De’Longhi De'Longhi La Specialista Prestigio EC9355.M Espressomachine - Zilver - Espressomachines
Fijne machine
Prachtig product om mooie espresso’s mee te maken. Leuk met stoompijpje om de espresso als basis te gebruiken van vele andere dranken.
Pluspunten
- Mooi design
- Robust en degelijk
Minpunten
- Stoompijpje komt wat langzaam op gang
zeker een aanrader
zeer veelzijdig apparaat voor thuisgebruik, makkelijk in gebruik en een goede handleiding.
staat ook mooi als extra in de keuken
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- waterreservoir 2liter groot genoeg
Fijne espresso machine, wel even puzzelen met het juist afstemmen van de bonen. Maar dan heb je wel de lekkerste koffie voor thuis!
Top machine
Het product is makkelijk in gebruik en zet heerlijke koffie. Alles is makkelijk in te stellen en met behulp van de boekjes helemaal top.
Aanrader!
Geweldige machine. Ziet er mooi uit en heerlijke koffie. Jammer dat het vrij lang duurt voor er stoom uit het stoompijpje komt, maar verder geen nadelen aan deze machine.
Italiaanse Espresso
Het kost even tijd om de juiste instellingen te vinden, maar dan begeef je je met deze espresso in Italie.
Fijn!
Top espressomachine. In eerste instantie wel wat problemen met de manometer. Problemen zelf opgelost, daarna alles prima.
Pluspunten
- Lekkere koffie
- Uiterlijk
Minpunten
- manometer zat tot twee keer toe vast
Boven verwachting barista ervaring!
Kortgezegd ben ik erg blij met deze machine.
Het heeft mijn verwachting overtroffen en het belangrijkste: de koffie is verrukkelijk!
Het apparaat heeft een prachtig design en is fijn in gebruik. Bovendien doet de opschuimer voor het hele gezin dienst door even de chocomel of gewone melk op te schuimen.
Ik wou er eerst niet aan maar op aanbeveling van mijn partner toch gedaan. Als ik dit geweten had, dan had ik al veel eerder één aangeschaft.
Tot slot, je voelt jezelf echt als een kleine barista met deze machine.
Pluspunten
- Stijlvol en tegelijkertijd robuust
- Makkelijk in gebruik
- Genoeg instellingen maar niet te moeilijk
- Perfecte combi functionaliteiten
Minpunten
- Directe connectie met waterleiding ontbreekt.
Espresso halfautomaat
Mooie machine die lekkere koffie zet. Goede ergonomie, eenvoudig in gebruik.
Aanrader voor de koffie liefhebber
Ten eerste een mooi apparaat voor op het aanrecht in de keuken. Na wat instellingen wijzigen en zoeken naar de juiste maling komt er zeer goeie koffie en espresso uit de machine. Niet te vergelijken met de volautomaat die ik had.
Pluspunten
- Mooi
Minpunten
- Valt groter uit dan verwacht
Bevalt zeer goed
Super mooi apparaat en makkelijk in gebruik. Na de startperiode met wat proberen (type boon en maaltype) nu een heerlijke espresso.
Bevalt zeer goed
Prachtige machine
In het begin wel even puzzelen met het instellen.
Heerlijke koffie
Pluspunten
- prachtig design
- heerlijk koffie (als je alles goed hebt ingesteld)
- gebruiksvriendelijk
- voor wat je krijgt een goede prijs
Minpunten
- handleiding mbt instellingen niet echt duidelijk
- je gaat veel meer koffie drinken
Een mooi uitziend en goed apparaat voor een passende prijs.
Het instellen is niet helemaal zoals het boekje vermeldt: ik moest een aantal keer de water-knop indrukken voor er water uit het apparaat kwam.
Het vinden van de juiste maalgraad en hoeveelheid koffie duurt ook even, maar daarna heb je dan wel hele lekkere koffie!
Pluspunten
- aanzicht
- prijs
Minpunten
- proces voor instelling niet duidelijk beschreven
Prachtige machine
Prachtige en gebruiksvriendelijk machine! Een sieraad voor de keuken. De espresso is heerlijk..andere koffie en cappuccino moet ik nog uitproberen.
Aanrader!
Ik ben nog aan het experimenteren en inlezen in hoe de beste koffie te maken. Maar met alles wat ik leer kom ik er achter dat dit echt een top apparaat is. Zoveel af te stellen. En in verhouding tot andere apparaten goed betaalbaar.
Pluspunten
- Veel in te stellen
- Makkelijk ik gebruik
- Eyecatcher
Minpunten
- Nog niet gevonden
Prachtige koffiemachine
Prachtige machine, simpel in gebruik, en hele lekker koffie. Goed heet. Aanwinst voor mijn Boekerijen.
aanrader
mooi apparaat, makkelijk te bedienen en na de juiste instellingen een heerlijke kop koffie.
Maakt de verwachting waar
Na het proberen van het apparaat in de winkel was ik overtuigd deze moest ik hebben. Maar omdat hij niet op voorraad was online besteld. Zojuist uitgepakt en in gebruik genomen. De eerste indruk is super. Het apparaat is heel stil en de koffie nu al heel lekker.
Zeker een aanrader
De uitstraling van het DeLonghi apparaat is heel erg mooi. Je zet er perfecte koffie mee, en ook heel leuk dat je er zelf de melk mee kan stomen heel blij mee
Super pistonmachine, aanrader!
Het is een prachtige piston machine welke super functioneert om je eigen barista mee op te starten. Makkelijk in gebruik en nog steeds alle mogelijkheden om alles aan te passen. Het is even het apparaat leren te begrijpen maar daarna werkt het super.
Pluspunten
- Tamping functie
- Design
- Robust
Minpunten
- Opstart/warm tijd
juiste keuze gemaakt
Rustig apparaat met duidelijke handleiding voor eenvoudige bediening.
Design pas bij de stijl van inrichting in ons huis.
Pluspunten
- eenvoudige bediening
- snel een aantal kopjes gezet
- rustige machine bij bonen malen
Minpunten
- geen vaste wateraansluiting
Bevalt goed!
Het apparaat is makkelijk in gebruik, je kunt er goede koffie mee zetten op een relatief eenvoudige manier.
Voor thuisgebruik als koffieliefhebber een prima keuze!
Pluspunten
- Eenvoudig in gebruik
- Maalgraad goed in te stellen
- Hoeveelheid koffie goed in te stellen
Minpunten
- Hoeveelheid ml instellen
Bevalt erg goed
Makkelijke machine om te bedienen. Wel even bezig geweest om een perfecte crema laag te verkrijgen
Pluspunten
- Bedieningsgemak
- Fraai uiterlijk
Minpunten
- Reservoir niet te verwijderen met bonen erin
- Geen
Zeker een aanrader
Heeft alles wat je nodig hebt, maakt geen zooi met de stamper en de koffie is heerlijk.
Super product zet heerlijke koffie voorheen een volautomatische machine gehad.