Denver Bouwradio DAB+ - Bluetooth - Accu - AUX - FM - USB-C - Spatwaterdicht - Zwart/Blauw - DAB-radio's

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 52,06 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denver Bouwradio DAB+ - Bluetooth - Accu - AUX - FM - USB-C - Spatwaterdicht - Zwart/Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

dk1827-09-2024

Fijne radio!

Ik vind het een erg fijne radio, licht in gewicht, makkelijk te installeren en goede geluidskwaliteit. Jammer dat DAB niet werkt zonder de antenne en dat de antenne soms signaal niet pakt
Lisasc9815-08-2024

Zeer tevreden

De bouwradio is helemaal niet zwaar en ziet er stoer uit in vergelijking met andere bouwradio’s. Je kunt kiezen voor FM, DAB, AUX of Bluetooth, en bij alle vier is het geluid heel helder. Ik raad deze radio dan ook zeker aan!
Pluspunten
  • Lichtgewicht
  • Mooi geluid
  • Leuk design
Erikahagedoorn06-08-2024

Bouwradio van uitstekende kwaliteit

De bouwradio heeft een goede geluidskwaliteit, ook bij een hoger volume. De Bluetooth en DAB functie werken prima. Ook beschikt de bouwradio over een goede accu maar is ook te gebruiken met netstroom
Pluspunten
  • Goede accuduur
  • Goede geluidskwaliteit
Minpunten
  • Bij de FM functie weinig zenders
isha105-08-2024
Deze radio is makkelijk in gebruik. Zenders zoeken en opslaan, het gaat allemaal vanzelf. Er zit goed geluid in en kan hard genoeg. Handig dat hij zowel bedraad als draadloos gebruikt kan worden.
J*******@g********04-08-2024
Mooie lichte bouwradio, makkelijke bediening, op te laden met universele stekker. Mooi geluid. Enige nadeel vind ik de fragiele atenne.
j***********@g********03-08-2024
Ik heb de bouwradio gekregen om uit te testen. Hij heeft Bluetooth en een DAB-functie en de grootte valt me mee. Hij kan zowel op batterij als op stroom.
InsightInspector03-08-2024
Een goede bouwradio. Doet alles wat hij moet doen en onthoudt de zenders prima. Het geluid is goed en kan hard genoeg. Klein apparaatje, die makkelijk is te bedienen en goed te verplaatsen is met het handvat.