- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit - Blenders
Makkelijk ingebruik en stevig ontwerp
Product ontwerp is erg degelijk, de metalen kop is ideaal voor warm voedsel. De garde werkt erg goed om eieren en slagroom op te kloppen. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
- Degelijk ontwerp
- Makkelijk in gebruik
- Goede prijs-kwaliteitsverhouding
Minpunten
- Hakmolen is een beetje aan de kleine kant
Stevige ijzerenstaaf
Prima staafmixer. Rest van de accessoires zijn ook prima. Heb de klopper nog niet gebruikt, maar ziet er ook goed uit. Makkelijk in en uit elkaar te klikken.
sterke motor
degelijke staafmixer. Ligt fijn in de hand. krachtige motor. uitgebreide gebruiksmogelijkheden. Zowel voor zachte als voor harde producten.
De perfecte keukenhulp.
Stevige keukenhulp met verschillende onderdelen.
Onmisbaar in de keuken.
Het handvat is antislip met 2 volumes.
Pluspunten
- Veel onderdelen
- Ligt stevig in de hand
- Hakmolen makkelijk schoon te maken.
Minpunten
- Geen
- Geen
Staafmixer
en krachtig en robuust apparaat, ziet er goed uit, ligt lekker in de hand, voldoet aan mijn verwachtingen
Pluspunten
- krachtig
- robuust
Minpunten
- geen
handig
Is mijn tweede Braun staafmixer, de vorige heeft na vele jaren trouwe dienst een opvolger gekregen. Betrouwbaar merk, degelijke kwaliteit.
Goede prijs en kwaliteit
Prima set, mooi afgewerkt en werkt fijn. Goed te reinigen en grote maatbeker erbij. De losse hakmolen is ook prettig.
Braun Staafmixer MQ525 als cadeau voor schoondochter
Braun Staafmixer MQ525 als cadeau voor schoondochter omdat het een vertrouwd goed product is. Verder omdat het een handig multifuntcioneel apparaat is.
Pluspunten
- Handig in gebruik
mooi product
Super staafmixer, ligt fijn in de hand. Goed schoon te maken. Levert super werk af. Echt een aanrader
basis prima staafmixer
Vandaag deze staaf mixer gekocht en gebruikt. Prima voor basis recepten. Persoonlijk vind ik de knop moeilijk indrukbaar maar verder een goede staafmixer.
Pluspunten
- kracht
Minpunten
- knop moeilijk indrukken
makkelijk in gebruik, neemt niet teveel ruimte
kleine hakmolen voor mijn kruiden te hakken, dit gaat hiermee erg snel en snel schoon te maken en makkelijk op te bergen, doordat de staafmixer in 2 stukken kan.
Minpunten
- nog geen een gevonden
minipimer 5
Superhandig om 3 in 1 te gebruiken (staafmixer, handmixer en hakmolen in 1); in eerste instantie voor de camping gekocht, maar ik vind het nu ook thuis wel erg handig; het neemt veel minder plaats in beslag dan 3 aparte apparaten. En de koppen zijn ook nog eens afwasbaar; wat wil je nog meer!
Pluspunten
- handig
- werkt goed
- is degelijk
- de koppen kunnen in de vaatwasser
Minpunten
- actie stond in de winkel verkeerd aangegeven
Degelijk en krachtige staafmixer
Prima staafmixer met goed vermogen. Mooi vormgegeven, voelt degelijk aan. Met de meegeleverde garde en hakmolen kun je kloppen, hakken en blenden.
Pluspunten
- Degelijk
- Krachtig
Goede hakmolen
Ik was op zoek naar een nieuwe staafmixer en heb deze gekocht vanwege de hak molen die erbij zit. Ik was op zoek naar een stevige en krachtige hak molen en dat is zeker gelukt. Ik ben super tevreden over het resultaat na het hakken van de noten. De mixer nog niet gebruikt, maar wat ik erg fijn vind is dat er bij de mesjes een soort van afgesloten deel is waardoor de mixer beter schoon te maken is. Goede prijs kwaliteit verhouding!
Pluspunten
- Goede hakmolen
- Afgesloten deel bij de mesjes van de mixer
Minpunten
- nog niet achter
Makkelijk werkende staafmixer
Het is een mooiestaafmixer makkelijk te gebruiken en schoon te makken iDeal om fruit en groente hapjes te maken voor me kleine man.
Pluspunten
- Schoonmaken makkelijk te gebruiken
- Opzetstukken
Voelt degelijk aan, ligt goed in de hand
Mijn vorige staafmixer was ook een Braun, hiermee heb ik 20 jaar gedaan. Ik was er zeer tevreden over, dus ook de nieuwe is een Braun.
Ultieme keukenhulp
Super product, met veel extra hulpstukken. Je hebt geen grote keukemachine meer nodig met dit veelzijdig apparaat.
Pluspunten
- Veel extra hulpstukken
Multifunctioneel
Mooi product met veel verschillende opties. Fijn dat ik hiermee smoothies, soep en taarten kan maken.
Pluspunten
- Compact
- Multifunctioneel
Minpunten
- Duur
- Niet handig op te bergen
redelijke prijs
voor zover ik zo snel kan beoordelen, je moet nu de beoordeling schrijven, maar ik heb nog niet alle functies uitgeprobeerd.
in ieder geval was de omelet een succes!
als ik er net zo lang plezier van heb als van de vorige Braun (27 jaar) mag ik niet klagen!
Pluspunten
- prijs-kwaliteit lijkt oké
Minpunten
- grip iets minder
Grote hak kom
Goede staafmixer en doet naar verwachting. Kwaliteit/prijsverhouding is oke.
De spulletjes wat er allemaal bij zit is fijn!
Zeer gebruiksvriendelijk, mooie vormgeving. Goede aankoop!
Voor mij is Braun al een heel bekend en degelijk merk.
Je krijgt altijd waar voor je geld. Kwaliteit-/ Prijs verhouding zeer goed.
Kortom de keus was voor mij niet zo moeilijk.
Pluspunten
- Duitse degelijkheid.
Doet wat het moet doen.
De chromen kop is erg makkelijk in gebruik. De accessoires zijn ook van goede kwaliteit. Ik hak er bevroren vruchten mee voor in de yoghurt. Super fijn apparaat.
Staafmixer van Braun
Deze staafmixer aangeschaft vanwege de vele extra's zoals garde en hakmolen en goede eerdere ervaringen met een staafmixer van Braun. Deze bevalt erg goed, spat niet door het speciale uiteinde. Hier kan ik mooi weer een aantal jaren mee vooruit.
Pluspunten
- anti spat
- extra's zoals een klopper en een hakmolen
met snoer
Ik heb hiervoor gekozen omdat ik mijn snoerloze in het water heb laten vallen.
Mijn Minipimer daarvoor had ik wel 30 jaar dus hoop dat deze net zo lang meegaat.
Pluspunten
- snoer
- garde
Prima staafmixer
Vooralsnog voldoet deze staafmixer aan onze verwachtingen. Hij pureert soep goed en zonder te spetteren en de handmixer werkt ook goed. Prettig dat hij niet zo veel herrie maakt.
Pluspunten
- Weinig geluid
- Geen spetters bij soep pureren