Smartwatch - Haal alles uit je slimme horloge

Er zitten veel voordelen aan het kopen van een smartwatch ten opzichte van een traditioneel horloge. Zie het als een verlengstuk van je smartphone - je krijgt meldingen binnen op je pols en zit niet telkens aan je telefoon vastgeplakt. De vele fitnessfuncties spreken ook veel mensen aan. Hoe koop je de beste smartwatch voor jou? Dat lees je hier.

Je wilt dus niet alleen de beste, maar ook de mooiste smartwatch. Met deze tips kun je bepalen welke smartwatch de beste keuze voor jou is. Wat zijn de belangrijkste eigenschappen om op te letten?

“Mooi hoor. Maar wat kun je er eigenlijk mee?” Dat is steevast de vraag die op je afgevuurd wordt wanneer je op een feestje staat te pochen met je smartwatch. Inderdaad, wat kan een smartwatch allemaal?

Twijfel je tussen de aanschaf van een fitnesstracker of smartwatch? De twee verschillen flink van elkaar, zowel qua ontwerp als mogelijkheden. We zetten de overeenkomsten en verschillen op een rij.

Net wat gezonder leven is een doel van velen, maar hoe pak je dat aan? En als je nou wilt beginnen met rennen (je hebt nu toch die smartwatch of fitnesstracker die je route bijhoudt), waar moet je dan op letten?