De'Longhi PrimaDonna Elite Experience zwart, metallic - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 24 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna Elite Experience zwart, metallic op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**k@g**l.com 25-02-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne machine met mooie hoogwaardige uitstraling! Mooi display en erg prettig dat je je eigen dranken kan personaliseren en opslaan.

Reageer

Liesbeth 24-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ziet er geweldig uit. Werkt super. Ben heel blij. Heerlijke koffie. Super machine

Pluspunten

  • Geweldig apparaat
  • Volgt zichzelf

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Djoanie 21-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te monteren en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super mooi apparaat met alle luxe en mogelijkheden voor heerlijke koffie en thee. Werkt eenvoudig en snel ook maakt hij weinig geluid ideaal. Er zitten zoveel mogelijkheden op voor allerlei variaties dat ik nog niet alles geprobeerd heb maar ben echt blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Veel mogelijkheden
  • Heerlijke koffie
  • Mooi design

Minpunten

  • Duur in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**m@g**l.com 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super mooi product, goede kwaliteit handig voor in de vaatwasser.
Goed te bedienen ook middels de app

Pluspunten

  • uitstraling top
  • praktisch
  • vaatwasser
  • via app te bedienen
  • ruime keus

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kvs 03-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn en degelijk koffiezetapparaat! Maak zelf de lekkerste koffie met een fijne schuimkraag.

Pluspunten

  • degelijk
  • veel keuzes

Minpunten

  • vrij duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julius 23-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is mijn eerste volautomatische koffiemachine en hij bevalt prima. Ik twijfelde tussen een Siemens en een De'Longhi. Uiteindelijk heb ik voor dit model gekozen, aangezien dit apparaat bijna alle functionaliteiten biedt die een koffiemachine kan bieden (voor een stevige, maar toch goede prijs vergeleken met andere merken). Ik heb dus zeker geen spijt van mijn aankoop!

Nadelen:
- Je kan geen twee melkspecialiteiten tegelijkertijd bereiden;
- Geen Bean Adapt Technology;
- Geen keramische maalschijven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p**m@c**o.nl 19-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dit is leuk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze mooie machine nu 1 week in ons bezit en zijn verbaasd over de kwaliteit van de gezette koffie. Ook heel leuk om te experimenteren. Vandaag de machine geregistreerd bij De Longhi. Ook de extra garantie en workshop aangevraagd. Hopelijk is deze digitaal vanwege de coronacrsis.

Kortom een fantastische machine.

.....

Pluspunten

  • Instelmogelijkheden
  • Kwaliteit van de uitvoering
  • De koffie is heet

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**n@c**a.nl 16-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben zeer blij met deze aankoop en een aanrader is het zeker ! Het is zeker heerlijke koffie !

Pluspunten

  • Goed
  • Lekkere koffie
  • Prima uitstraling in de keuken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**s@g**l.com 29-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne snelle goede koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt goed.
Klinkt stiller dan de vorige versie. Zet goede koffie. Koffie smaakt goed. Heet is de koffie al met middelste stand. Vele opties.
Fijn dat je ook veel kan instellen.
Smart functie zou wifi fijner zijn.
Zeker tevreden!

Pluspunten

  • Lekker
  • Fijn display
  • Vele instellingen

Minpunten

  • Bluetooth i.p.v. wifi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**o@g**l.com 19-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super apparaat, veel mogelijkheden, lekkere koffie. Apparaat voelt robuust en solide aan. Hopelijk hebben we er jaren plezier van. Hij is best prijzig, maar je krijgt waar voor je geld. Alle mogelijkheden zijn we nog steeds aan het uitzoeken. Hopelijk binnenkort koffie workshop, ben benieuwd. Tot dusver zeer tevreden.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dionysus86 14-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie, met veel keuze mogelijkheden, en ook de mogelijk om ice koffie en warme chocolade melk te maken. Echt een top product met wel een prijskaartje

Pluspunten

  • Veel keus
  • Ice Coffee
  • Warme chocolade melk
  • Super makkelijk

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**i@m**s.com 12-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Opzoek naar een luxe machine, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijke luxe koffiemachine.
Machine ziet er mooi uit, RVS is niet super vlekgevoellig dus dat is prettig.
Het Lattecreme systeem werkt perfect en is eenvoudig in onderhoud. Het zelfde geld voor het cold coffee / chocolade systeem.
Apparaat o.a. uitgezocht op het onderhoud gemak. Het relatief stijl zijn door de rubber in de deksel.
En het ruime water/koffiedrab reservaar.

Pluspunten

  • Stil
  • Onderhoudsvirendelijk
  • Groot opvangbak voor koffiedrab
  • Veel koffie keuze + instelmogelijkheden per drank

Minpunten

  • Niet in het zwart leverbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lizette 10-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kwaliteit en de keuze van koffie mogelijkheden is groot. Je kan ook naar eigen smaak aanpassen. Is makkelijk in te stellen. De koffie is goed van smaak. Je kan ook makkelijk water tappen om thee te zetten. En de optie om chocolade melk te maken vind ik ook handig. Een echte alles kunner

Pluspunten

  • veel keuze mogelijkheden
  • goede kwaliteit
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 07-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi PrimaDonna 650.85.MS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Beste koffiemachine. Veel mogelijkheden, enorm veel accessoires, je kunt meer dan 10 soorten koffie zetten. Ik raad aan, echt topper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Famjstarren 18-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DeLonghi fan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze volautomatische espressomachine gekocht ter vervanging van de DeLonghi Magnifica S plus, vanwege het handige melksysteem. Dat gaf het 6 jaar geleden nog niet.
De Prima Donna Elite Experience is een pracht apparaat. De vormgeving is strak en modern. Hij heeft een duidelijk kleurenscherm zonder knoppen. Erg handig. En met het melksysteem maak ik zonder een hoop gedoe een heerlijke cappuccino of latte. Melk over.....de kan zet je in de ijskast. De koffie is op de maximale stand echt goed warm. Dus ook een pluspunt. Alleen staat er snel veel water in de opvangbak, terwijl we een apart kommetje onder de uitloop hebben, dus dat is een goede vraag wanneer we de workshop krijgen. Dit had de Magnifica niet. De machine maakt een stuk minder geluid dan de oude en dat is wel prettig.
Hij heeft een groot bonen reservoir en een watertank van 2 liter. Dus bijvullen hoef ook minder snel. De tank zit op een handige plek, zodat de machine kan blijven staan.
Wij zijn echte DeLonghi fans.....en kunnen hun apparaten zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Mooi design/ weinig geluid
  • Duidelijk kleuren touchscreen
  • Melksysteem
  • Groot bonen reservoir
  • Watertank 2 liter op handige plek

Minpunten

  • Wateropvangbak snel vol!
  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 17-10-2021
  • Product gekocht

Bevalt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Meer Keuze mogelijkheden en verbeterde techniek, dan oude Delonghi.
Daarom hebben we deze keuze gemaakt.

Pluspunten

  • Leuke uitvoering
  • Diverse mogelijkheden

Minpunten

  • Geen mate rvs kleur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Ahmet 21-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden.
Lekkere koffie met veel schuim.
Erg stil. Wij zijn er erg blij met deze apparaat en raad iedereen deze aan te schaffen.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Makkelijk schoon maken

Minpunten

  • Vinger vlekken zichtbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 26-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet zijn naam eer aan is een echte Elite

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi Design, zet heerlijke cappuccino, alles is in te stellen. Zeer gebruiksvriendelijk. Display toont alle stappen nauwkeurig.

Pluspunten

  • design
  • gebruikersgemak
  • opties
  • geruisloos

Minpunten

  • met aan/uit schakelen verbruikt ze best wat water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jordy 27-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vanaf het moment dat ik hem in huis heb ben ik er stapel gek op, mocht je niet echt een koffie drinker zijn, dan wordt je het zeker met deze machine, vele functies, warm houd plaat is goed heet, koffie is heerlijk. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Zeer goed van smaak

Minpunten

  • Geen 2 melk producten
  • Kan ik niet meer bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schreuder John 14-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Longhi prima donna Geweldige koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine ziet er prachtig uit en werkt prima alle soorten koffie individueel in te stellen. Maakt heerlijke schuim voor op de cappuccino. Mooi display

Pluspunten

  • Eenvoudig in onderhoud
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews