Siemens EQ.6 plus s100 zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Koffie soort(en)
cappuccino, heet water, latte macchiato, thee, koffie verkeerd
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 55 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.6 plus s100 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koffie liefhebber 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

9,0
Perfect apparaat , is stiller als de eerdere machine , je kan veel instellen , het is handig om direct uit het pak melk te tappen hierdoor geen extra schoonmaak werk

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Folkert Boonstra 25-01-2021

super koffie machine

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer mooi en makellijk te bedienen koffie machine heerlijke koffie.
En heel stil kooie is ook heel warm.
Mooie vormgeving makkelijk te spoelen,
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Geen échte warme koffie l 21-01-2021

Niet warm

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn koffie latta maciato word niet echt warm gezet valt echt erg tegen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

7,0
Ja meer variatie gebruik wel meer koffie en lekt wel veel water in de druip bak
Maakt soms vel lawaai

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

J. Burger 11-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie en ook geen lawaai!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

9,0
Wat een verademing lekkere koffie en ook nog een fluisterstil apparaat.
Dus ik kan tijdens een Zoomsessie gewoon koffie pakken.

Ik kreeg voor mijn verjaardag van mijn lieve kinderen een nieuw koffie apparaat, echt nodig met al dat thuiswerken, helaas was dit een ander merk en vanaf het begin werkte het niet goed.
Gelukkig kon ik na 6 weken reparatie (weer stuk), en weer terugbrengen bij de BCC deze vervangen voor een Siemens.
Wel een stuk duurder maar eindelijk lekkere koffie.

Pluspunten

  • Geen lawaai, fluisterstil
  • top keuze menu
  • goed te reinigen
  • de juiste hoeveelheid keuzes
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Hagens 09-01-2021

SIEMENS Espresso volautomaat TE651319rw

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] simpel, snel en makkelijk in onderhoud. Geeft een heerlijk bakje koffie, je kan door de vooringestelde programmas diverse kopjes koffie uitproberen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mein 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ultieme automatische expresso apparaat

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

9,0
Topkwaliteit! Proef en overtuig jezelf van het drinken van koffie en andere koffiegerelateerde producten uit deze machine!
Schuim van de cappucino en latte macchiato subliem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 04-01-2021

Goede fijne machine met veel handige opties

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onze oude siemens eq5 was kapot en zochten een vervanger. Nu de eq6 s100 aangeschaft en geen moment spijt. Ideaal veel keuze en fijn gebruikersgemak. Koffie grote, temperatuur te regelen en super makkelijk een cappuccino of late machiato maken. De maler maakt wel geluid maar minder dan de vorige. Koffie temperatuur met cappuccino is prima en de reiniging is net zo eenvoudig als bij de eq5. We hebben nog geen negatieve punten kunnen ontdekken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerard 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekocht omdat ik iets anders wilde. Tot nu toe een nespresso-apparaat gehad maar de cups zijn best behoorlijk prijzig. Daarom na enig zoeken uitgekomen op de Siemens EQ.6 plus s100 zwart. Prettige machine om mee te werken en de koffie is na de juiste instellingen gevonden te hebben, prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Willy 01-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe Siemens koffiemachine EQ6 plus S100

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
Echt een super koffiemachine, snel werkend maar zet ook nogeens diverse heerlijke kopjes koffie. Hij is heel makkelijk in gebruik mede door de vooraf ingestelde programma's die correct zijn. Makkelijk schoonmaken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • simpel schoonmaken
  • bijna geen lawaai
  • zeer duidelijk display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivar Schippers 01-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie styling en perfecte koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
mooie styling een perfecte kop koffie. super makkelijk in dagelijks onderhoud. makkelijke procedures om je heerlijke koffie simpel aan te. passen aan je eigen behoefte. simpele bediening door een duidelijk display en heldere instructies bij reiniging en ontkalking. temperatuur aanpassing, hoeveelheid aanpassing, en een redelijk stille bonen molen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

super apparaat 01-01-2021

super koffie apparaat

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] we zijn heel blij met dit apparaat hij is makkelijk te bedienen en zet lekkere koffie een aanrader
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 30-12-2020

Siemens koffiebonen

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na een week het produkt te hebben ben ik helemaal in mijn nopjes. Je kan je eigen favoriet instellen; het apparaat geeft zelf aan wanneer het gereinigd moet worden, dus gemak dient de mens.
Voor ons een welkome aanvulling op het genot van een vers kop koffie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Emma 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heerlijke verse koffie

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
heerlijk vers kopje kofie, verschillende smaken, sterktes en hoeveelheiden.
Machine is gemakkelijk in het gebruik en goed schoon te houden,

Pluspunten

  • smaken
  • sterktes
  • hoeveelheid
  • bedieningsgemak
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Faber 29-12-2020

Prima koffiemachine

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koffiemachine is makkelijk in gebruik. Super dat je zoveel keuzes hebt . Niet alleen in het soort koffie maar ook de sterkte en het volume kun je instellen . Wij hebben deze koffiemachine inmiddels een maand en elk kopje koffie is een feestje.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Storre 29-12-2020

Super koffie!!

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele lekkere koffie met een gemakkelijke bediening. Ook persoonlijke smaken makkelijk inte stellen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 27-12-2020

Geweldige espressomachine!

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Eindelijk een eenvoudig bedien- en betaalbare espressomachne die ook nog eens lekkere koffie zet.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens volautomaat koffie 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat. De smaak van de koffie en de mogelijkheden zijn super. Lekkere espresso en ook diverse smaken koffie met warme melk.

Pluspunten

  • Stil in gebruik
  • Goede smaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Engels 25-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk digitaal scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

8,0
Prima koffie en voor ieders smaak
Goed van temperatuur en snelle werking
Makkelijk te bedienen en goed in te stellen

Pluspunten

  • Legio koffie soorten
  • Makkelijk in te stellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ron va Sonsbeek 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

9,0
Heb het product pas 1 dag in bezit maar de koffie die ik tot nu toe geprobeerd heb is geweldig. Daar kon mijn oude apparaat niet tegenop. Alles is goed schoon te houden omdat het simpel te verwijderen en terug te plaatsen is. Of de machine lawaai maakt? Deze is na het het malen van de bonen nihil. Dus geluidsarm.
Ik kan nog niet oordelen op dit korte termijn maar hij bevalt me nu al.
Instructie is na goed doorlezen heel goed te doen om het apparaat bedrijfsklaar te maken.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooie outlook
  • Tiptoets bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews