Saeco GranAroma SM6585/00

Saeco GranAroma SM6585/00 - Espressomachines

Saeco GranAroma SM6585/00 - Espressomachines

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 599,00Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Saeco GranAroma SM6585/00 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Sharon02017-12-2024

Heerlijke koffie, gebruiksvriendelijk apparaat

Wij hadden het geluk om deze koffiemachine te mogen testen. Wat een geweldig apparaat is dit. Na een dag waren we er helemaal weg van. Het installeren ging erg makkelijk. Er zat een boekje bij met plaatsjes, waarbij je stapsgewijs de installatie kon voltooien. Dit duurde een paar minuten. Het apparaat maakt zichzelf schoon nadat hij zichzelf uitschakelt, maar ook als je het aanzet. Je moet de vulbak wel vaak legen, dus wij hebben er een bakje onder gelegd. Voordat we deze machine hadden, begonnen we de dag met een enkel kopje. Nu hebben wij in de morgen twee tot drie kopjes en na het avondeten ook een kopje. Het is heerlijke koffie en je kan kiezen uit 16 drankjes. Als ik het apparaat mag aanbevelen, dan doe ik dit zeker. Wij hebben hem na het testen direct aangeschaft.
Pluspunten
  • Veel keuze
  • Makkelijk te gebruiken
  • Dikke melkschuim
  • Selfcleaning
Sharon02013-12-2024

Heerlijke koffie en gebruiksvriendelijk apparaat

Wij hadden het geluk dat we deze koffiemachine hebben mogen testen. Wat een fijn apparaat is dit. Het installeren ging heel makkelijk. Er wordt een boekje meegeleverd en door middel van plaatjes heb je het apparaat stapsgewijs binnen enkele minuten geïnstalleerd. Het schoonmaken is een fluitje van een cent. Je moet de vulbak wel vaak legen, maar wij hebben er een bakje onder gelegd. Door het opschuimen van de melk, komen er spatten op het apparaat, dus ik haal er elke avond even een schoonmaakdoekje overheen. Het apparaat heeft een selfcleaning functie. Het maakt zichzelf van binnen schoon, als je het apparaat inschakelt en ook als hij zichzelf uitschakelt. De koffie is heerlijk. Wij willen echt niet meer terug naar ons oude apparaat, dus hebben het direct aangeschaft. De keuze is ook enorm. Je kan kiezen uit 16 drankjes en heet water. Ik ga dit apparaat zeker aanbevelen bij familie en vrienden. Voor ons geen andere koffie meer.
Pluspunten
  • Veel variatie
  • Gebruiksvriendelijk
  • Selfcleaning
  • Dikke melkschuim