Siemens EQ.6 plus s100 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 64 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.6 plus s100 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koffie liefhebber 10-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

9,0
Perfect apparaat , is stiller als de eerdere machine , je kan veel instellen , het is handig om direct uit het pak melk te tappen hierdoor geen extra schoonmaak werk

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Na verloop moet je weer een waterfilter kopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Suijkerbuijk 10-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

9,0
Vorige Siemens 11 jaar meegegaan en na overleg met Siemens gekozen voor een nieuwe B-keus machine. Geen idee waarom B-keus, geen krasje te zien en werkt perfect! Eenvoudige bediening en heerlijke koffie, cappuccino enz

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marco 13-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

7,0
Mooie machine, makkelijk in bediening en schoonmaken. De machine is niet erg uitgebreid, maar wat je kiest, maakt de Siemens zonder veel inspanning klaar

Pluspunten

  • Vormgeving/design
  • Bedieningsgemak, ook onderhoud
  • Smaak koffie

Minpunten

  • Instelling temperatuur te laag
  • Machine gebruikt veel water
  • Geen mogelijkheid om melkschuim in te stellen
  • Iets aan de prijzige kant t.o.v concurrentie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

t**e@x**l.nl 15-07-2021
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

9,0
Top machine. Doet wat hij moet doen. Makkelijk in gebruik. Zeer goede prijs.

Pluspunten

  • Prijs
  • Makkelijk in gebruik

Reageer

a**s@h**l.com 13-07-2021
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

9,0
We waren op zoek naar een luxere koffiemachine die qua vormgeving ook nog mooi bij de keuken en het interieur past. Toen kwamen we al snel uit bij de Siemens EQ.6 plus S100 (en dan de full black variant). Heerlijk warme verse koffie, tot dusver zijn we erg tevreden ook door de vele mogelijkheden die je kan instellen.

Pluspunten

  • Verschillende koffiemogelijkheden
  • Geluid valt reuze mee

Minpunten

  • Het is een groot apparaat

Reageer

Siemens EQ 6 plus 04-07-2021

Prima

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We waren al bekend met het merk Siemens alleen hadden we een voorloper van dit model. Nu wilden we een koffieautomaat met externe melkfunctie. Dit type is het geworden omdat we ook precies wisten dat we een automaat wilde die helemaal zwart is.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ROSIE MEYS 24-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

9,0
We hebben al meer dan 10 jaar een siemens koffiemachine gehad die hadden we gekregen nu besloten een nieuwe te kopen best wel uitzoeken met dat digitale allemaal wij zijn ook niet zo jong meer maar het is ons gelukt en wij zijn zeer tevreden ermee

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Stap voor stap het boekje doorgenomen
  • Lekkere warme koffie
  • Het geluid zacht
  • Makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N D 21-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en heerlijke koffie. Goed in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, mooi in de keuken. Daarbij heerlijke koffie wat natuurlijk het belangrijkste is. Verschillende sterkte en koffie smaken te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Kemp 02-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

9,0
Volautomaat, de melk apart, 2 kopjes tegelijk, veel keuze, latte cappuccino, expresso enz. je kunt alles zelf instellen. Prettig in gebruik.
Gemakkelijk om schoon te maken. Lekkere warme koffie

Pluspunten

  • veel keuze
  • zelf instellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Dees 02-05-2021
  • Product gekocht

Wat een fijne koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

10,0
Wat een heerlijke machine. Verschillende koffie mogelijk. Smaakt heel goed. Makkelijk schoon te maken. Onze vorige koffiemachine had het na 9 jaar begeven. Die koffie was totaal niet lekker. Op advies van de winkel deze gekocht. Goede keuze.

Pluspunten

  • Fijn display
  • Makkelijk schoon te maken
  • Heerlijke koffie
  • 2 kopjes koffie tegelijk

Minpunten

  • Eigenlijk geen minpunten.
  • Als ik er 1 moet verzinnen: druppelt iets na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 15-04-2021

Geweldig

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super fijn apparaat. Lekkere koffie en wat ook erg prettig is dat het apparaat op tijd aangeeft als iets gevuld of leeg gemaakt moet worden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Eveline 29-03-2021

Zeer goed

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat is heel gemakkelijk in het gebruik en makkelijk om schoon te houden. Verder is het water- en koffiereservoir zeer groot. En het belangrijkste de koffie is superlekker en in de avond kun je kiezen voor cafeïnevrije koffie.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Pierre 24-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slechte melkopschuim functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

7,0
In de melkbus van Siemens zelf, expres gekocht omdat we rechtstreeks vanuit het pak of in een ander reservoir dezelfde problemen ondervonden, moet er voldoende melk inzitten om het opschuimen goed te laten gaan. Als er nog best een goede laag in de bus zit maar blijbaar te weinig druk, gaat de melkopschuimer pruttelen en melk rondstrooien. Kofiie is prima.

Pluspunten

  • Veel variatie
  • Goede koffie

Minpunten

  • Melkopschuimer
  • Hoog verbruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Folkert Boonstra 25-01-2021

super koffie machine

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer mooi en makellijk te bedienen koffie machine heerlijke koffie.
En heel stil kooie is ook heel warm.
Mooie vormgeving makkelijk te spoelen,
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Geen échte warme koffie l 21-01-2021

Niet warm

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn koffie latta maciato word niet echt warm gezet valt echt erg tegen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Siemens 20-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

7,0
Ja meer variatie gebruik wel meer koffie en lekt wel veel water in de druip bak
Maakt soms vel lawaai

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

J. Burger 11-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie en ook geen lawaai!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

9,0
Wat een verademing lekkere koffie en ook nog een fluisterstil apparaat.
Dus ik kan tijdens een Zoomsessie gewoon koffie pakken.

Ik kreeg voor mijn verjaardag van mijn lieve kinderen een nieuw koffie apparaat, echt nodig met al dat thuiswerken, helaas was dit een ander merk en vanaf het begin werkte het niet goed.
Gelukkig kon ik na 6 weken reparatie (weer stuk), en weer terugbrengen bij de BCC deze vervangen voor een Siemens.
Wel een stuk duurder maar eindelijk lekkere koffie.

Pluspunten

  • Geen lawaai, fluisterstil
  • top keuze menu
  • goed te reinigen
  • de juiste hoeveelheid keuzes
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Hagens 09-01-2021

SIEMENS Espresso volautomaat TE651319rw

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] simpel, snel en makkelijk in onderhoud. Geeft een heerlijk bakje koffie, je kan door de vooringestelde programmas diverse kopjes koffie uitproberen
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mein 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ultieme automatische expresso apparaat

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

9,0
Topkwaliteit! Proef en overtuig jezelf van het drinken van koffie en andere koffiegerelateerde producten uit deze machine!
Schuim van de cappucino en latte macchiato subliem.

Pluspunten

  • Kwaliteit pur sang

Minpunten

  • Na drie weken gebruik nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 04-01-2021

Goede fijne machine met veel handige opties

Geschreven voor: Siemens EQ.6 plus s100

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Onze oude siemens eq5 was kapot en zochten een vervanger. Nu de eq6 s100 aangeschaft en geen moment spijt. Ideaal veel keuze en fijn gebruikersgemak. Koffie grote, temperatuur te regelen en super makkelijk een cappuccino of late machiato maken. De maler maakt wel geluid maar minder dan de vorige. Koffie temperatuur met cappuccino is prima en de reiniging is net zo eenvoudig als bij de eq5. We hebben nog geen negatieve punten kunnen ontdekken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews