Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Buster 19-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima tandenborstel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als allereerst viel het mij op hoe zacht dit borsteltje is en hoe lang de elektrische borstel mee gaat. Mijn oude Oral-B was echt aan vernieuwing toe want die was na twee keer poetsen al leeg. Onhandig tijdens het kamperen dus.

Deze borstel heb ik gekregen om te testen en heb meteen mijn oude tandenborstel weg kunnen doen. Straks als mijn zoontje wat ouder is kan hij de borstel ook gaan gebruiken omdat het formaat zo ontworpen is dat kinderen het goed vast kunnen houden.

De trilfeedback verraste kende ik al van mijn andere Oral-B tandenborstel, dit helpt goed om je te herinneren aan het wisselen van kant.

Pluspunten

  • Prijs
  • Fijn borsteltje
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wim Nag 16-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tandenborstel voor het hele gezin

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De kleur van deze tandenborstel sprak onze dochters meteen aan, hun eerste ervaring met elektrisch poetsen. We hebben dit product ontvangen om te testen, en hebben dit ook uitvoerig laten doen. Het is een fijne handzame elektrische tandenborstel voor eigenlijk het hele gezin. Door de kleurrijke opzetstukjes heeft ieder lid zijn eigen borstel. De kwaliteit van het poetsen is goed en onze dochters willen eigenlijk niet meer anders omdat de borstel 'van zelf gaat'. Zeker een aanrader voor met name jonge kinderen.

Pluspunten

  • stevig
  • geschikt voor kinderen
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Annalies 15-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze tandenborstel is zeer prettig in gebruik. Mijn zoontje poetst met deze borstel. Hij zegt zelf dat het borsteltje zo lekker zacht is. De timer werkt ook ideaal. Na 30 seconden trilt de tandenborstel en geeft hij aan dat je naar de andere kant moet gaan te poetsen. De kleur staat ook mooi vrolijk. De tandenborstel staat bij ons in de badkamer continu aan de stroom, dus over de accuduur kan ik niets zeggen. We hebben deze tandenborstel gratis mogen testen en dat vonden we erg leuk. Mijn zoontje blijft hem ook zeker gebruiken. Hij krijgt meer plezier in het poetsen.

Pluspunten

  • Timer
  • Vrolijke kleur
  • Zachte opzetborstel
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saski 12-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Ik ben enthousiast, mijn dochter wat minder

Algemene score

6,0
Een mooie, lichte tandenborstel met een leuke paarse kleur. Handig in gebruik en geeft aan wanneer je naar het volgende 'kwart' van je gebit mag gaan. Mijn dochter van 6 heeft 'm getest. De eerste week ging het prima. Daarna vond ze het niet fijn (meer) omdat hij teveel trilde. Ik kreeg dit product om te testen.

Pluspunten

  • Timer
  • kleur

Minpunten

  • Te hard trillen
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein0205 11-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handige tandenborstel voor kinderen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze tandenborstel gratis mogen uitproberen en zijn heel tevreden! De tandenborstel is heel erg makkelijk in gebruik, wat fijn is voor kinderen. Na elke 30 seconden geeft de tandenborstel een trilling om te wisselen van kant. De tandenborstel heeft een aantrekkelijk design voor kinderen. De accu gaat ongeveer 10 dagen mee en kun je daarna weer opladen met de bijgeleverde oplader.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Design
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Zubair Ahmad 10-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Lange accuduur, kindvriendelijk en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn zoon vond het altijd vervelend om mij elektrisch te zien poetsen en dat hij zelf met een ouderwetse moest poetsen. Nadat ik dit product gratis heb ontvangen om te testen was dit verleden tijd. Mijn zoon poetst nu 2x per dag zijn tanden met plezier. De borstels zijn universeel en kunnen dus verwisseld worden met volwassenen. De tijdsindicator is een zeer groot voordeel, ik hoef de kinderen niet te helpen met poetsen. Het geluid en trillen is even wennen voor de kinderen maar dat is een kwestie van tijd. Al met al een betrouwbaar Oral-B tandenborstel met een zeer lange accuduur. Gr Zubair

Pluspunten

  • lange accuduur
  • betrouwbaarheid
  • tijdsindicator
  • zoon poetst met plezier

Minpunten

  • trillen/geluid
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IreneUtrecht 10-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Poetst grondiger en beter dan met de hand!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gratis gekregen om te testen en het tijdstip had niet beter kunnen zijn! Onze zoon van net6 is net begonnen met wisselen. Hij vond het erg indrukwekkend om zoiets te gaan gebruiken en de kleur vond hij erg cool. Het was wel even wennen aan het geluid en de bewegingen van de borstel, maar hij bevalt goed. Hij poetst zeker beter dan met de hand en ook geeft de borstel duidelijk aa wanneer je van poetsrochting moet veranderen. Super!

Pluspunten

  • Poetst beter dan met de hand

Minpunten

  • Even wennen aan het geluid
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sandra 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De junior tandenborstel.
gekregen om te testen en wilde hem voor mezelf gebruiken totdat ik las in de bijsluiter dat hij ook te gebruiken is voor kinderen vanaf 3 jaar. Mijn zoon is 3,5 dus kon ik hem mooi laten poetsen met deze tandenborstel.
Mijn zoon vind hem helemaal geweldig.

Het voor het eerst opladen duurt wel vrij lang, maar daarna kan je hem minimaal 2 weken gebruiken bij twee keer poetsen per dag voor 1 persoon.
OralB heeft een niet tevreden retour beleid, waardoor je 30 dagen kan proberen en als hij niet bevalt retour doen.
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerim 03-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Kinder tandenborstel met timer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gratis ontvangen om deze uitbundig te testen.

Het product komt in een stevige doos met alle benodigde beschrijving om gelijk van start te gaan.
In het pakket bevind zich een soft borstel voor kinderen, een lader en de tandenborstel zelf.
De laadtijd is naar mijn idee best lang.
Batterij gaat prettig lang mee, alhoewel ik hem vaker gelijk weer op de lader heb gedaan.
Er zit een timer op die waarmee er elke 30 seconden een tril aanwezig is om aan te duiden dat er van kant gewisseld moet worden.
Dit is zeer handig voor kinderen!
Het product is licht en goed vast te houden voor kinder handjes.

Pluspunten

  • Timer
  • Borstel meegeleverd

Minpunten

  • Laadtijd
  • Niet interactief
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Madzia 03-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede accuduur, fijn design

Algemene score

8,0
Het borsteltje van de tandenborstel is relatief zacht, waardoor deze heel fijn poetst. Verder was mijn dochter enorm enthousiast over het ontwerp van de tandenborstel. Het fijne is dat hij wel een leuke kleur heeft, maar niet te kinderlijk is. Ben heel blij met het feit dat we deze tandenborstel gratis mochten uittesten, het is een echte aanrader. Vooral het feit dat hij gaat trillen wanneer er 2 minuten voorbij zijn is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • accu
  • trillen
  • design
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Reageer

Peter Pluijmert 03-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

heel fijne tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is echt een hele fijne tandenborstel. Hij ziet er mooi uit en ligt fijn in een kinderhand. Mijn dochter heeft hem gekregen om hem te testen en ze vind hem super fijn. 2 minuten poetsen gaan heel goed omdat je iedere 30 seconden een signaaltje krijgt dat je naar het volgende stukje van je mond moet gaan. Hierdoor worden er geen tanden overgeslagen.

Pluspunten

  • prima maat voor kinderen
  • 2 minuten poetsen is verdeeld in 4 x 30 seconden
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Reageer

SimoneV 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuke tandenborstel voor kids

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een onwijs stoere kindertandenborstel is dit. Eindelijk een elektrische tandenborstel voor kinderen zonder een tekenfilm-thema. Ik mocht deze tandenborstel gratis testen, of beter gezegd: mijn dochter mocht deze tandenborstel testen. We zijn beiden dol op deze borstel, want elke 30 seconden geeft ie even een signaal geeft dat het tijd is om een ander stuk mond te poetsen. En na 2 minuutjes ben je klaar. Hij is niet te hard en niet te zacht. De batterij gaat lekker lang mee, en kan ook prima opgeladen worden op de houders die we al hebben voor onze eigen borstels. Stoere borstel voor stoere kids!

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Kleur
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Reageer

Sandradegr 23-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Slimme tandenborstel

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken gebruiken wij thuis de Oral B Junior en mijn zoon was meteen weg van de mooie paarse kleur. Door de ingebouwde timer poetst hij nu zeker minimaal 2 minuten en soms wil hij het nog een keer horen dus dan poetst hij nog een keer tot de trilling.
Wij hebben de tandenborstel gekregen om te testen en wij willen geen andere meer. Dit poets veel beter als met de hand en de opzetborstels zijn ook makkerlijk te vervangen. De accu gaat ook lang mee en als deze opgeladen moet worden dan geeft de tandenborstel dit aan met een lampje. Zo doet de tandenborstel het altijd en valt deze niet opeens uit tijdens het poetsen als je hem dan goed oplaad.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • 2 minuten timer
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Reageer

marleen van o 22-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne en mooie borstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De verwachtingen van dit product waren hoog gespannen. Mijn zoontjes eerste elektrische tandenborstel! Zowel ik als mijn kleine man zijn super tevreden over dit product. Mijn kind vindt de borstel fijn aanvoelen, deze lijkt extra zacht te zijn gemaakt zodat de borstel perfect past bij het kindergebit. Ik vind vooral de timer erg fijn. Het is op deze manier duidelijk hoelang er gepoetst dient te worden. Wij mochten dit product gratis uitproberen en ons rest niets anders dan te vertellen dat de borstel een absolute aanrader is.

Pluspunten

  • timer
  • fijne borstel
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Reageer

Sandradegr 20-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Slimme tandenborstel

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken gebruiken wij thuis de Oral B Junior en mijn zoon was meteen weg van de mooie paarse kleur. Door de ingebouwde timer poetst hij nu zeker minimaal 2 minuten en soms wil hij het nog een keer horen dus dan poetst hij nog een keer tot de trilling.
Wij hebben de tandenborstel gekregen om te testen en wij willen geen andere meer. Dit poets veel beter als met de hand en de opzetborstels zijn ook makkerlijk te vervangen. De accu gaat ook lang mee en als deze opgeladen moet worden dan geeft de tandenborstel dit aan met een lampje. Zo doet de tandenborstel het altijd en valt deze niet opeens uit tijdens het poetsen als je hem dan goed oplaad.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • 2 minuten timer
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Reageer

BHenzen 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stoere paarse kleur is echt een kleur voor jongens. Mijn zoon (10 jaar) wilde deze tandenborstel, die we gratis gekregen hebben, ook meteen uitproberen. Door middel van de 2 minuten-timer en de geluidjes tussendoor doet mijn zoon nu zijn hele gebit goed en lang genoeg poetsen. De bijgeleverde opzetborstel is een borstel die zacht genoeg is voor een kindergebit. Echt een aanrader voor kinderen.

Pluspunten

  • 2 minuten-timer
  • tussentijdse timer voor wisseling gebitgedeelte
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Reageer

MijkeDarwinkel 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gebruiksvriendelijke tandenborstel voor kinderen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze elektrische tandenborstel is echt een aanrader voor kids. Wij hebben deze tandenborstel gratis ontvangen om te testen bij onze kinderen. De tandenborstel heeft een ingebouwde tijdmarkering voor alle kanten (totaal 4 kanten) van het gebit en de totale poetstijd. Hierdoor weet een kind duidelijk hoe lang je moet poetsen. Wij zien nu al, in een korte tijd van 3 weken, aan het gebit en tandvlees van onze kerels dat ze er veel gezonder en schoner uitzien.
Op deze tandenborstel passen ook de andere soorten opzetborstels van Oral B, waardoor iedereen hem kan gebruiken. Een prima tandenborstel die ik echt kan aanraden!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk voor kinderen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Geschreven voor: Oral-B Junior 6+ Jaar elektrische tandenborstel

Reageer