De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kleur(en)
zwart, zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick P 14-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
Ik heb voor de koffiemachine gekozen na jaren steeds een normale machine te hebben gehad. Ook cups machines heb ik er meerdere van gebruikt. Nu met de delonghi machine in huis realiseer ik me pas hoe lekker koffie thuis kan smaken. De machine is ontzettend makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te houden. Ga nooit meer terug naar een ander soort machine.

Pluspunten

  • Gebruikers gemak
  • Aantal instellingen
  • Schoonmaken makkelijk
  • Goede prestaties

Minpunten

  • Melk Stoompijpje prestaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Fijne machine, niet al te duur, doet wat hij beloofd! Heel gebruikersvriendelijk, niet al te groot, maakt fijne koffie!

Pluspunten

  • Prijs
  • Gemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. Smulders 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goede koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Fijne koffiemachine voor als je van een goede expresso houdt!
Een goede kwaliteit voor een mooi prijs.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Snelle installatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

DeLonghi type ECAM250.33.TB 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie- en cappuccino automaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

10,0
Luxe design, gestroomlijnd, energie- en gebruiksvriendelijk. Koffie op de gewenste temperatuur. Geluidsvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud en Karin 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie slanke machine voor prima koffie

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

10,0
Voor bonen en snelfilter, 2 kopjes koffie tegelijk zetten mogelijk, espresso, gewone koffie, grote koffie, melk opschuimen zeer makkelijk en maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • Geeft op tijd aan dat water bijgevuld moet worden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivk 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
lekker koffie en het apparaat is makkelijk in onderhoud en zeer makkelijk in gebruik. Genoeg opties en een goed stoompijpje om de melk op te schuimen

Pluspunten

  • gebruik
  • onderhoud

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie en mooi design

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Dit apparaat nu slechts twee dagen in bezit en de eerste bakken koffie zijn prima bevallen. Gemakkelijk aanpassen van hoeveelheid, sterkte, warmte ect. Daarnaast heeft de machine een mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design ,veel mogelijkheden

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
apparaat ziet er mooi uit ,heeft veel mogelijkheden ,ook makkelijk even heet water tappen of wat chocomelk warm maken ,

Pluspunten

  • mooi design
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • de waterverzachter gaat maar 2 mnd mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik en heerlijke koffie

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
Dit is ons tweede apparaat va dit type. De eerste heeft het 6 jaar volgehouden. Ik merk dat Due Longhi verbeteringen heeft doorgevoerd. Zo maakt het apparaat bij de maling van de bonen minder lawaai da het oude model!
Het apparaat is compact en de kleurstelling van het apparaat is verbeterd zodat het een sieraad kan zijn in je keuken. Ook het bedieningsgemak is mijn inziens verbetert t.o.v. zijn voorganger. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en zelfs de temperatuur van de koffie is in te stellen. Inmiddels ook de cappucino met een heerlijke melkschuimlaag geprobeerd. Dat is lekker wakker worden.
Voor mijn gevoel een perfecte koffieautomaat welke bovendien redelijk goed betaalbaar is in zijn segment.

Pluspunten

  • maakt minder lawaai
  • koffiesmaak goed en eenvoudig in te regelen

Minpunten

  • voorraadbakje van het apparaat is relatief klein

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Cock 18-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

duidelijk display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Net aangeschaft, druk bezig om alle instellingen te wijzigen, tot heden toe is alles duidelijk alleen de knop Long begrijpen we niet zo goed.
Koffie smaakt goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer