De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKS5178 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Fijne, degelijke koelkast met een praktisch ontwerp
Fijne, degelijke koelkast met een praktisch ontwerp..
We hebben deze ETNA koelkast nu een paar weken in gebruik en hij bevalt erg goed. Het eerste dat opviel is hoe stil hij is; je hoort hem nauwelijks aanslaan, wat erg prettig is in een open keuken.
De indeling is heel logisch doordacht en de verlichting aan de binnenkant is helder en overzichtelijk. Producten blijven goed op temperatuur en groenten blijven merkbaar lang vers in de lade.
Als ik een klein puntje van kritiek moet noemen, is het dat de deurvakken ietsjes smaller zijn dan we gewend waren. Extra dikke verpakkingen passen er soms wat minder makkelijk in, maar voor gewone pakken en flessen is het prima. Qua prijs-kwaliteitverhouding is het een hele strakke en betrouwbare aankoop. Aanrader!
Bij het plaatsen van een nieuwe keuken hebben we gekozen voor inbouw apparatuur van Etna. De grote koelkast is boven verwachting! Hij is stil, ruim en een mooie indeling. Heel blij mee!
Op aanraden van onze keuken verkoper gegaan voor deze koelkast met dubbele groentelade, omdat we een losse vriezer in de bijkeuken hebben wilden we de ruimte in de keuken optimaal benutten met een grote koelkast.
Er is dan ook plek zat, al had er wel een extra plankje in de koelkast gemogen, zodat we wat minder hoeven te stapelen.
We hebben ook nog geen goede plek gevonden voor grote flessen frisdrank.
De koelkast werkt verder goed en we hebben nog geen condensvorming gezien.
Superblij mee, lekkere ruime koelkast die niet te diep is dus overzichtelijk in te delen.
Heb meerdere Etna apparatuur perfect heb 1 maal klantenservice nodig gehad super snel geholpen en afgehandeld
Fijne koelkast. Genoeg ruimte en voelt degelijk aan.
Er zit een functie op die kou verspreid door de koelkast. Dit zorgt ervoor dat alles goed koud is.
We hebben hem nu 3 weken in gebruik, ben zeer content met de ruimtes.
Hij is geruisloos en doet wat het moet doen. Heb hem op laagste stand staan.
Een tevreden klant waar voor je geld!
Grote overzichtelijke inbouw koelkast. De lades zijn ruim, de rekjes zijn goed te verstellen, kortom ik kan er eindelijk alles in kwijt wat we nodig hebben. Ben reuze blij met deze keuze en hij pas goed in de nieuwe keuken met daarnaast een koffie corner.
Wij genieten heel erg van onze nieuwe koelkast. Dit omdat hij veel ruimte heeft, een hele fijne groente/fruit lade en goed koelt. Wij hadden hiervoor geen groente en fruit lade wij hadden niet verwacht dat wij hier zo blij mee zouden zijn. Ons fruit en groente zijn aanzienlijk langer goed. Verder koelt hij onze producten erg goed en heeft de koelkast erg veel ruimte.
Kort om een echte aanrader!