Panasonic KX-TGU-410EXB - Senioren Dect Telefoon - Groot Display - Grote Toetsen - Zwart/Zilver - Bedrade telefoons

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 49,95 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic KX-TGU-410EXB - Senioren Dect Telefoon - Groot Display - Grote Toetsen - Zwart/Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c*****************@h**********27-09-2025

Mooie senioren telefoon

Het is een mooie telefoon voor deze prijsklasse. Duidelijk grote knoppen wat voor ouderen handig is!
Pluspunten
  • grote knoppen
  • uitbreidbaar met meerdere stations
Nathalie12312-08-2025

Mooie betrouwbare huistelefoon

Ik heb onlangs de Panasonic KX-TGU410EXB mogen testen en ben er echt blij mee. Wat mij meteen opviel, is hoe makkelijk en prettig hij in gebruik is. Je hoeft geen handleiding van 20 pagina’s door te lezen, alles wijst zich eigenlijk vanzelf. De grote knoppen vind ik echt een pluspunt. Ze zijn goed zichtbaar en makkelijk in te drukken, wat vooral handig is voor mijn moeder als ze op bezoek is. Het scherm is helder en overzichtelijk, ook in de avond. Er zit nummerherkenning op, je kunt handsfree bellen, er is een telefoonboek waar je makkelijk nummers in opslaat, en je kunt de telefoon op stil zetten als je even niet gestoord wilt worden. Alles wat ik nodig heb, zit erop – zonder dat het ingewikkeld wordt. De geluidskwaliteit is trouwens ook prima. Gesprekken klinken helder en zonder storingen, wat bij mijn vorige toestel helaas niet altijd het geval was.
Pluspunten
  • Grote knopen
  • Helder
  • Goed geluid
  • Niet storen optie
Minpunten
  • Niet ontdekt
m****************@h**********11-08-2025
Prettige telefoon, de telefoon is heel gemakkelijk in te stellen, ik heb het zonder gebruiksaanwijzing kunnen doen. Als je alle stappen verloopt is alles wat nodig is goed ingesteld. De toetsen zijn lekker groot en duidelijk af te lezen, Ook is het display helder en met grote letters. Makkelijk is ook dat je snel keuze kan instellen, als men dan bijvoorbeeld lang op nummer 1 drukt, gaat deze naar de ingestelde contactpersoon. Er zijn veel melodieën waar je uit kunt kiezen. De meeste zijn erg luid en duidelijk. De telefoon is simpel maar heeft alles wat je nodig hebt. Vooral voor de wat oudere mensen is dit een prima telefoon.
f***********@g********03-08-2025

Uitstekende Dect-telefoon.

Wilt u een dect-set die gemakkelijk in gebruik is en een duidelijke display met goede extra functies kijk dan niet verder. De Panasonic KX-TGU heeft mij verbaasd hoe gemakkelijk een thuistelefoon kan zijn. De nummerweergave is uitstekend en zeker wanneer telefoonnummers al in je contactenlijst staan krijg je desbetreffende naam te zien in je display als hij/zij je belt. Het menu is erg overzichtelijk met pictogrammen, en eenvoudig naar u eigen wensen in te stellen. De toevoeging van een Call-block functie is zeer prettig zo kun je telefoonnummers blokkeren en wordt je niet lastig gevallen door bepaalde nummers. Ook heeft het toestel een LED-lampje aan de bovenzijde zodat hij eventueel te gebruiken is al loop lampje in het donker, en deze is gemakkelijk aan te zetten d.m.v. het ingedrukt houden van een toets. Wanneer het toestel volledig is opgeladen kan hij gemakkelijk een dagje zonder in het oplaadstation te hebben gestaan. Het bereid van het toestel is volledig dekkend in mijn woning (eengezinswoning). Het belsignaal van het toestel gaat luidt en is duidelijk hoorbaar. Een zeer goede thuistelefoon voor een uitstekende prijs.
Pluspunten
  • Duidelijk af te lezen display
  • Belsignaal gaat luidt
  • Grote toetsen duidelijk afleesbaar
  • LED-lampje
  • Eenvoudig in gebruik
jomari02-08-2025

fijne senioren telefoon

ik heb deze telefoon mogen testen voor Revieuw.nl, ik was over het algemeen zeer tevreden over het toestel en het gebruiksgemak. De telefoon heeft mooie grote cijfers en daardoor goed te zien wie er belt. wat ik ook prettig vond is dat de telefoon zegt wie er belt, dit is voor mensen die slecht kunnen zien fijn. wat ook prettig is dat je 3 voorkeuze nummers kunt invoeren, zodat er bij calamiteiten snel een contactpersoon te bellen is. wat als ik minder handig vond is dat de gebruiksaanwijzing alleen via een qr code te downloaden is, hiervoor zijn de meeste mensen in de categorie waarvoor deze telefoon bedoelt is toch vaak hulp nodig van anderen om hem te installeren. maar is dit gebeurd dan is de telefoon prettig in gebruik.
Pluspunten
  • grote cijfers
  • de telefoon zegt wie er belt
Minpunten
  • gebruiksaanwijzing