Vitamix A2500i Blender - 2L - 1400W - Zwart - Blenders

Vitamix A2500i Blender - 2L - 1400W - Zwart
Vitamix A2500i Blender - 2L - 1400W - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 848,00 Bekijk alle aanbieders
9.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Vitamix A2500i Blender - 2L - 1400W - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

rob09-01-2020

Degelijk apparaat, is zijn geld waard

Zoals verwacht van een Vitamix is dit een zeer goed apparaat. Dat zie je aan de verwachte levensduur/garantietermijn van 10 jaar, en aan het blendresultaat elke keer als je hem gebruikt. Het apparaat wordt daardoor veel vaker gebruikt dan we eerst verwacht hadden: het hele gezin profiteert mee.
Pluspunten
  • mooie afwerking
  • smooth blendresultaat is top
  • ijsblokjes worden goed meegemalen
Minpunten
  • maakt veel lawaai zeker 's morgens vroeg
Paul C.09-08-2019

Krachtige blender

Een super goede blender met een krachtige motor waarmee je bijna alles kan maken van smoothies, soepen, pasta sauzen, pindakaas, hummus, pesto tot ijs. Makkelijk schoon te maken. Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Krachtig
  • Gebruiksgemak
Minpunten
  • Prijzig
Britt Bakker28-07-2019

Beste blender ooit! zeker het geld waard.

Wij hebben de Vitamix nu een paar dagen in huis. Het is een behoorlijke investering maar qua kwaliteit is het niet te vergelijken met eerdere blenders die we hiervoor hebben gehad. Super goed voor het maken van gladde smoothies zonder stukjes of bijvoorbeeld bananenijs met de ijsfunctie. Het is een mooie toevoeging aan de keuken. Hij is vanwege de sterke motor wel lawaaiiger dan andere blenders.
Pluspunten
  • geen stukjes in je smoothies
  • snel klaar
  • makkelijk om schoon te maken
Minpunten
  • luidruchtig
  • accessoires zijn ook prijzig