Siemens EQ.6 plus s100 zwart - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Kleur(en)
zwart
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.6 plus s100 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Voogt 18-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk scherm ,goed schoon te houden, smakelijke koffie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

9,0
Ik vind het een goed en mooi Product
Makkelijk bedienbaar
Moet wel vaak de lekbak legen voor het schoon maken van de machine.
Eerste kopje kopje is wat kouder dan de volgende.
De koffie is heel goed instelbaar maling, sterkte ,en inhoud.
De machine maakt zichzelf schoon.

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Schoonmaken van de machine
  • Mooi uitziend

Minpunten

  • Lekbak snel vol
  • Eerste kopje niet erg warm
  • Geen extra soorten koffie bev Amerikano

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margo voogt 18-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
fijne machine met genoeg keuze lekkere koffie wil niets anders meer alleen de lekbak moet vaak geleegd worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray Bekkers 26-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne en degelijke volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

9,0
Inmiddels al de nodige ervaring met volautomaat koffie machines. Dit apparaat is een topper in dit prijssegment. Eenvoudige bediening, robuust en onderhoudsvriendelijk.

Pluspunten

  • Bediening
  • Onderhoud

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ronnie 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

8,0
Lekkere koffie, apparaat makkelijk in gebruik. Lug end play, lekkere koffie. Sterkte, warmte, hoeveelheid makkelijk instelbaar. Ideaal apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

maarten 16-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

siemens eq6 100

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

8,0
redelijk stille espresso machine die na wat zoekwerk ook goed schoon te houden is.
+: zetgroep is makkelijk bereikbaar en dus goed schoon te houden,
water wordt door de koffie met 19 bar gejaagd ipv de standaard van 15
waterbak ruim voldoende voor een dag "bakkie pleur "drinken
geeft genoeg warm water voor een kop thee

-, geen stoompijpje,
melkpijpje een plastic slangetje wat dan wel weer makkelijk is te reinigen door een paar programmatoetsen te bedienen.
-

tnt tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

dick 16-12-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

lekker makkelijk in het gebruik. duitse precisie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

9,0
heb nu enige tijd dit apparaat, het is een heerlijk makkelijk apparaat dat mijn vrouw mn wilde vanwege de cappuccino mogelijkheid, niet met een pijpje maar automatisch
het is nu voor mijn vrouw en mij (digibeten) erg makkelijk te doen.
schuim goed, koffie lekker, smaken verschillen, maar je kunt het makkelijk slappere koffie of straffe bak van maken
apparaat denkt voor jou.

Pluspunten

  • interface
  • goed schuim

Minpunten

  • het waterzuivering disposable aanbrengen,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FritsC 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanwinst in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

9,0
Na lang zoeken (het aanbod is zooooo groot) is de keuze gevallen op de Siemens EQ.6 plus. Stelt zeker niet teleur.
Bij ingebruikname heldere uitleg en alles werkt meteen zoals bedoeld. Prima koffie in alle variaties en voor wie wil ook nog een persoonlijke instelling (in mijn geval: extra klein kopje; extra sterke koffie; extra warm)

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • prima koffie
  • mooie vormgeving
  • veel minder geluid dan vorige apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton en Lidy 13-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachine van Siemens

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

10,0
Snel te installeren door de duidelijke handleiding en.. hele lekkere koffie, Zelfs mijn vrouw drinkt na jaren weer koffie.
Erg veel verschillende soorten koffievarianten..Heerlijk.

Pluspunten

  • prachtige machine
  • eenvopudig door ons te bedienen

Minpunten

  • je drinkt maar capocino

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marian 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

9,0
ik had al een siemens koffie machine die 8 jaar oud was en al 18.447 koppen koffie had gezet. maar begon te lekken. dus toch weer een siemens en ik kan niet anders zeggen dan dat het een buitengewoon goede machine is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koffieleut 26-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima koffie maar ook de 2e geeft storing na kort gebruik

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100 zwart

Algemene score

5,0
Het apparaat zet prima koffie en mooie cappucino's. Na een aantal dagen gebruik, volgt het apparaat soms niet meer meer de opdracht van de startknop op. Stekker eruit, even wachten, er weer in en opnieuw starten en het probleem is verholpen. Niet handig als je met visite bent. Jammer, apparaat teruggestuurd. Bij de 2e zelfde verhaal.

Pluspunten

  • Koffie
  • Cappucino

Minpunten

  • Storing na korte tijd gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer