Philips Sonicare DiamondClean HX9332 - Sonische Tandenborstel - Wit - Elektrische tandenborstel

Philips Sonicare DiamondClean HX9332 - Sonische Tandenborstel - Wit
Philips Sonicare DiamondClean HX9332 - Sonische Tandenborstel - Wit
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 263 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Sonicare DiamondClean HX9332 - Sonische Tandenborstel - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

mojo090224-12-2014
superfijn elektrische tandenborstel met alle gemakken van dien, vooral opladen en dan lange tijd kunnen gebruiken.
Felix000723-12-2014
I like it! It is actually the second time buying this brush. I buy it for my friend. I like the look of the brush very much. It is easy to use and comfortable to hold. I do not use all the model.
sxforce23-12-2014
Prima tandenborstel en zeer mooie en handige accessoires. Zeer mooi (houder) glas dat prima in elke badkamer staat. Tevens te gebruiken als drinkglas! Ook de reistas is mooi vormgegeven, het lijkt alsof hij "zacht" is, doordat er een deukje in de buitenkant zit. Ik heb slechts twee kleine minpunten gevonden: 1. Je niet heel goed kan zien op welke stand je hem hebt staan, aangezien je de tandenborstel aanzet wanneer je hem tegen je tanden aan hebt geplaatst. Echter weet je na een tijdje wel hoeveel keer je moet drukken voor de juiste stand. 2. Het een beetje onhandig dat je hem niet "snel" uit kunt zetten. Mijn verwachting was dat het apparaat -uit- gaat bij lang drukken (> 1 seconde) op de "aan" knop en bij kort drukken naar de volgende stand. Nu moet je door alle standen heen drukken voordat hij uit gaat. Geen groot probleem, maar dit mis ik wel. Ik raad dit product ten zeerste aan!
Tim91320-12-2014
Na twee dagen gebruik kan ik nog niet heel veel kwijt. Ik heb nog geen eerdere ervaring met elektrisch poetsen, maar mijn tanden voelen een stuk schoner aan.
Tladika19-12-2014
design looks sleek and good finishings. Would be nice to have detailed instruction on how to brush differently than traditional brush.
ruudvano18-12-2014
4.0
4.0
ik heb al meerdere sonicares gehad de afgelopen 2 jaar vind de poetstechniek fantastisch waardoor ik hem blijf kopen. wel zijn er 2 stuk gegaan een na 12 maanden en een na 14 maanden
Douwe-Jan17-12-2014
Erg mooi apparaat. Hygiënisch en mooi afgewerkt. Vooral de afwerking en de combinatie met de glazen houder is functioneel dik op orde. Instellen is lastig. In de steel is te zien op welke stand het apparaat staat. Dat is de laatst gebruikte stand. Dat is mooi wanneer je altijd die stand gebuikt. Wil je echter een andere poetsinstelling dan kun je die niet op het oog instellen zonder dat de borstel alvast begint te trillen. Met tandpasta erop is dat niet zo fijn. Omdat het indrukken van de knop je steeds een standje verder brengt moet je vooraf het aantal x dat je moet drukken even onthouden. Voor de meesten een simpel klusje. Voor mij soms vervelend. Vooral wanneer je bijvoorbeeld van de stand 'Polish' naar de stand 'White' wilt. Het aantal stapjes is dan niet in 1 oogopslag te bepalen. Kortom: 1. Eerst kijken in welke stand het apparaat staat. 2. Dan tellen naar welke instelling je toe wilt. 3. Tandenborstel in je mond doen. 4. Aantal keer het knopje indrukken tot je bij de gewenste instelling bent. 5. Voilà, poetsen maar... vergis je je dan kun je het apparaat pas na een bepaalde tijd stoppen (ca 10-20 seconden na het begin) en ben je waarschijnlijk de draad kwijt, net zoals ik. Het wordt dan een gok in welke stand je aan het poetsen bent. 6. Ook dan... Geen nood. Even in de badkamerspiegel kijken wil misschien helpen. Kortom: Fraai product, maar functioneel nog voor verbetering vatbaar.
fati Dahraji16-12-2014
Is erg goed om mee te tanden te poetsen . goed om mee te reizen . min punt is het moeilijk om opteladen die blijft niet makkelijk staan in de Glas.
Palicoco15-12-2014
Na het poetsen duidelijk een schoon verschil in vergelijking met een ander merk. Een geweldige aanvulling op het poetsen is de meegeleverde reisetui. Een prima product als je veel aan het reizen bent en soms alleen een USB hebt om te laden. Accu gaat ongeveer een week mee met normaal gebruik van driemaal daags.
Tinos8314-12-2014
Ik heb voorheen een oral b elektrische tandenborstel gehad en moet zeggen dat deze borstel beter aanvoelt en poetst. Erg tevreden over de prestaties en de accuduur. Zeker een aanrader.
Tandarts2914-12-2014
Erg fijne tandenborstel, reinigt erg goed. Nadeel. Is erg kwetsbaar. De vorige borstels zijn maar 2 jaar meegegaan.
Theo_32013-12-2014
Goede gebruiksaanwijzing en eenvoudig te bedienen. Over degelijkheid kun je na een paar dagen niet oordelen.
Stokdael13-12-2014
Dit is mijn derde Songcare in ca. 3 jaar, dus qua degelijkheid zou het beter kunnen..... Echter het is wel een meer dan uitstekend poetssysteem, dus dat compenseert dat wat mij betreft volledig. Wat ik minder handig vind aan deze Songcare DiamondClean borstel is dat het lastig is om de instelling te wijzigen als je al tandpasta op de opzetborstel hebt gedaan. Dan moet je namelijk de gewenste stand 'blind' instellen, maar wellicht geldt dat slechts voor de eerste paar dagen, dus wellicht eigenlijk totaal onbelangrijk.
Hancon13-12-2014
De Philips Sonicare HX9332 haalt het tandsteen op een fantastische wijze weg en is heel degelijk gemaakt
e197711-12-2014
Onze eerste sonicare ging na ruim twee jaar al stuk. Dat vond ik wel snel, vandaar dat ik nu voor de degelijkheid maar een zes geef. nb ons modelnummer stond niet in het rijtje: Model HX9322/12
Susane11-12-2014
The tooth brush has a nice design, is very comfortable to use. It seems it is working without any problems.
Revieuw Sonicare11-12-2014
Wat rommelige gebruikshandleiding, verder het apparaat werkt duidelijk met internetomschrijvingen. Zo op het eerste gezicht/gebruik voelt het allemaal goed aan.
Roos3511-12-2014
We hebben al een diamond clean, dit is onze tweede. Bevalt erg goed. Het enige minpuntje is dat de poetstijd veel korter is dan op de verpakking staat.
A.Veenhuizen11-12-2014
Sinds een paar dagen in het bezit en het is een fantastische tandenborstel met daarnaast een prachtig design.
peedeeo10-12-2014
Voorheen had ik een Braun elektrische tandenborstel, die was al fijn maar deze is nog fijner. Mooi lichtgewicht en fijn poetsen.
Kees B 197010-12-2014
ziet er superlatief goed uit. eindelijk een oplader in stijl en een praktisch reisetuitje tevens oplader voor onderweg. echt heel blij mee.
Anoniem02020209-12-2014
heeft een erg mooie en luxe uitstraling. Leuk dat de tandenborstel via het glas oplaad en usb. heeft veel verschillende standen.
Yefei08-12-2014
It is a Christmas present for myself. The product meet my requirement and easy to start with the instruction in the box. The small brush is more fit for me which can touch the inner teeth. The package is also suitable for travelling. Hope the battery can be stay longer.
Guillermo8408-12-2014
Prima apparaat met veel functies. Handige opladers en reis etui. Goede batterijduur. Nog te kort in gebruik om resultaat te kunnen beoordelen.
Selma507-12-2014
Erg fijne tandenborstel. Mijn tanden worden aanmerkelijk schoner dan met mijn vorige elektrische tandenborstel. Geluid is even wennen. Makkelijk in het gebruik, mooi design, maar dure opzetborstels.