Tefal BlendForce II blender - BL4388 - Reviews

Specificaties
Vermogen
800 watt
Inhoud mengbeker
1,2 liter
Fabrikant kleur(en)
geborsteld staal, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal BlendForce II blender - BL4388 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerrit papabeer 08-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

9,0
Deze blender is zeer krachtig en handig in gebruik. Ik raad hem aan!
Zelf heb ik 4 kinderen waarvan 1 peuter en 1 baby. Met fruithapjes en gepureerde avondpotjes gebruik ik deze blender veel. Bevroren fruit is geen probleem. Minpunt de 2 overbodige fijnmalers. Die staan mij in de weg.

Pluspunten

  • Zuignappen
  • Sterke motor en scherpe messen

Minpunten

  • 2 overbodige fijnmalers voor koffiebonen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErnaB 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

7,0
Mooi degelijk apparaat. Heel handigvdat er 2 kleinere bekers bijzitten met ook een eigen hakmes. Ideaal voor pinda's of noten. Ik vind dat het apparaat nog wel veel lawaai maakt. Resultaten bij het maken van een smoothie zijn prima. Soms nog wat grotere stukken.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kleinere bekers
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

GEDGEDYA 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Grote blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

5,0
De prijs-kwaliteit is wel te doen, maar toch vind ik het een beetje tegenvallen. Hij is groot en nogal zwaar, haast onhandig. Hij doet zijn werk zoals iedere andere blender, maar toch heb ik altijd wat moeite ermee voor babyhapjes bijvoorbeeld. Een smoothie of milkshake is makkelijk, daar gaat genoeg vocht bij. Een babypapje niet echt, en dat was iets wat ik wel verwacht had. Maar hij werkt en bij smoothies ziet alles er gewoon perfect uit, geen klachten op dat vlak.

Pluspunten

  • Groot
  • Scherpe messen

Minpunten

  • Zwaar
  • Lawaai

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda:) 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik, handige extra's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

9,0
Ik heb verschillende blenders gehad, Allen vertoonden die vrij snel mankementen kregen. Over deze blender ben ik heel erg tevreden. Met behulp van de zuignappen staat de blender stevig op mijn aanrecht. De onderdelen klik/draaien eenvoudig en stevig in elkaar en zijn bovendien eenvoudig schoon te maken. De extra accessoires voor het hakken van bijvoorbeeld knoflook en noten werken goed. Kortom een blender die doet wat hij moet doen. Hier thuis wordt hij intensief, meerdere malen per dag, gebruikt. En ik heb op het geluid tijdens het gebruik na, wat vrij luid is, nog geen onvolkomenheden kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • Solide
  • Goed schoon te maken
  • Extra accessoires
  • Makkelijk in gebruik
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Geluid tijdens gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brenda:) 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik, handige extra's

Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

9,0
Na een paar keer eerder een blenders te hebben gehad die vrij snel mankementen kregen, ben ik over deze blender heel erg tevreden. Met behulp van de zuignappen staat de blender stevig op mijn aanrecht. De onderdelen klik/draaien eenvoudig en stevig in elkaar en zij bovendien eenvoudig schoon te maken. De extra accessoires voor hakken van bijvoorbeeld knoflook en noten werken goed. Kortom een blender die doet wat hij moet doen. Hier thuis wordt hij intensief, meerdere malen per dag, gebruikt. En ik heb op het geluid tijdens het gebruik na, wat vrij luid is, nog geen onvolkomenheden kunnen ontdekken.

Pluspunten

  • Solide
  • Goed schoon te houden
  • Extra accessoires
  • Doet wat hij moet doen
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geluid tijdens gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor V. 02-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie sterke blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

9,0
Deze blender staat mooi in mijn keuken en is heerlijk in gebruik. De blender blijft bij gebruik goed op z'n plek staan door de zuignap aan de onderkant. Even snel een uitje hakken of noten malen, geen probleem. De dikke glazen kan goed warmte aan dus warme soepen blenden kan ook. Shakes die ik voor en na het sporten neem worden goed en glad zonder klonten geblend. De kan en messen laten zich makkelijk schoonmaken.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Solide en stevig
  • Blijft goed op zijn plek dankzij zuignap
  • Relatief weinig lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MichaelG 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Roobust, degelijk en doet zijn werk prima

Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

8,0
De blender staat stevig en oogt robuust. Bij de blender zitten drie opzetstukken. De twee kleine voor het grove snijwerk. De grote beker is meer voor de smoothies en soepen. Deze is van glas en daardoor is hij wat zwaarder, maar eenvoudig schoon te maken. Op de messen na kunnen de stukken in de vaatwasser. De blender pakt snel en goed de ingrediënten in de stukken en voldoet aan wat je van een blender mag verwachten.

Pluspunten

  • Robuust
  • Degelijk
  • Doet wat je verwacht

Minpunten

  • Messen niet in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jody 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

9,0
De blender is echt een aanwinst in de keuken!! Ik heb deze nu 4 weken in huis en we gebruiken hem dagelijks. Hij is makkelijk in gebruik en goed schoon te maken en houden doordat alle onderdelen goed in elkaar passen. Het enige nadeel is dat als je bijvoorbeeld een smoothie maakt je het fruit soms moet "aanduwen" naar beneden voordat het allemaal goed gemalen wordt.
Maar verder is het een top procut

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed schoon te houden

Minpunten

  • Fruit zakt niet snel in de messen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Delano 27-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zwakke plek

Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

5,0
Het product is erg krachtig en maakt smoothies snel klaar. Vele smoothies worden hier in gemaakt en ook de inhoud van de blender is erg fijn. Het is makkelijk in gebruik en je pakt hem er heel snel bij. De doppen zijn goed dicht waardoor er geen onnodige vlekjes op het aanrecht komen. Ik vind de koffiemaler erg handig en ook fijn dat die er bij zit. Zo maal ik ju zelf mijn koffie en dat scheelt ook erg veel. De machine heeft 2 standen en nog een extra boost waardoor alles snel geblenderd word. Mijn dochter heeft erg genoten van de lekkere smoothies. Helaas heeft deze blender 1 hele grote nadeel. Bijna alles is makkelijk schoonte maken behalve. De onderkant van de blender die je in de machine draait. Daar blijft vuil zitten en is het heel lastig schoontemaken. Daardoor zou ik dit product niet aanraden.

Pluspunten

  • Snel
  • Krachtig
  • Veel inhoud past er in

Minpunten

  • Slecht schoon te maken
  • Lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tommm 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

9,0
Als fanatieke sporter is het balangrijk om gezond maar ook snel voedsel binnen te krijgen. Vaak doormidden van een shake of smoothie! Ook zelf soepen en sauzen maken is erg prettig. Deze blender kan in elke seconde klont vrije emulsies produceren! Ideaal als je ontbijt maakt met noten, zaden en fruit. Een ontbijt zonder klonten drinkt makkelijk weg! Door dat de blender op zuignappen staat zorgt dit voor minder herrie tijdens het blenden, dit is erg fijn voor het gezin dat nog ligt te slapen vroeg in de ochtend.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Klont vrije emulsies

Minpunten

  • Is van glas, is redelijk zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, veelzijdige en makkelijk te reinigen blender.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

9,0
Wij zijn erg blij met onze nieuwe Tefal blender. Voor het eerst hebben we een blender die zelfs met gemakt ijsklontjes kan crushen. Daarnaast is de kan van de blender makkelijk uit elkaar te halen en in de vaatwasser schoon te maken. Door de glazen kan is de blender extra veelzijdig (koud + warme bereidingen). Naast de kan zit er een extra hakmolen en een maalmolen bij wat weer handig is voor bijvoorbeeld koffie, kruiden en noten.

Pluspunten

  • zeer compleet
  • makkelijk schoonmaken

Minpunten

  • veel lawaai bij elke blender

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje Zomer 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

9,0
Het is een geweldig apparaat met veel mogelijkheden. Ik maak er heerlijke smooties mee. Mijn kids zijn er ook gek op en pakken hem ook geregeld omdat hij zo handig in gebruik is. Ook is het een lust voor je oog op het aanrecht.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Handig ingebruik
  • Voldoet aan mijn voorwaarden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisa 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Sterke blender!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

8,0
Zelf had ik een blender van een onbekend merk en kon ik nu deze blender testen. Ik ben toch wel overtuigd van deze blender. Waar mijn eigen veel geluid maakte en er lang over deed om alles te pureren, is deze blender snel klaar (a 20sec voor een smoothies) en maakt hij relatief weinig geluid. De diverse standen, krachtige motor en scherpe mesjes maakt ook dat deze blender geschikt is voor harde ingrediënten zoals ijs, noten of bijvoorbeeld stukjes groente.

Daarbij zijn de andere opzetstukjes ook erg fijn! Ik maak gemakkelijk nu een bodem of granola zonder mijn grote, lompe keukenmachine te gebruiken. Ik heb er zelfs al eens pindakaas mee gemaakt. Ideaal! De onderdelen hup de vaatwasser in en weer klaar voor gebruik!

Ik vind het apparaat ook mooi dus heb het ook niet in een kastje verstopt, maar staat gewoon op het keukenblok. Door de zuignapjes onderop blijft ie ook mooi op zijn plek staan. Kortom: het gemak van dit apparaat (en ook wel dat ie op het aanrecht staat) maakt dat ik nu veel vaker gebruik maak van een blender. Top!

Pluspunten

  • Glazen kan
  • Krachtig
  • Relatief weinig geluid
  • Accessoires

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

NJJ K 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader

Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

9,0
Ik ben al lang op zoek naar een goede blender en deze is naar mijn idee geweldig. Deze blender heeft hele goede zuignappen waardoor de blender goed op zijn plaats blijft staan. Ik gebruik hem dagelijks voor (milk)shakes, soepen, sauzen, etc. Ik maak milkshakes met kwark, honing en bevroren fruit. Het fruit gaat zo uit de vriezer in de blender. Geen probleem. De blender is makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Een fijne extra vind ik de mini's die erbij zitten. Heel handig om snel voor 1 persoon iets te maken.

Pluspunten

  • Goede zuignappen
  • Goede kwaliteit
  • Door mini's handig voor 1 persoon
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mjkstier 12-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

8,0
Een super apparaat. Weinig geluid. Verplaatst niet smv zuignappen. Ik maak elke dag smoothies en binnen handomdraai geblend zonder stukjes.

Pluspunten

  • Zuignappen
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

richardW 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor smoothies maar verder niet.

Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

6,0
blender nu twee weken in huis, smoothies maken gaat perfect. De kan is lekker groot dus in 1 maal voor iedereen een smoothie, bevroren fruit kan hij makkelijk aan. Vers fruit moet je wel in kleine stukjes snijden voordat je het in de blender doet, anders blijft het halverwege steken en draaien de messen in het luchtledige. Het fijnhakken van koek voor een taartboden gaat minder goed, ook hier moet je het van te voren in erg kleine stukjes breken om te voorkomen dat het niet fijn gemalen wordt.

Blender is wel makkelijk in gebruik en staat door de zuignappen stevig op het aanrecht, de meegeleverde kleine bakjes zijn zeer handig voor kleine hoeveelheden. Formaat is niet zo groot dat we hem opruimen, maar gewoon in een hoekje van het aanrecht laten staan.

Pluspunten

  • 3 kannen
  • kan in de vaatwasser

Minpunten

  • malen

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Piepapeetje 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Powerrrr!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

8,0
Echt een hele fijne blender doe gewoon doet wat hij hoort te doen. Zeer stabiele blender, met fijne glazen kan. Een glazen kan is toch een stuk hygiënischer en omdat ik er zowel zoete als kruidige bereidingen in maak wil ik dat de kan echt geen geur opneemt. Alle onderdelen op het mesje na kunnen in de vaatwasser en zelfs de rubbers kunnen los. Hij is dus echt heel goed schoon te maken. Smoothies maken gaat snel en door de makkelijke bedieningen kunnen mijn kinderen van 7 en 9 ook zelf met de blender aan de slag. IJs crusht hij moeiteloos, maar wel met het nodige kabaal. Een soepje maken gaat ook erg goed. Hier is een glazen kan ook wel echt een voordeel. De soep kan er heet in. Stukken makkelijker dan het mixen met de staafmixer. De kan is lekker groot dus er kan ook voldoende in. Hij blend ontzettend goed en gelijk matig. Er blijven nooit stukken achter. Bij grote brokken is de puls stand hele handig. Al met al zeer tevreden over deze blender.

Pluspunten

  • Glazen kan
  • Voldoende power om alles goed te blenden
  • Ijs crusht moeiteloos

Minpunten

  • Mesje los halen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R3B3L4Life 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Robuuste Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

7,0
Door zijn robuuste uitstraling laat deze krachtpatser meteen al zien dat hij alles aankan. Het is een aanwinst in iedere keuken. De Blender heeft een grote stevige glazen kan waarin je alles klein krijgt. Deze is zowel links als rechtsom op de blender te bevestigen. De hakkers zijn op 3 standen te zetten waarbij de puls functie je de mogelijkheid geeft om de snelheid zelf in de hand te hebben. Verder staat deze blender stevig op het aanrecht door zijn zuignappen.
Er worden 2 kleine kommen meegeleverd met beide hun eigen messen. Deze zijn ideaal om nootjes te hakken of je kruiden voor je saus. Deze bakjes kun je verder goed gebruiken om je gerechten in de koelkast te bewaren. Alles is eenvoudig uit elkaar te halen en te reinigen in de vaatwasser.

Van een heerlijke smoothy in de morgen met vers fruit en yoghurt. Voeding voor de allerkleinst fijnmaken en een coctail met crusched ice later op de avond. Niets is deze machine te gek. Mijn kids kunnen in ieder geval niet meer zonder.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • robuust
  • vaatwasmachine bestendig

Minpunten

  • ietswat zwaardere kan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RielR 05-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote kom, snelle maler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal BlendForce II blender - BL4388

Algemene score

8,0
De tefal blender staat stevig op je aanrecht, dankzij de aanwezige zuignappen. De blender bestaat uit een basis met daarop drie kommen. De grootste is genoeg voor drie kwart liter groentesoep of smoothie.

Grootse voordeel: bijna alless kan in de vaatwasser, behalve de messen. Bovendien, omdat de kom van stevig glas is, kun je er zo je hete soep ingooien. De meegeleverde deksel zorgt ervoor dat de net gepureeerde tomatensoep ín de beker blijft.

Bij de blender worden ook twee kleine bakjes geleverd, om te hakken en malen. Fijn dat je daarvooor niet de grote kom hoeft vies te maken.

Pluspunten

  • Warm en. Koud
  • Vaatwasbestendig
  • Staat stevig dankzij zuignap

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer