Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit - Blenders

Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit
Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 61,46 Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 148 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

José18-06-2019

Staafmixer

Super product en fijn in gebruik. Handig is om alles met elkaar te combineren in een handomdraai. Ideaal als het even snel moet gaan. Zou het iedereen aanbevelen.
Pluspunten
  • Het combineren
  • Handig in gebruik
Frederica18-06-2019

Goed design

Goed product voor normaal dagen; makkelijk om soup of eiren te maken . Het design makt heel makkelijk om schoon te maken
Pluspunten
  • makkelijk om the shoonmaken
  • goeie design
Minpunten
  • te veel moeite om de knop te drukken
  • veinig snelheiden
Rudy17-06-2019

Braun MQ 525

Werkt zoals verwacht een is en goede prijs-kwaliteitverhouding. Het heeft een goede snelheid en kracht en kan gemakkelijk groente en fruit malen.
Pluspunten
  • makkelijk te gebruiken
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • heeft geen instelbare snelheden
J.van.Hees.17-06-2019

Staafmixer

Goed werkt perfect een aanbeveling voor een ieder dus mixen maar.zeer gebruik vriendelijk!!!! Prijs kwaliteit verhouding zeer goed .
Pluspunten
  • Top
  • Werkt prima
  • Geweldig
Minpunten
  • N.v.t.
  • N.v.t.
  • N.v.t.
Luuk15-06-2019

goede prijs kwaliteit verhouding

ik voor deze staafmixer gekozen omdat er ook een klein mix bakje en een garde voor slagroom bijzit. Tevens is de staafmixer zelf erg robuust vanwege de roestvrijstalen mixstaaf
Pluspunten
  • veel accesoires
  • robuust
  • hoog toerental
Minpunten
  • veel ruimte in beslag
Ria Ruijp5s15-06-2019
4.0

Mooi formaat

4.0
Het werkt perfect. Mijn vorige was stuk gegaan en ik koos voor weer voor een Braun jammer dat ze geen hippe kleuren hebben. Dan zou mijn keuken is er nog leuker uit,, zien en ik beveel het zeker aan.
Pluspunten
  • Handig
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed schoon te maken
Minpunten
  • Kleur
  • Snoer soms te kort
JS15-06-2019

Staafmixer met extra mogelijkheden

Goede kwaliteit. Werkt fijn. -------------------------------------------------------------------------------------------------
jan15-06-2019

staafmixer

handig in gebruik. ligt goed in de hand en doet goed waarvoor hij bedoelt is . Fijn apparaat en makkelijk schoon te maken
MALIKI15-06-2019

turbo,meer accesuaris

GENOEG VERMOGEN OM HEEL FIJN MALEN EN VOOR MEER MOGELIJKHEDEN. VOORAL VOOR SPAGETIE MAKEN. EN DAARNAAST MALEN VAN VERSCHILENDE SOORTEN SPECRIJN VOOR MARINERE EN OM INDISCHE EN AFGANSE RECEPTEN TE MAKEN.
Minpunten
  • ALLEEN TWEE STANDEN.
Viertje13-06-2019

mooi ogende staafmixer

Heb deze staafmixer nu een week. Werkt perfect en makkelijk schoon te maken. Goede prijs/kwaliteit verhouding
W.H. Fortuin-Vernhout12-06-2019

Staafmixer MQ525

Staafmixer heeft twee snelheden en precies de goede accessoires. De constructie voorkomt spatten. Behalve het elektrische deel, kan alles in de vaatwasser. Het is stil, en ligt goed in de hand. Het is mijn tweede Braun! Altijd heel mooie ontwerpen.
Pluspunten
  • twee snelheden
  • spat niet
  • precies de goede accessoires
  • stil
  • goed schoon te maken
Minpunten
  • snoer zou wat langer mogen zijn (nu 1,20 m)
Hans11-06-2019

Staafmixer MQ525

Fijne en handige staafmixer die dagelijks wordt gebruikt . Ook prijs kwaliteit dik in orde. Ook gemakkelijk schoon te maken.
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
K11-06-2019

Goed, veel kracht

Goed, veel kracht en makkelijk in gebruik Design ook goed en mooi en makkelijk op te bergen en schoon te maken
Hanif10-06-2019

Goede kwaliteit

Gekocht als cadeau. Heb zelf een andere uitvoering, maar door actie is deze net zo duur. staaf mixers van Braun zijn gewoon goed.
Pluspunten
  • je kunt onderdelen vervangen
Top product!10-06-2019

Luxe uitstraling, mooi om te zien. Handig en verkleurt niet

ziet er luxe uit en functioneert top! Snel en om soepjes te maken verkleurt de ijzerstaaf niet. Als je kunstof hebt verkleurt het wel door de warmte.
Jolanda09-06-2019

Prima prijs kwaliteit dik tevreden

Prima prijs kwaliteit verhouding, handig in gebruik, handige extra accessoires, gemakkelijk te bedienen. redelijk compact waardoor het niet veel plaatst vraagt in de keukenla. mooi design, kortom extra aanvulling in de keuken
Linda van Zijverden09-06-2019

handig en vaatwasbestendig

Omdat de onderdelen in de vaatwasser kunnen en een krachtige motor die makkelijk te hanteren is. Ook komen de accessoires zeer van pas. Makkelijk om kleine hoeveelheden te snijden, kloppen op blenderen
Pluspunten
  • makkelijk hanteerbaar
Aisha08-06-2019

Gaat lang mee

Beste staafmixer, heb eerder andere merken geprobeerd maar ik vind staafmixer van braun beste! Ook handig dat je verschilde opzet stukken hebt, neemt ook weinig ruimte.
Pluspunten
  • Bruikbaarheid
  • Makkelijk schoon
Minpunten
  • Mes van mixer raakt versleten
Mirte08-06-2019

Eerste indruk is weer prima

Omdat we al jaren naar volle tevredenheid een Braun staafmixer hadden weer een nieuwe gekocht. Fijn dat hij op alle onderdelen van de oude past.
Lisa08-06-2019

Gebruiksvriendelijke staafmixer

Eenvoudig en snel te gebruiken. Door de verschillende opzetstukken biedt de staafmixer veel verschillende mogelijkheden. De staafmixer is prettig vast te houden.
Pluspunten
  • Verschillende opzetstukken
  • Prettig vast te houden
Michel08-06-2019

De enige echte staafmixer

Na een geweldige levensduur van 18 jaar is ons oude model aan vervanging toe ! Niet eens de motor maar de slijtage is onstaan in de pureerstaaf. En wij vervangen hem voor de zekerheid op de voorhand want hij werkt eigelijk nog steeds.
Pluspunten
  • Levensduur
  • Zeer compleet
  • snelle bereiding van je producten
Minpunten
  • eigenlijk geen
HJ08-06-2019

verlicht voor de aankoop

ik moest dit schrijven om 10 euro korting te krijgen, ik moest dit schrijven om 10 euro korting te krijgen,ik moest dit schrijven om 10 euro korting te krijgen,ik moest dit schrijven om 10 euro korting te krijgen
viaad08-06-2019

Prima staafmixer

Het is gewoon een goed product, de vorige Braun mixer is 30 jaar mee gegaan en echt heel veel gebruikt
Pluspunten
  • compact en krachtig
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Loonen07-06-2019

staafmixerset

Leek mij een prima aan koop! Heb er zelf een en werkt fantastisch En geef deze cadeau. Het is een supper fijne staafmixer!
Pluspunten
  • Handig in gebruik
Ingrid07-06-2019

Mooie vormgeving en makkelijk in gebruik

Degelijke en mooi vormgegeven staafmixer met standaard handige accessoires en zeer makkelijk in gebruik
Pluspunten
  • accesoires
  • makkelijke bediening