De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Kleur(en)
zwart, zilver
Fabrikant kleur(en)
zilver, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 90 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henry 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie zoals in de horeca te krijgen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
Prachtige koffiemachine welke lekkere koffie geeft zoals je die in een proffecionele horeca zaak krijgt.

Pluspunten

  • Gemakkelijk alle soorten koffie varianten te maken
  • gemakkelijk te bedienen
  • vers gemalen koffiebonen

Minpunten

  • water reservoir wat snel leeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

RC 15-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi dessin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
Prima machine makkelijk in onderhoud en een geweldig eenvoudig instelbare techniek. Werkelijk alles uitstekend, nog geen data over hoe hij is over 2 jaar maar lijkt mij wel oké. De smaak van de koffie wordt bepaald door de bonen die je gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wanfie 13-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt na 4 maanden steeds beter

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
We hebben wat geëxperimenteerd met de koffiehoeveelheid, koffiesoort en watertempertuur. Met de koffie zijn we op Hema koffie uitgekomen. We hebben ook duurdere koffies geprobeerd, maar vonden deze het lekkerst.

Pluspunten

  • smaak koffie
  • makkelijk schoon te maken
  • maakt voor een koffiemachine weinig lawaai.
  • snel opgewarmd en doorgespoeld

Minpunten

  • kleien watertank
  • twee kopjes is niet sterk genoeg in te stellen
  • nogal wat lekwater in de restbak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sahin 01-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
Kwalitatief goed apparaat voor een goed bedrag. Eindelijk kunnen we genietend koffie drinken. Is zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • leuk design

Minpunten

  • veel geluid
  • snel ontkalken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 28-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Gemakkelijk eenvoudig apparaat die die doet wat hij moet doen, lekker en snel een goede warme bak koffie zetten.

Pluspunten

  • De koffie is goed warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 23-01-2020
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Mooie koffiemachine, goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk in gebruik.
eenvoudig uit te voeren onderhoud

Reageer

Marco 16-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Marrco

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Goede machine en hele goed koffie! Gemakkelijk bedienbaar met heldere keuzes. Voldoet aan mijn wensen.

Pluspunten

  • goede machine
  • voor een prettige prijs

Minpunten

  • geen minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Richard 12-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening, lekker koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding prima, makkelijke bediening, laag geluids niveau
prima afmeting voor in een kleinere keuken

Pluspunten

  • Bediening
  • Design

Minpunten

  • plaatje op lekbak zitten snel krassen op

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ton 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP Apparaat

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
We hebben dit DeLonghi apparaat gekocht naar jarenlang een Nespresso met cups te hebben gebruikt.
Nou de aankoop is echt een topper. Het ruikt nu naar koffie in het huis als je een bakje koffie zet. We denken ook aan het milieu met al die aluminium en plastic cupjes. De prijs/kwaliteisverhouding voor de DeLonghi is prima. Je krijgt echt waar voor je geld. Zelden zo'n lekker bakje koffie gehad. Ook de melk opschuimen gaat prima. We zijn heeel tevreden. Dank je wel DeLonghi.

Pluspunten

  • Kwaliteit van het apparaat.
  • Makkelijk koffie te zetten
  • Groot waterreservoir
  • Grote lekbak
  • Grote afvalbak

Minpunten

  • Geen kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 08-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
We zijn er heel blij mee. De machine maakt heerlijke warme volle koffie. Goed van smaak. Warmt snel op en ook een kop thee is zo gemaakt.

Pluspunten

  • snel warm
  • reinigt goed

Minpunten

  • afvalbakje redelijk snel vol

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kaatje 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GEbruiksvriendelijke volautomaat voor heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
Na veel lezen, reviews op internet en een adviesgesprek bij de dealer kwam ik op dit apparaat. Mooie, rustige uitstraling, gemakkelijk in gebruik en volgens de verkoper heerlijke koffie.

En idd na een tijdje goed lezen en oefenen,genieten we van heerlijke espresso, koffie en of cappuccino.

Pluspunten

  • compact
  • gemakkelijk in onderhoud

Minpunten

  • tot op heden nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Christel 08-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Apparaat is makkelijk te bedienen. Goed instapmodel. Veel mogelijkheden. Makkelijk schoon te houden. Ik beveel hem iedereen aan die een mooi en makkelijk apparaat wil.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

de longhi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede temperatuur koffie. Apparaat is gemakkelijk te reinigen en bij te vullen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

P. Witsen 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet uitstekend aan de wensen! Maakt een goede kop koffie (smaak ligt natuurlijk aan het soort koffiebonen). Goed en makkelijk instelbaar en tijdens het koffie zetten valt het geluid mij ook alles mee.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Opvangbakje koffieprut is redelijk snel vol

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Zet snel heerlijke koffie en maakt relatief weinig geluid ten opzichte van vergelijkbare machines. Bovendien is hij makkelijk te reinigen.

Pluspunten

  • stil
  • lekkere koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 06-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
Doordat er steeds meer koffie werd gedronken, werd het steeds interessanter om een koffie apparaat met koffiebonen aan te schaffen. Tot nu toe zijn we positief verrast van het apparaat!

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • goede koffie

Minpunten

  • het apparaat vergt onderhoud

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffiefans 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te onderhouden/schoon te houden, lekkere koffie, mooi design. Een fijn apparaat voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

esthetisch ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

8,0
Mooi duidelijk ontwerp. eenvoudig te gebruiken. en eenvoudig schoon te maken.

De koffie is heerlijk, moet even zoeken naar de juiste instelling voor de optimale smaak.
Na een aantal aanpassingen hebben we de optimale instellingen gevonden.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor 2 personen

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
Goed apparaat voor 2 personen. Je kan instellen de sterkte en de temperatuur van de koffie. Als je toevallig geen bonnen heb, kan je ook gemalen koffie gebruiken. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere Koffie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver

Algemene score

9,0
We hebben de koffie mogen proeven in de winkel en uit diverse systemen uiteindelijk deze gekozen. Naast dat het echt lekkere koffie was, is het apparaat ook niet te groot en makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews