bezit. Functioneert prima, koffie, espresso, cappucino. Zeer duidelijke bediening en eenvoudig in gebruik

Pluspunten

  • lekkere koofie en cappucino

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Grunn 24-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Delonghi ecam44.660.B

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bewezen kwaliteit, energie zuinig, veel opties met diverse koffievarianten. Jammer dat je de maalhoeveelheid niet veel ruimer kan instellen

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Hete koffie

Minpunten

  • Slappe koffie
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred 22-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie compacte koffie-automaat

Algemene score

8,0
Elke koffie-keuze (espresso, longo, latte, cappucino) is mogelijk. Het apparaat is vrij gemakkelijk te programmeren.

Pluspunten

  • Goed leesbaar scherm
  • Groot waterreservoir
  • Groot koffiebonenreservoir
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 19-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Delonghi volautomatisch espressoapperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel kijken en vergelijken in de webshop hebben wij besloten de te kiezen voor de Delonghi volautomatische essprecomachine. Ik heb net mijn eerste kopje cappuccino gemaakt. Hij smaakt super!
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

heerlijk 19-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven machine die behoorlijk stil zijn werk doet, zeker in vergelijk met de 5 jaar oude voorganger. Uitstekende koffie afgifte met veel instelmogelijkheden, VOOR DE ECHTE KOFFIE FANAAT!

Pluspunten

  • stil
  • goede extractie van de koffie
  • melksysteem werkt goed
  • instelbaar van ristretto naar mild

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 18-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Weer een DeLonghi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag besteld en vandaag ontvangen, 1 uur geleden, via Coolblue. Gelijk de gebruiksaanwijzing gelezen en alles ingesteld. Ben bekend met DeLonghi's want dit is reeds de derde in een kleine 20 jaar. De oude werkt nog perfect maar wilde een nieuwe met cappuccino mogelijkheid. Nog niet getest, wel met espresso en die smaakt zoals ik gewend ben, wederom een goed apparaat.

Pluspunten

  • buona macchina

Minpunten

  • geen (pas 1 uur in bezit)
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilco 08-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Eletta Cappuccino ECAM 44.660 B is een geweldige esppressomachine, biedt alle mogelijkheden op het gebied van koffie en maakt uitstekende koffie!!

Pluspunten

  • Alle koffiesoorten: espresso, cappucino etc.
  • Strak uiterlijk

Minpunten

  • Veel spoelen, is wel hygienisch
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Huffermann 06-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Compleet en goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit apparaat heeft alles wat je nodig hebt voor diverse koffie soorten, van lekkere cappuccino tot mooie expresso

Pluspunten

  • Alle koffie mogelijkheden
  • Warme melk

Minpunten

  • Nog niet gevonden
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke cappucino

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik en vele mogelijkheden. Heel praktisch schoon te houden.
Moet het boekje wel even bestuderen.

Pluspunten

  • Melk apart

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 44.660.B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews