De’Longhi De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M Espressomachine - Zilver - Espressomachines
Een aanrader
Prachtig apparaat om je eigen espresso te zetten. Met de ingebouwde tamper super gemakkelijk in gebruik. Het was even puzzelen met de instellingen maar nu zetten we een Heerlijk kopje koffie en espresso.
Pluspunten
- Smarttamper
- Makkelijk schoon te houden
- Weinig geluid
Minpunten
- Geen
Maak tijd voor de perfecte kop
Ik schrok van de enorme doos die werd geleverd. Had ik me in de maat vergist? Het kwam goed. Eenmaal uitgepakt had ik al snel mijn eigen knusse koffie-corner helemaal ingericht. Direct de laptop erbij en hop, op naar mijn eerste kop! Met de informatieve De'Longhi video's kreeg ik de machine eenvoudig klaar voor gebruik en vulde binnen slechts 5 minuten na levering mijn keukentje zich met de geur van koffie. De video's zijn perfect om je opgang te helpen met deze machine en de kunst van het perfecte kopje. Je moet er wel echt plezier aan beleven om de handelingen die ervoor nodig zijn ook allemaal zelf te willen doen. Met een hele kamer vol visite duurt het hierdoor iets langer om iedereen van een bakkie te voorzien. Maar voor mij is er niets leukers dan het serveren van mijn eigen koffie-creaties aan familie en vrienden! En iedereen vind het het wachten waard!
Pluspunten
- uitstraling
- Eigen smaak combinaties maken
- Begeleidende instructie video's aanwezig
- Echte beleving van koffie
Zeker een aanrader!
Een goede espresso apparaat met veel mogelijkheden! Als een beginnende, maar ook expert, kun jij ook je Barista art perfectioneren. Daarnaast heb je zelf veel controle met de koffiebonen waardoor je op jouw smaak zelf kunt afstemmen hoe je je espresso/americano of latte wilt hebben.
Pluspunten
- Veel mogelijkheden qua koffie, smaak en sterkte
- Heel mooi design
- Makkelijk ik gebruik
Minpunten
- Het kany voor een beginner best gecompliceerd zijn
- Niet geschikt als een volautomaat
Aanrader
Heerlijke koffie en espresso. Net alsof je in een cafe zit. Fijn dat er een geïntegreerde stamper bij zit.
Net aangeschaft, maar nu al plezier en betere smaak
Na een volautomaat deze machine afgelopen zaterdag gekocht omdat ik zelf meer invloed wil hebben op het proces.
Wat een mooi apparaat, wat ben ik daar blij mee. Wel nog even goed zoeken naar de juiste verhoudingen met de bereiding.
Hoeveelheid koffie, gradatie van de maling, hoeveelheid water en het opschuimen van de melk.
Ook al ben ik nog aan het uitproberen, de koffie komt nu al veel meer tot zijn recht.
Dat gaat goed komen.
Pluspunten
- betere smaak
- mooie uitstraling
- goede uitleg en service van Delonghi
- veel instellingen te beinvloeden
Minpunten
- tijd nodig om instellingen goed te krijgen
- gevoelig voor vette vingers
- machine vasthouden om piston vast te zetten
Aanrader als je zelf meer controle over je koffie wil
We waren op zoek naar een espresso apparaat waar we meer controle hadden over de kwaliteit van de koffie. Voorheen altijd een volautomatische bonenmachine gebruikt dus het was wel even wennen om de machine goed in te stellen. Maar nadat we de juiste instellingen bij onze bonen hadden gevonden hebben we nu perfecte koffie. Met name de geïntegreerde tamper is echt ideaal en een van de belangrijkste redenen om deze machine aan te schaffen. Dankzij de tamper hebben we geen koffierommel op het aanrecht en is de koffie altijd goed aangedrukt, ideaal dus!
Pluspunten
- Geïntegreerde tamper
- Hoog zodat alle kopjes eronder passen
- Veel mogelijkheden qua maalgraad e.d.
Super koffie
Beste van beide werelden.
Simpel genoeg voor iemand die geen koffie liefhebber is en uitgebreid genoeg voor iemand die zich wil verdiepen in de wereld van koffie
Pluspunten
- Degelijke bouw
- Intuïtief
- Tamperstation
- Heet water functie
Minpunten
- Geen opberg mogelijkheid voor accessoires
Prachtig apparaat dat staat te pronken op mijn aanrecht. Geeft erg lekkere koffie en schuimen gaat ook top. De machine is makkelijk schoon te maken. Ik vind het apparaat gebruiksvriendelijk, maar ik heb mij er in verdiept en merk wel dat anderen niet makkelijk even een kopje koffie maken voor zichzelf. Geeft niet, want ik vind het geen straf om koffie te zetten. Aanrader!
Gebruiksvriendelijk machine voor koffie liefhebbers
Mooi apparaat, neem wel de ruimte op je werkblad voor een mooie uitstraling maar ook zeker voor de bediening , werkt lekker als je de ruimte hebt . Maar dat hebben alle piston machines denk ik . Verder nu 1 week in gebruik alles werkt voor mij prima , zolang je zelf netjes werkt heb je geen extra troep van een kopje zetten mede door de auto tamper . Verder lekker aan het experimenteren want de juiste smaak zul je zelf moeten vinden uiteraard .
Eyecatcher!! (nog in afwachting van het perfecte bakkie)
Prachtig apparaat!!! Net aangeschaft. Kleine teleurstelling in mezelf dat ik de cappuchino niet perfect krijg, wat me bij eerdere apparaten wel lukte, dus even afwachten op de goede service/barista workshop van De'Longhi en dan elke dag van een heerlijke cappu genieten! Zin in!
Pluspunten
- Prachtapparaat
- past onder hoge keuken kastjes
- heerlijke espresso
Minpunten
- Melk opschuimen lukt mij nog niet goed