De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Vitamix A2500i Blender - 2L - 1400W - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Zoals verwacht van een Vitamix is dit een zeer goed apparaat. Dat zie je aan de verwachte levensduur/garantietermijn van 10 jaar, en aan het blendresultaat elke keer als je hem gebruikt. Het apparaat wordt daardoor veel vaker gebruikt dan we eerst verwacht hadden: het hele gezin profiteert mee.
Een super goede blender met een krachtige motor waarmee je bijna alles kan maken van smoothies, soepen, pasta sauzen, pindakaas, hummus, pesto tot ijs. Makkelijk schoon te maken. Echt een aanrader!
Wij hebben de Vitamix nu een paar dagen in huis. Het is een behoorlijke investering maar qua kwaliteit is het niet te vergelijken met eerdere blenders die we hiervoor hebben gehad. Super goed voor het maken van gladde smoothies zonder stukjes of bijvoorbeeld bananenijs met de ijsfunctie. Het is een mooie toevoeging aan de keuken. Hij is vanwege de sterke motor wel lawaaiiger dan andere blenders.