De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 131 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S Smart zwart, zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

t**s@h**e.nl 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 5 jaar een Siemens koffiemachine gehad te hebben (2x een dure reparatie) overgestapt naar Delongi. Heerlijk warme en lekkere koffie, Eem aanrader en zeer mooi design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**4@i**d.com 03-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffie automaatje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie apparaat minder luid dan de vorige en ziet er ook wat mooier en kleiner uit. Koffie smaakt goed maar even kijken of dat ook blijft. Voor de rest zetgroep is mooi klein onderhoudsvriendelijk en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Goeie koffie
  • Kleine zetgroep
  • Handig schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Joop Stuurman 24-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima, de koffiesmaak kan in mijn beleving beter

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Maandag 19 mei 2021 deze machine aangeschaft omdat mijn vorige DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110.SB allemaal foutmeldingen gaf.
In de veronderstelling dat de koffiesmaak hetzelfde zou zijn als bij mijn vorige heb ik deze machine aangeschaft, maar de koffiesmaak valt behoorlijk tegen, ook nadat ik de regelknop steeds met één klik naar links heb gedraaid. Het lijkt wel of er minder koffie in de molen terecht komt. Zou dat te maken kunnen hebben met het rekje in het koffiebonenreservoir?? Ook heb ik minder creme in mijn kopje.

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • makkelijk bediening

Minpunten

  • te weinig koffiesmaak

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Senna 12-04-2021
  • Product gekocht

2 gewone koffie zetten niet mogelijk met 1 handeling

Algemene score

7,0
Mooie machine moet mijn weg er nog in vinden, maar wat ik niet kan vinden is hoe ik 2 gewone koffies kan bereiden
er zit wel een knop op voor 2 espresso’s maar niet voor een normale koffie dat is toch raar
bij Saeco moest ik 2 x achterelkaar op de knopdrukken
Maar dat werkt bij deze delonghi niet
Ik denk dat ik hem maar retourneer

Pluspunten

  • Klein
  • Water bijvullen is makkelijk

Minpunten

  • Plateau krast wel heel snel
  • Geen 2 normale koffie tegelijk te bereiden

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Slecht
Senna007 15-04-2021

Heb hem nu een paar dagen en kom terug op mijn review want het is een geweldige machine in gebruik en ja een grote koffie is nog steeds 2 x drukken maar buiten dat is hij op alle fronten subliem een aanrader wat mij betreft Groet, Ruud

Reageer

Moon 05-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De'Longhi Magnifica S Smart

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een geweldige koffiemachine die aan alle verwachtingen voldoet. Het is een machine met een mooi uiterlijk die past in iedere keuken. Hij is gebruiksvriendelijk en zou hem daarom ook aan iedere koffie liefhebber aanraden.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RC 15-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi dessin

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine makkelijk in onderhoud en een geweldig eenvoudig instelbare techniek. Werkelijk alles uitstekend, nog geen data over hoe hij is over 2 jaar maar lijkt mij wel oké. De smaak van de koffie wordt bepaald door de bonen die je gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wanfie 13-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt na 4 maanden steeds beter

Algemene score

9,0
We hebben wat geëxperimenteerd met de koffiehoeveelheid, koffiesoort en watertempertuur. Met de koffie zijn we op Hema koffie uitgekomen. We hebben ook duurdere koffies geprobeerd, maar vonden deze het lekkerst.

Pluspunten

  • smaak koffie
  • makkelijk schoon te maken
  • maakt voor een koffiemachine weinig lawaai.
  • snel opgewarmd en doorgespoeld

Minpunten

  • kleien watertank
  • twee kopjes is niet sterk genoeg in te stellen
  • nogal wat lekwater in de restbak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin d'Hollosy 09-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In de categorie prijs/prestatie kwam deze machine er goed uit. De koffie smaakt, met onze instellingen, vol, romig en exact wat gewenst is.
Reinigen is goed te doen. De automatische reiniging van de kanaaltjes, bij het opstarten en afsluiten, vergt aardig wat water. Wellicht een groter reservoir zou handig zijn.

Pluspunten

  • Duidelijke handelingen voor goede koffie
  • Handzaam apparaat

Minpunten

  • waterreservoir mag groter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerald 03-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Magnifica Ecam 250.23.SB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer mooie machine met een super uitstraling.
Eenvoudig te bedienen en schoon te houden.
Met de juiste bonen zet je de lekkerste koffie's.
Een super prijs kwaliteit verhouding.
Kortom een echte aanrader voor de beginnende Barrista

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sahin 01-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede apparatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kwalitatief goed apparaat voor een goed bedrag. Eindelijk kunnen we genietend koffie drinken. Is zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • leuk design

Minpunten

  • veel geluid
  • snel ontkalken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 28-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk eenvoudig apparaat die die doet wat hij moet doen, lekker en snel een goede warme bak koffie zetten.

Pluspunten

  • De koffie is goed warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 23-01-2020
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie koffiemachine, goede prijs kwaliteit verhouding, makkelijk in gebruik.
eenvoudig uit te voeren onderhoud

Reageer

Dick 22-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine recent in bezit gekomen. Bediening is simpel, niet te groot in omvang, waterreservoir makkelijk afneembaar.

Pluspunten

  • makkelijk afneembaar waterreservoir
  • compacte omvang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 16-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Marrco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede machine en hele goed koffie! Gemakkelijk bedienbaar met heldere keuzes. Voldoet aan mijn wensen.

Pluspunten

  • goede machine
  • voor een prettige prijs

Minpunten

  • geen minpunt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rien 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie machine met een simpele bediening. Je hebt verschillende keuzes voor het maken van allerlei soorten koffie, maar je kunt ook heet water tappen of melk warm maken en opschuimen.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Veel mogelijkheden
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Water is niet gloeiend heet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 12-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening, lekker koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding prima, makkelijke bediening, laag geluids niveau
prima afmeting voor in een kleinere keuken

Pluspunten

  • Bediening
  • Design

Minpunten

  • plaatje op lekbak zitten snel krassen op

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Vincent Knaven 12-01-2020
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie compacte machine, espresso is heerlijk en warm
Kan de hele dag wel kopjes koffie blijven zetten !

Reageer

Henry 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie zoals in de horeca te krijgen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige koffiemachine welke lekkere koffie geeft zoals je die in een proffecionele horeca zaak krijgt.

Pluspunten

  • Gemakkelijk alle soorten koffie varianten te maken
  • gemakkelijk te bedienen
  • vers gemalen koffiebonen

Minpunten

  • water reservoir wat snel leeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 10-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hebben machine pas net in bezit. Ziet er mooi uit. Gemakkelijke bediening. Prima reservoir voor de bonen. Ook voor het water. Dachten overigens dat het plaatje bovenop een warmhoudplaatje is, maar dat is niet het geval ... jammer.

Reageer

Ton 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

TOP Apparaat

Algemene score

9,0
We hebben dit DeLonghi apparaat gekocht naar jarenlang een Nespresso met cups te hebben gebruikt.
Nou de aankoop is echt een topper. Het ruikt nu naar koffie in het huis als je een bakje koffie zet. We denken ook aan het milieu met al die aluminium en plastic cupjes. De prijs/kwaliteisverhouding voor de DeLonghi is prima. Je krijgt echt waar voor je geld. Zelden zo'n lekker bakje koffie gehad. Ook de melk opschuimen gaat prima. We zijn heeel tevreden. Dank je wel DeLonghi.

Pluspunten

  • Kwaliteit van het apparaat.
  • Makkelijk koffie te zetten
  • Groot waterreservoir
  • Grote lekbak
  • Grote afvalbak

Minpunten

  • Geen kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews