Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black - Digitale compactcamera's

Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black
Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 569 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Cyber-shot DSC-HX300 - Bridge Camera - 20.4MP - 50x Optical Zoom - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Femke24006-03-2015
Ik vind een camera die makkelijk is te bedienen. ideaal voor een beginnende fotograaf.over de 50 keer zoom ben ik tevreden en ook over de kwaliteit foto's!
Astrid209805-03-2015
Vroeger had ik een kleine sony cybershot maar ik was toe aan wat meer uitdaging qua fotografie dus besloot ik om de DSC-HX300 aan te schaffen. Echt een geweldige camera, super goede zoom en zo veel mogelijkheden (Denk aan verschillende effecten en standen). Ik krijg superscherpe foto's en dankzij de handige vormgeving met het uitklapbare schermpje kan je heel gemakkelijk foto's maken van bijvoorbeeld mooie plafonds Verder is het een degelijke camera die niet super zwaar en abusurt groot is. Kortom een echte aanrader als je een makkelijk te gebruiken camera zoekt die mooie foto's maakt.
Dikkie196805-03-2015
Lang getwijfeld om deze camera of een Canon 1200 aan te schaffen. Uiteindelijk voor deze gegaan Geen moment spijt. Prachtige foto's Ben beginnend fotograaf om stapje verder te gaan ,Gebruiksvriendelijk menu. Toppertje
pejece196005-03-2015
Mooie, stabiele camera. Zeer ruim zoombereik, bij ver inzoomen lijkt een statief toch wel handig, scherpe foto's. Verrassend goede camera. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Hier heb je geen miskoop aan.
MarianneJ7203-03-2015
Ideale camera voor mijn favoriete vorm van fotografie...natuurfotografie! Dit absoluut dankzij het grote zoombereik. Maakt goede, scherpe foto's.
Robin Stolk03-03-2015
Sony Cybershot DSC-HX300 Wat als eerste opvalt en ook gelijk 1 van de redenen is om te kopen, is de 50X optische zoom. De zoom kan zo ongelooflijk ver inzoomen en dat uiteraard zonder het verlies van kwaliteit. verder beschikt hij over een 20.4 Megapixel CMOS Sensor. een sensor met uitstekende kwaliteit en veel detail. Het voordeel van het 3.0 inch Xtra Fine LCD beeldscherm is dat hij kantelbaar is. Met uiteraard een view finder. De prijs is ook vrij laag voor dit type toestel. Vooral voor mensen die beginnen met fotografie is dit een uitstekende keus. Veel mogelijkheden heb je met deze camera. Het bekende custom knopje ontbreekt ook niet. Erg leuk om mee te experimenteren. de kleur kwaliteit en de helder kan je ook veranderen. zelf hou ik van foto's met veel kleur, vooral als je de natuur in gaat. Dit zijn een paar voorbeelden van het toestel. ik zal zeggen probeer het eens uit. Er zijn nog veel meer dingen te vinden over dit toestel.
Anneke de Vries03-03-2015
Prima toestel, ligt goed in de hand, haarscherpe foto's, ook van bewegende objecten zoals dieren, binnen hoeft lang niet altijd de flitser te worden gebruikt, gebruiksmenu in camera is makkelijk te raadplegen, kantelbare scherm is ook handig, opladen met bijgeleverde usb-kabel gaat uitstekend.
Edwin Martens02-03-2015
Jarenlang ben ik met een camera onderweg. Evenementen, kermissen, volksfeesten en het dagelijkse leven wordt in beeld gebracht. Sinds de start ben ik overtuigd van Sony Cyber-Shot. Hij heeft me nooit in de steek gelaten, ook al ben ik met een eenvoudige compact camera gestart. Spiegelreflex, daar wilde ik nog niet aan geloven, maar ik wilde wel kwaliteit en scherpe foto's voor een toch wel betaalbaar prijsje. Ik koos voor deze en heb daar zeker geen spijt van, want deze camera heeft alles wat een camera hoort te hebben voor een amateur fotograaf. Topkwaliteit Carl Zeiss lens, veel mogelijkheden, makkelijke bediening, goed houvast en scherpe foto's. Hij mag de komende jaren met mij mee!
lepin02-03-2015
Een goed toestel voor die prijsklasse: * Veel mogelijkheden die je zelf kan instellen. * Met maximale zoom nog steeds zeer duidelijke en scherpe foto's met vaste hand zonder statief te gebruiken. Om het toestel optimaal te gebruiken heb je wel wat tijd nodig om alle instellingen te leren kennen
Sanjeeban Nag02-03-2015
This product is truly a masterpice. I was exactly looking for a pro camera where I can use it for my photography skill and can be used by a novice as well with an ease. Good quality picture, mastersroke has been the manual zoom ring which works absolutely without any lag with maximum perfection. What could have been better is the 360 degree flip on the lcd screen could have resulted in better selfie. Rest all seems to be excellent in terms of design, quality and build quality
Peter2015_jan02-03-2015
Sinds enkele weken in bezit, video beelden zeer goed. Foto's beter dan verwacht, veel instelmogelijkheden
Jean Bruijnzeels02-03-2015
Hele prettige camera. Lenskwaliteiten uitstekend, gebruiksgemak zonder meer aanwezig, ook als je een leek bent op fotografisch gebied zoals ik. Indrukwekkende prestaties met zoom en lichtcondities.
Jan.uit.drenthe02-03-2015
Prima apparaat waarmee je mooie foto's kunt maken. Eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te bedienen. We hebben er wel even een extra sd kaartje bijgekocht om meer foto's op te kunnen slaan dan op het interne geheugen .
M1988W02-03-2015
Wij zijn heel erg tevreden met deze aankoop! Top camara, en erg makkelijk in gebruik! Maakt hele mooie fotos!
svdb7902-03-2015
mooie foto's mee kunnen maken.( alleen de auto modus gebruikt en met de kleurinstelling 'gespeeld' en dit gaat makkelijk.) Toestel houdt makkelijk vast.
R. Hoornstra01-03-2015
Sinds een paar weken in het bezit van de Sony Cyber-shot DSC-HX300. Moet nog heel veel oefenen en alle mogelijkheden onderzoeken maar tot nu toe al super foto's gemaakt. De scherpte is ongelooflijk. Heel fijn dat de camera zo licht is en lekker in de hand ligt. Ben er heel erg blij mee.
Jolanda 1101-03-2015
Een vriendin van mij heeft deze camera een klein jaartje geleden gekocht, en was reuze enthousiast. Ik wilde ook graag een nieuwe camera, en toen ik haar foto's en filmpjes zag was ik om. Het leuke is ook dat mijn zusjes en ik geld hadden gekregen voor kerst van onze moeder, en alle drie de Sony cybershot DSC-HX300 hebben aangeschaft. Heb de camera meegenomen met wintersport, heel makkelijk te bedienen en prachtige foto's gemaakt. We willen wel binnenkort een fotografie cursus gaan doen, daar leer je veel van en doe je ook ideeën van op. In een woord, een top camera!!
talandatom28-02-2015
foto's zijn goed, display s goed, moelijkheden te over en gemakkelijk in gebruik. gebruiksaanwijzing soms wat lastig zoeken en jammer dat er geen kabeltje voor verbing met andere apparaten bij geleverd wordt
Joydeep28-02-2015
The camera is very good and easy to use. The quality of photo in the night is also good quality. The lens aparture is quite large and has clear focus
Sony gebruiker 226-02-2015
Foto's bevallen prima, mooi scherp. Meer mogelijkheden dan ik heb kunnen gebruiken. Ondanks alle mogelijke instellingen kun je toch snel settings kiezen voor de juiste belichting.
pascal32126-02-2015
ik vind het een zeer mooi fototoestel en vermaak mij er prima mee, ik kan er mooie foto's mee maken en is niet te duur
spellie 7026-02-2015
We hebben deze camera nog maar pas, maar de foto's die we gemaakt hebben zien er goed uit. Het is flink oefenen voor we op vakantie gaan of een leuk feestje hebben maar dat het goed gaat komen weet ik wel zeker!
E.Damen26-02-2015
Leuke camera , en je kan er genoeg mee. heb nog niet alles gedaan. Sony ontwikkelt de juiste camera voor ieder zijn eigen budget.
nick 199026-02-2015
Leuke en makkelijke camera in omgang die gemakkelijk mooie plaatjes schiet Ik gebruik deze camera binnen en buiten en van dieren maakt hij erg mooie foto's !
albinprm25-02-2015
Ik heb deze camera nu een maand in huis en ben zeer tevreden, ik film al jaren met een sony camera, maar de foto's die ik er mee maakte waren toch van iets mindere kwaliteit (12 megapixels),en omdat ik vaak de foto's verwerk in mijn films viel dit op. Maar nu is dat probleem opgelost met zeer scherpe foto's. En omdat de filmkwaliteit van deze camera niet onder doet voor die van mijn filmcamera vang ik twee vliegen in een klap. Al met al een topper!!