De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Denver Babyfoon met Camera - BC250 - Video & Audio - Nachtvisie - Temperatuurweergave - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Getest met peuter. Overdag prima beeld. Night vision werkt het beste op 1-1,5m en dat is voor onze peuter net binnen handbereik en daardoor niet handig. Mogelijk werkt het beter met kleinere kids die er niet bij kunnen.
Deze babyfoon werkt prima. Handig dat de monitor zowel met batterijen als een oplader gebruikt kan worden. De installatie is eenvoudig. De babyfoon is makkelijk te bedienen. Wel een klein scherm, maar goed beeld. Handig dat er temperatuur weergave is en muziekje! Ik heb dit product getest en vind het een prima prijs kwaliteitverhouding.
De Denver Babyfoon met Camera is makkelijk te installeren en maakt snel verbinding. Beeld en geluid zijn prima. Jammer dat het ingebouwde muziekje niet instelbaar is. Goede babyfoon met de belangrijkste basisfuncties.
Deze Denver Babyfoon met camera is echt ideaal voor iedereen die zijn kindje niet alleen met geluid maar ook met video wilt monitoren. De set wordt geleverd met een camera en ontvanger, waarbij de ontvanger draadloos functioneert. De beelden zijn in het licht en donker meer dan prima en de babyfoon reageert goed op geluid en beweging. Kortom, een prima product.
Een fijne compacte camera en scherm. Het schermpje is wel wat klein maar daarintegen ook compact. De camera is makkelijk te instaleren. Fijn dat er ook nachtvisie en temperatuur weergave op zit. De nachtvisie vind ik zelf persoonlijk een dikke plus. Een prima simpele babyfoon!