Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit - Blenders

Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit
Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 61,46 Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 148 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Wil24-04-2019

Mixer met goede hulpstukken

De Braun staafmixer is goed in gebruik om te mixen en tevens met goede hulpstukken om te hakken en te kloppen
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Veelzijdig, mixen, hakken en kloppen
ML24-04-2019

Mooi, goed

Mooi, handig en snel schoon te maken. Echt een goed en snel apparaat die voor veel mogelijkheden te gebruiken is.
Bregje23-04-2019

Mooi design

Goede prijs-kwaliteit verhouding, mooi design, fijn dat er drie verschillende opzetstukken bij zitten.
Budje7307-01-2019

Handig

Precies wat ik ervan verwachte Fijn klein en makkelijk op te bergen Verder ook heel handig dat er goede accessoires bij zitten En hij maakt ook niet veel geluid In vergelijking met onze blender
  • Mooi
Minpunten
  • Nog geen
  • Tegen gekomen
Sandra05-01-2019

Prima staafmixer

Na 12 jaar trouwe dienst van mijn vorige braun staafmixer nu de perfecte, uitgebreidere opvolger aangeschaft. Vooral de antispat is erg fijn.
snetbd21-12-2018

robuuste staafmixer

Goede staafmixer en hakmolen voor een goede prijs. Jammer alleen dat de hakmolen een kleine inhoud heeft.
Pluspunten
  • goede kwaliteit
  • sterke motor
Minpunten
  • kleine inhoud hakmolen
Rollette30-09-2018

Het gaat lang mee

Ik heb dit produkt al eerder gebruikt en heb de oude weggeven. Het was niet stuk te krijge. Nu was het weer tijd voor een nieuwe
Pluspunten
  • Gaat lang mee
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Nvt
  • Nvt
Gert Mons29-09-2018

metalen voet van de staafmixer is duurzaam

Ik heb het product nog niet gebruikt, maar de mixer en de accessoires maken een degelijke indruk.Ik denk dat het een veelzijdig product is.
Pluspunten
  • degelijk
  • veel accesoires
Minpunten
  • bijgevoegde mengbeker is van dun plasitc.
  • er is geen wandhouder meegeleverd
Marita22-09-2018

Zit lekker in de hand, niet zwaar

deze mixer gekocht omdat mijn oude mixer kapot was gegaan. Onderdelen zijn makkelijk te wisselen. Enige nadeel is dat de stand 2 knop niet makkelijk in te drukken is (als je lange nagels hebt)
Pluspunten
  • Prijs
  • gemak
Minpunten
  • Knop 2 is niet handig (te diep)
Otte21-09-2018

Mooie set voor leuke prijs

Vorige staafmixer was ook van Braun en nu weer hiervoor gekozen. Degelijk, functioneel, vaatwasser bestendig en gebruiksvriendelijk.
marie louise18-09-2018

Staafmixer Multiquick

Mixer zeer handig in gebruik snel wisselen van mixer onderdelen, de onderdelen zijn makkelijk schoon te maken
Pluspunten
  • compact
  • meerdere hulpstukken
keukenprinces17-09-2018

staafmixen zonder geklieder

Wij hebben gekozen voor deze staafmixer, omdat we onze soepen, smoeties, slagroom, notenpasta, bananenbrood, enz. super goed kunnen maken zonder dat de hele keuken onder de spetters zit. Deze staafmixer heeft geen gaatjes aan de zijkant en hierdoor kun je spatvrij werken. Ook de hakmolen werkt voortreffelijk. en de gardekop niet te vergeten, om snel even de slagroom te kloppen. Deze mixer is zeker de kers op de taart en een apparaat die hier dagelijks gebruikt wordt
Pluspunten
  • spat vrij mixen
  • klein hakmolen
  • twee snelheden
  • weinig geluid
  • makkelijk schoon te houden
Nvt13-09-2018

Staafmixer mq 525

Nvtgoed product fijn te gebruiken mooi design ........ Prettig in gebruik Nvtgoed product fijn te gebruiken mooi design ........ Prettig in gebruik
Staafmixer MQ52509-09-2018

Staafmixer

Handzame en multifunctioneel, prachtig ligt fijn in de hand, snel en gebruiksvriendelijk en een prijs die waard is. Aan te bevelen aan iedereen die ook niet langer een keukenmachine voor de dag wil halen.
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • past in de kleine keuken en keukenkastje
Annemie06-09-2018

Handzaam en doeltreffend

Zie boven. Hoewel ik het net heb gekocht had ik al eerder min of meer dezelfde in gebruik, maar ik was toe aan een nieuwe. Altijd heel tevreden over de Braun staafmixer, dus daarom wederom voor een Braun gekozen.
Pluspunten
  • Handzaam
  • Doeltreffend
Kobus01-09-2018

Mooi model zonder poespas

Staafmixer is robuust en krachtig, zonder al teveel poespas. Makkelijk in elkaar te klikken en handig schoon te maken. Er zijn twee knoppen voor normaal en snel. Model ziet er ook modern en gestroomlijnd uit.
Pluspunten
  • snoerlengte
  • makkelijk schoon te maken
  • handige accessoires
Bunny_nr1631-08-2018

Braun staafmixer MQ 525

Het product is zeer handig in gebruik. Fijne krachtige motor. Accessoires zijn ook fijn in gebruik.
Pluspunten
  • Fijn in gebruik
  • Krachtige motor
Patricia Gerritsen30-08-2018

Mooie staafmixer, RVS en spat niet.

Ik had voorheen ook een staafmixer van Braun, na 25 jaar is de staafmixer overleden. Ik heb er altijd met veel plezier mee gewerkt. Ik heb snel een nieuwe gekocht. Waar ik zo blij mee ben is dat de nieuwe staafmixer niet spat en dat je de onderdelen eraf kan halen. Dat kon allemaal niet met de oude. In die 25 jaar is natuurlijk een hoop vernieuwd.
Pluspunten
  • spat niet, onderdelen kan je eraf halen
  • je hebt de staafmixer goed in de hand
A.Velner21-08-2018

Fijne staafmixer

Fijne staafmixer met garde en hakselaar. Met de mogelijkheid om 2 snelheden te gebruiken. De staafmixer heeft een gedraaide kop zodat deze niet spat. Makkelijk om schoon te maken. Onderdelen zijn allemaal makkelijk uit elkaar te halen.
Pluspunten
  • Spat niet
  • 2 snelheden
Gerdy16-08-2018

sterke motor

vorige staafmixer was 20 jaar oud en versleten. { ook Braun} dat was een prima staafmixer, dus daarom weer een Braun
Jeroen05-08-2018

Superfijne snelle mixer

Werk goed, mixt snel en is gebruiksvriendelijk Op de Blokker site stond dat er ook een kookboek bij zat, dat heb ik niet gezien
B23-05-2018

Mooi design en handig in gebruik

Gekozen voor een Braun staafmixer naar aanleiding van een eerder gebruik. De staafmixer heeft een mooi design, is makkelijk in gebruik en van zeer goede kwaliteit.
Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Weinig standen
W.van der Toorn17-05-2018

Handzaam apparaat met goede funkties

Na aanbeveling van mijn moeder die gebruikt dit apparaat al jaren en met heel veel plezier het is een fijne aanwinst en is erg functioneel en een sieraat in de keuken de kinderen gebruiken ook elke morgen voor het maken van smooty,s
Pluspunten
  • handzaam
  • makkelijk schoon maken