De'Longhi Magnifica S ECAM 21.117.SB - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Wierikx 11-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

super machine, duurzaam en weinig onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
5 jaar geleden gekocht, zijn er heel erg tevreden over. In het begin wat gezocht welke koffie bonen wij het lekkerste vonden (is een kwestie van smaak) maar naar een paar merken geprobeerd te hebben hadden we onze keuze bepaald. Ook de service van de Longhi vind ik super. deze week raar geluid tijdens het malen, gebeld naar Breda,kreeg netjes een mail met instructie en kon zelf het probleem oplossen. Er bleek een stukje hout tussen de bonen te hebben gezeten.

Pluspunten

  • onderhouds vriendelijk
  • lange levensduur
  • hele lekkere koffie
  • hele goede service ( Longhi)

Minpunten

  • wat lawaaierig tijdens het malen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

onnoman 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een klein maar fijn apparaat die een lekkere kop koffie zet voor een niet al te exorbitant bedrag. Je kan er alles mee zetten, van espresso tot capuccino.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit is goed
  • compact

Minpunten

  • Misschien net iets te veel geluid met het malen

Reageer

Renee 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Delonghi koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Supermachine, koffie heerlijk en ook goed heet! Erg mooi en makkelijk on gebruik. Staat perfect ook in onze keuken.

Reageer

Doesborg 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een mooi en compact apparaat! Lekker stil gewoon perfect het mooiste hier aan is dat je niet lang hoeft te wachten op de koffie

Reageer

Temmy 22-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede koffie

Algemene score

10,0
Mooi design, gebruiksvriendelijk, relatief stil (in vergelijking met vorig apparaat) zet lekkere en hete koffie, sterkte makkelijk instelbaar, ook voor cappucino

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Design

Minpunten

  • Geen

Reageer

JMGA Pelt-Kalkhoven 06-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige uitstraling. Makkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een Saeco. Beviel wel maar nadat deze stuk ging wilden wij direct al een DeLonghi. Het staat al heel bekend als een zeer degelijk product. Mooie uitstraling en duidelijke bediening. Ook de goede service van DeLonghi is voor ons belangrijk. Wij zijn heel blij dat dit prachtige espresso apparaat nu in onze keuken staat.

Pluspunten

  • goed en degelijk merk
  • uitstraling apparaat
  • geluidsniveau tijdens de werking
  • makkelijke en duidelijke bediening

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Reageer

John 15-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding . En een mooi design .
Lekker makkelijk in het gebruik, en heerlijke koffie!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wingrider 07-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Vreemd . 1 kooje of 2 kopjes

Algemene score

6,2
Stel in voor 1 kopje geen probleem. Stel in voor 2 kopje geen probleem. Alleen als je vaak wisseld tussen 1 en 2 kpojes blijf je aan het bijstellen. Zeer slecht bedacht. Als je dan niet oplet kost het je menig kopje koffie wat niet te drinken is.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

jose.deug 03-03-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,6
Mooie aanwinst op ons aanrechtblad. Het apparaat is gebruiksvriendelijk en de koffie smaakt naar ieders wens. Ik heb hem nu 2 weken en wil hem niet meer kwijt.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed
Johanj. 01-02-2016

mogelijkheden een 6 waarom??
hoe is het geluid?

Reageer

Retry1978 04-02-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Machine zet heerlijke koffie. Makkelijk schoon te maken. Helaas binnen een jaar al defect. Wij zetten slechts een paar kopjes per dag en dat zou echt niet mogen. Storing op storing en apparaat loopt dan vast. Meer klanten dit probleem? APparaat is nu bij Delonghi

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer