Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit - Blenders

Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit
Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 61,46 Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 148 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 525 Omelette Staafmixer - 600W - Grijs/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

A. Kolkena05-06-2019

geheel compleet

de staafmixer MQ 525 is prima, klein, maar heeft alle onderdelen, zoals een handmixer, waarmee je snel slagroom op kunt kloppen. Ook de hakmolen is fantastisch, geen probleem meer met uien snijden, je stopt ze gewoon in de molen.
Pluspunten
  • compact, maar compleet
  • handig om op te bergen
Minpunten
  • minder krachtig dan gedacht
4-6-1904-06-2019

metalen mixer

kan in warme en koude gerechten worden gebruikt biedt veel mogelijkheden en is makkelijk schoon te houden
Pluspunten
  • praktid=sche handgreep
H Visse03-06-2019

handig te gebruiken

is makkelijk vast te houden heeft als extra hakmolen garde en maatbeker wat vaatwas bestendig is dat is het dagelijks gebruik een plus punt gebruiks vriendelijk dus
Pluspunten
  • de extra's
Joris driepinter03-06-2019

geweldig

Gewoon super echt geweldig is helemaal niet zwaar en maakt bijna geen geluid het is gewoon voor treffelijk. Hier heb ik altijd van gedroomd.
Braun minipimer 502-06-2019

Erg goed

Dit product vind ik zeer mooi ontworpen en het doet ook wat het zegt. Zeer licht, handig en makkelijk te gebruiken.
Ruud01-06-2019

Mooi handig apparaatje

Wij hebben goede ervaringen met een eerdere Braun staafmixer. Makkelijk in gebruik en neemt weinig plaats in. Je pakt hem snel en het is een krachtige machine.
Pluspunten
  • compact
  • Krachtig
Minpunten
  • n.v.t.
  • n.v.t.
Blender16-05-2019

Handig apparaat

Mooie staafmixer. Ziet er degelijk uit doordat de onderkant van roestvrij staal is. Makkelijk om schoon te maken.
C.M.12-05-2019

staafmixer

Mooi design, prima formaat: geen last van groot apparaat op het aanrecht; kan tenminste opgeruimd in de keukenkast. Doet zijn werk volgens verwachting.
Gul11-05-2019

Mooi desgn

Mooi design en prettig om mee te werken. Krachtige staafmixer om soep en smoothies mee te mixen. Al mijn vrienden maken er al gebruik van, dus ik moest het ook in huis hebben.
imli11-05-2019

degelijke staafmixer

De Braun staafmixer Multiquick 5 Omelette is een degelijke staafmixer, hij doet z'n werk goed en er zitten handige onderdelen bij. Ik hoop er nog lang plezier van te hebben.
Ernesto07-05-2019

Makkelijk in gebruik

Prima product, makkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken, ziet er netjes uit en is multifunctioneel.
Hanneke07-05-2019

Fijne staafmixer

Ligt lekker in de hand en is niet zwaar. Pureert makkelijk. Verder nog niet gebruikt. Diverse onderdelen makkelijk te koppelen.
Leon04-05-2019

Prima staafmixer

Zeer uitgebreide staafmixer, werkt uitstekend. Mooi apparaat voor een prima prijs. Handig in gebruiken. Snel kan je switchen van kloppen naar hakken. Prettig dat de meeste stukken ook in de vaatwasser kunnen.
Elly04-05-2019

Handige greep en makkelijk schoon te maken

Hoogwaardig apparaat met extra hulpstukken, zoals een garde en een hakmolen. Lekker makkelijk om uien zeer fijn te hakken. Zeer makkelijk schoon te maken, Afspoelen en de kast in.
Pluspunten
  • Handige accessoires meegeleverd.
  • Ook te gebruiken als mixer.
Lies03-05-2019

Staafmixer

Voldoet prima voor datgeen waar ie voor bedoeld is, multi functioneel. Nog niet alle functies gebruikt.
Martin02-05-2019

Mooi design

Staafmixer ziet er goed uit en heeft alle benodigde hulpstukken. Nog niet lang in bezit, dus de duurzaamheid weet ik nog niet.
Pluspunten
  • Design
  • Hulpstukken
Peter02-05-2019

Prima staafmixer, doet wat het moet doen

Prima staafmixer. Gebruikt om soep mee te maken en heeft geen enkele moeite om van grote stukken groente een gladde soep te maken.
Pluspunten
  • Handzaam
  • twee standen
minipimer 5 , hand blender , mq525 omelette02-05-2019

handig apparaat

handig apparaat voor mixen , hakken en kloppen van slagroom . ik heb hem gekocht voor mijn werk en daar wordt voor 3 mensen vers eten gemalen zodat ze ook smakelijk kunnen eten.
Pluspunten
  • makkelijk bedienbaar
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • nog niet ontdekt
C Krikke01-05-2019

Fijn apparaat!

Ideaal apparaat! Hij is makkelijk in gebruik, pureert goed, en is goed schoon te maken. Mooi design ook.
Pluspunten
  • Maalt goed fijn
  • Goed schoon te maken
Corry Swaving30-04-2019

Staafmixer, MQ525

Ik ben blij met mijn staafmixer met toebehoren: hiermee kan ik snel pureren, noten fijn maken, slagroom kloppen!
Trix Viejou30-04-2019

handzaam en goed te bedienen

Heel makkelijk en praktisch en de juist mogelijkheden. goed in de keuken op te bergen en met het juiste wattage
Pluspunten
  • makkelijk
  • goed schoon te maken
Minpunten
  • geen minpunten
  • geen minpunten
Renkum27-04-2019

Makkelijk in gebruik

Prima product en werkt naar behoren. Makkelijk in onderhoud en gebruik. Het product beveel ik van harte aan.
Prima25-04-2019
4.0

Praktisch in gebruik

4.0
Prima kwalitateit, het werkt uitstekend. Ik beveel het product aan. Ben er heel erg content mee, een aanrader.
Jan25-04-2019

Fijne machine

Het product heeft een ruime keuze aan opzetstukken. De machine pureert goed en ziet er goed uit, Top!
Pluspunten
  • Veel keuze uit opzetstukken
  • Handig in gebruik
Minpunten
  • Prijs
Karin van Berkel25-04-2019

Complete staafmixer set!

Complete set, naast de staafmixer ook een hak- en mixer functie. Handig in gebruik en compact (neemt niet veel plek in) Duidelijke handleiding.
Pluspunten
  • Compleet, meerdere functies
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
  • nvt
  • nvt