De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.B - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Etienne 25-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Eenvoudige bedieing, goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De bediening is eenvoudig, waardoor ieder kopje koffie persoonlijk kan worden ingesteld op sterkte. Tevens valt op dat het apparaat relatief stil is, vergeleken met eerdere volautomaten die ik heb gehad.

Pluspunten

  • Bediening
  • Laag geluidsniveau
  • Eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • Forse omvang

Reageer

Richard 26-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede nette machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nette goede koffie machine.
Redelijk snel een lekker heet kopje koffie,
stille machine en makkelijk schoon te maken.
Zeer tevreden!!

Reageer

H.B. 22-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze derde Delonghi en gaat vast net zo goed bevallen als zijn voorgangers.
ziet er mooi uit. We hebben hem nog maar net, dus even afwachten, maar de eerste kopjes waren prima.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Reageer

Huls 17-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede koffie en makkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De bediening van het apparaat is eenvoudig. Iedereen kan zijn koffie persoonlijk instellen op sterkte. De koffie is heerlijk en snel klaar. Het apparaat maakt relatief weinig geluid, dit is zeer prettig.

Pluspunten

  • zelfreiniging
  • groot waterresevoir
  • prijs
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Riet Hoogervorst 18-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koffie is heerlijk en snel gezet. Lekker vers. Ook is het erg leuk dat je je eigen cappuccino kan maken. Ook hoeft het apparaat niet te vaak schoongemaakt te worden en er kan veel water in.

Pluspunten

  • Warme koffie
  • Groot waterresevoir

Minpunten

  • Maakt veel geluid

Reageer

JanP 15-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk

Algemene score

8,0
Vergeleken met functies en mogelijkheden van andere merken in ongeveer dezelde prijscategorie waarbij dit apparaat zeer gunstig afsteekt.

Pluspunten

  • Duidelijke handleiding
  • Goed naar eigen smaak in te stellen

Reageer

Geertje van Velzen 12-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk bedienbare machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zocht een goede machine die makkelijk in het onderhoud is, en dat is deze machine zeker. Koffie is goed instelbaar met de maling en bescrijvingen zijn erg makkelijk te lezen.

Pluspunten

  • lekkere koffie en makkelijk instelbaar.

Minpunten

  • geen

Reageer

Malou Welvaart 09-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie! Duidelijke en makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie uitstraling en, zeer fijn apparaat. Lekkere koffie naar ieders smaak.
Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Niet te groot of te klein voor op het aanrecht.

Reageer

Thijs 02-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Best wel prijzig maar de koffie is goed. Ook qua lawaai valt het wel mee al denken de katten er misschien anders over ;)

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Gebruikersvriendelijk

Minpunten

  • Beetje lawaaierig

Reageer

Gerard 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte koffie, snel en stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vorige espressomachine van DeLonghi beviel prima, vandaar na bijna 10 jaar weer een DeLonghi, deze is aanmerkelijk stiller en zet nog lekkerder koffie!

Pluspunten

  • stil en snel
  • geweldige koffie voor een eerlijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wiet van Rooij 27-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Te kort in gebruik tot nu toe goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Melk opschuimen is wat ingewikkeld, maar de prijs is in verhouding tot de prestatie goed. We hebben hem pas een paar dagen in gebruik.

Pluspunten

  • prijs,
  • resultaat

Minpunten

  • melkopschuimen niet eenvoudig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H.Alders 16-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat wij goed voorgelicht werden over het product en de mooie vormgeving
Dus de uitstraling en de lekkere koffie uit de machine

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

makkelijk en goed 15-12-2016
  • Product paar weken in bezit

delonghi

Algemene score

7,0
prijs kwaliteit goed ...makkelijk lekkere koffie duidelijke handleiding kortom een prima apparaat voor een heerlijke bak koffie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rozendijk 02-03-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
De koffie is heerlijk en goed van temperatuur.
Veel instelmogelijkheden en een duidelijke handleiding.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

rogerkellerman 24-02-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Dit is onze eerste espresso machine. Omdat Delonghi door veel mensen werd aangeprezen, hebben wij gekozen voor de Ecam 21.117B bij de Harense Smid in Tiel. Wij kregen uitstekend advies.
Een paar opmerkingen: Het is vreemd dat de 21.117B niet voorkomt op de Nederlandse website van Delonghi. De instructies zijn soms onduidelijk of niet goed uit te voeren. Wij hebben nog niet alle mogelijkheden van de machine kunnen ontdekken. De duurzaamheid hebben wij nog niet kunnen ervaren maar het apparaat voelt degelijk aan. De smaak wordt natuurlijk voor een belangrijk gedeelte beinvloed door de bonen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
thijsdejong 04-07-2013

Deze machine schijnt verbeteringen te hebben ten opzicht van de 22.110. SB die als eerste uit de Consumentenbond kwam. Belangrijkste lijken me: echt warme koffie(85-89 graden) en laag storingspercentage tussen servicebeurten).

Reageer

Martin21117 08-12-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heb sinds kort de opvolger van de 22.110. Uiterlijk is identiek aan de vorige. Gebruiksinstellingen zijn super eenvoudig. Wel goed de instructies volgen. Apparaat werkt perfect, ben alleen nog naar de juiste smaak en dus de juiste boon aan het zoeken. Heb deze machine gekocht bij de harense smid voor 449 euro voor de prachtige zwarte uitvoering. Hier geven ze een zeer goede uitleg door iemand die er verstand van had en niet te vergeten 3 jaar garantie ipv de standaard 2 jaar. Zodra ik meer een volleerde barista ben geworden zetik weer een revieuw hier op kieskeurig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sergio39 24-01-2013

Hallo Martin,

Wordt de koffie ook heet? Is de temperatuur ook instelbaar?

Bedankt voor je reactie.

Mvg
Serge

Martin21117 25-01-2013

Beste,

Na het eerste kopje is de koffie echt heet. Dit is ook instelbaar. Deze machine is echt een aanrader

Reageer