Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Vergelijkbare producten

De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.SB zwart, zilver

De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.SB zwart, zilver
8,1
Bekijk alle Espressomachines
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Etienne 25-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudige bedieing, goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

8,0
De bediening is eenvoudig, waardoor ieder kopje koffie persoonlijk kan worden ingesteld op sterkte. Tevens valt op dat het apparaat relatief stil is, vergeleken met eerdere volautomaten die ik heb gehad.

Pluspunten

  • Bediening
  • Laag geluidsniveau
  • Eenvoudig te reinigen

Reageer

Jan 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heerlijke koffie en dat is waar het om gaat natuurlijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

10,0
Heerlijke koffie, makkelijke bediening en ziet er ook nog eens goed uit. Had ik veel eerder moeten kopen. In elk geval geen spijt van mijn aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.C. 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

9,0
Het koffiezetapparaat is niet te groot.
Hij ziet er erg mooi uit, en de prijs-kwaliteit verhouding is ook goed.
Kortom ik ben erg tevreden met dit apparaat , geeft heerlijke koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

8,0
Zojuist de eerste kop koffie gezet. Het apparaat is zeer eenvoudig in gebruik en makkelijk te installeren. En natuurlijk het belangrijkste: goede koffie!

Fijn dat het apparaat automatisch naspoelt.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

R_vd_B 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

10,0
Na aanschaf van mijn Delonghi had ik binnen een half uur mijn eerste heerlijke hete kop koffie. Eerste indruk van het apparaat is top. Degelijke materialen, makkelijk schoon te maken en te houden.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Goede temperatuur
  • Snel in gebruik
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bor de Wolf 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stille volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

8,0
Nog even alles uitproberen voordat we alles doorhebben maar de beste keus van 2014 is prijstechnisch een goede keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacques van Straten 29-11-2018
  • Product gekocht

Mooi model met goede recensies!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

8,0
Het product heb ik nu 3 dagen in huis, perfect verpakt ontvangen en direct in gebruik gesteld wat zeer eenvoudig was! kortom tot nu zeer blij met dit product.
De belangrijkste motivatie om aanschaf te doen was het aantal lovende recensies.

Pluspunten

  • Hete smakelijke koffie
  • Een mooi apparaat, staat goed in de keuken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

san 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

8,0
Ideaal, handig in gebruik. lekkere koffie. Koffie drinken ...… dat is genieten van het Delonghi koffiezet apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot gemak, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

9,0
Een goede machine ie met groot gemak de lekkerste koffie zet. De gebruiksaanwijzing is duidelijk en functioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik en goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine nog maar 2 dagen in huis, maar ben nu al erg tevreden over de werking van de machine, de opties en de temperatuur van de koffie deze is heerlijk warm! Ook de melkopschuimer werkt perfect. Mocht alleen voor mij wel iets meer schuim maar dat is persoonlijk. Voor mij nooit meer een ander koffie apparaat.

Pluspunten

  • Echte koffiesmaak
  • Heerlijk warme koffie
  • Makkelijk in gebruik
  • Je hebt in een handomdraai 1 of 2 kopjes koffie
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 21-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige machine met heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

10,0
Een mooie en makkelijk te bedienen machine die heerlijke koffie zet! Deze machine heeft een mooi groot water- en bonenresservoir en is veel stiller met koffie zetten dan ons vorige volautomatisch koffiezetautomaat. Het is ideaal dat je met 1 druk op de knop ook nog eens heerlijke cappuccino en latte macchiato kunt maken.
Voor ons is het ook belangrijk dat het waterresservoir aan de zijkant zit en niet achter de machine.
Wij zijn super blij met dit mooie apparaat. Een échte aanwinst voor onze keuken!

Pluspunten

  • Groot water- en bonenresservoir
  • Waterresservoir aan de zijkant
  • Digitaaldisplay
  • Héél makkelijk in te stellen
  • Heerlijke cappuccino

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eggie 23-12-2017
  • Product gekocht

super koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

9,0
vandaag onze eerste paar bakken koffie op. Super aankoop. nog wel verder uitproberen maar gaat wel goed komen. ben ik van overtuigt.
Ik zeg niet twijfelen gewoon kopen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • lekkere hete koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 26-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede nette machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

8,0
Nette goede koffie machine.
Redelijk snel een lekker heet kopje koffie,
stille machine en makkelijk schoon te maken.
Zeer tevreden!!

Reageer

H.B. 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

8,0
Onze derde Delonghi en gaat vast net zo goed bevallen als zijn voorgangers.
ziet er mooi uit. We hebben hem nog maar net, dus even afwachten, maar de eerste kopjes waren prima.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Reageer

Huls 17-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede koffie en makkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

9,0
De bediening van het apparaat is eenvoudig. Iedereen kan zijn koffie persoonlijk instellen op sterkte. De koffie is heerlijk en snel klaar. Het apparaat maakt relatief weinig geluid, dit is zeer prettig.

Pluspunten

  • zelfreiniging
  • groot waterresevoir
  • prijs
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JanP 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk

Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

8,0
Vergeleken met functies en mogelijkheden van andere merken in ongeveer dezelde prijscategorie waarbij dit apparaat zeer gunstig afsteekt.

Pluspunten

  • Duidelijke handleiding
  • Goed naar eigen smaak in te stellen

Reageer

Geertje van Velzen 12-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk bedienbare machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

8,0
Zocht een goede machine die makkelijk in het onderhoud is, en dat is deze machine zeker. Koffie is goed instelbaar met de maling en bescrijvingen zijn erg makkelijk te lezen.

Reageer

Malou Welvaart 09-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie! Duidelijke en makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling en, zeer fijn apparaat. Lekkere koffie naar ieders smaak.
Makkelijk schoon te maken.

Reageer

Thijs 02-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

8,0
Best wel prijzig maar de koffie is goed. Ook qua lawaai valt het wel mee al denken de katten er misschien anders over ;)

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Gebruikersvriendelijk

Reageer

Gerard 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte koffie, snel en stil!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B zwart

Algemene score

9,0
Vorige espressomachine van DeLonghi beviel prima, vandaar na bijna 10 jaar weer een DeLonghi, deze is aanmerkelijk stiller en zet nog lekkerder koffie!

Pluspunten

  • stil en snel
  • geweldige koffie voor een eerlijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews