Philips 2200 Series EP2224/10 - Volautomatische Espressomachine - Grijs - Espressomachines

Philips 2200 Series EP2224/10 - Volautomatische Espressomachine - Grijs
Philips 2200 Series EP2224/10 - Volautomatische Espressomachine - Grijs
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 279,99 Bekijk alle aanbieders
6.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 2200 Series EP2224/10 - Volautomatische Espressomachine - Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c**********@z*******13-04-2025

aanrader

werkt prima zeer goede koffie en prima prijs zeer tevreden kan er ook thee mee zetten
Pluspunten
  • kan overal staan
AriedH14-01-2025

Lijk een goed apparaat.

Een nieuw koffiemachine moet even wennen maar het ziet er goed uit. Het apparaat is echt goed te reinigen, ik voorzie een goede koffie-toekomst en hoop ook op een lange levensduur.
Pluspunten
  • Komt een goed bakkie uit.
Minpunten
  • Nog niet gevonden.
  • Watervoorraad aan de kleine kant
d********@k*********10-07-2022
2.0
2.0
Maart 2021 gekocht. Eerste keer teruggestuurd in september 2021 vanwege lekkage aan de onderkant. Keurig door Coolblue verholpen. Apparaat ging al steeds meer herrie maken. Nu (juli 2022) is het niet meer om aan te horen en is het apparaat weer terug naar Coolblue. Tevens verzocht om nogmaals naar het lekken aan de onderkant te kijken omdat dit opnieuw de kop op steekt. Ons vorige apparaat, ook een Philips, nooit problemen mee gehad. Dit is geen fijn apparaat, moeilijk schoon te maken. Komt er minder goed bij en er gaat snel koffieprut onder de lekbak zitten. De lekbak zelf zit snel vol en geeft ook sneller melding. De koffie is lekker, er kunnen minder bonen in dan bij ons vorige apparaat waardoor je sneller bij moet vullen. Al met al vind ik het geen aanrader en zou niemand aanraden dit apparaat te kopen.
Hans01-09-2021

aanrader prijs/kwaliteit

prima koffie met drie vaste doseringen water en/of koffie maling is in te stellen gemakkelijk aan te passen. maar dan moet jer er wel bij blijven zeer goede prijs/kwaliteit verhouding