Zooplus.nl - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 1427 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Zooplus.nl.

Zooplus.nl stelt zich voor

www.zooplus.nl is dé voordelige online dierenshop. Bij ons vindt u topmerken voer, accessoires en verzorgingsproducten voor honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels en paarden. Lage prijzen, goede service en snelle verzending: dat is zooplus!

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Avr 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een super fijn bedrijf, je kunt achteraf betalen wat voor mij heel fijn omdat ik op een kruising zit van 3 straatjes met slecht aangleesbare of geen straatnaambordjes, regelmatig staat mij bestelling ergens anders op nummer 1,. Of ik krijg helemaal niets omdat het doodleuk ergens anders is afgegeven. En ik moet zelf overal achteraan. Met achteraf betalen gebeurd dat dus niet.
De artikelen worden snel geleverd en ik goede verpakking.
Nooit problemen, altijd super in orde.avr

Reageer

Witje 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zooplus heeft een enorm ruim assortiment voor alle de dieren met uitgebreide beschrijving van de artikelen. Prijstechnisch altijd wat voordeliger en het wordt aan huis bezorgt zodat je niet hoeft te tillen met zware zakken. Telefonisch goed bereikbaar en hulpvaardig en deskundig advies bij vragen.

Reageer

Peggy 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Zeer tevreden van de oroducten, maar ik heb een retour en jullie gecontacteerd, ik moet wachten op de verwerking vooraleer ik mag terugsturen volgens de mail die ik kreeg, maar dit laat wel heel lang op zich wachten...

Reageer

Ellen 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het prettig dat ik direct een overzichtelijk rijtje producten te zien krijg als ik een zoekopdracht geef. Ik geef bijvoorbeeld het merk in en ‘hondenvoer’ en dan krijg ik een lijstje met alle varianten. Zo kan ik goed zien welke opties er zijn en zo tot een keuze komen.

Reageer

M.M 28-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordelig. Snelle levering, leuk spaarpunten systeem. Gratis kalender actie. Net geen 10 vanwege de Aumuller kattenspeelgoed valeriaankussens: deze stinken echt Verschrikkelijk, alleen de kliko was er blij mee.

Reageer

Maureen 27-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte en snelle levering, zoals altijd Onze honden - en wij - zijn jullie dankbaar

Reageer

Roxy 26-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Is veel goedkoper dan de lokale handelaar en de leveringen zijn zeer snel. Bij de laatste levering ging de koeriersdienst in de fout. Na melding aan de klantendienst mocht ik kiezen tussen restitutie of nieuwe levering. Ik koos voor het laatste en vandaag ontving ik die al. Mijn hond blij en ik ook. Goeie service dus!

Reageer

Pascalk 26-10-2020

Algemene score

1,0
Ik zou hier nooit wat bestellen. Producten besteld 19/10 en een betaling vooraf gedaan.
Tot op heden 26/10 niks ontvangen 4 keer gebeld en 2 mails estuurd met PDF gestuurd met betalingsbewijs. Kunnen ze dit bestand (pdf) niet openen jaja. Iban doorgegeven etc. nu afwachten Wat een slechte service nog nooit meegemaakt.

Reageer

Erick 23-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon, alles helemaal TOP geregeld, zeker een aanbeveling waard !! Meer kan ik er niet van maken.

Reageer

Hoste Bjørn 23-10-2020

Algemene score

9,0
Ruime keuze aan artikelen, makkelijk besteld en snel en correct geleverd. En de prijs is zeker een reden om te bestellen!

Reageer

Bea 23-10-2020

Algemene score

10,0
Voor mij heeft Zooplus.nl de beste prijzen online, snel en keurig geleverd, ik ben er super tevreden over.

Reageer

Inge Leenders 23-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteitverhouding, makkelijke bestelprocedure op de website en snelle levering.

Reageer

Marissa 23-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel aanbod, makkelijk te bestellen, bestelling kwam allemaal op tijd en was precies wat ik er van verwachtte. Reviews en foto’s van andere klanten helpen heel erg.

Reageer

Heidi 22-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd op de aangegeven datum geleverd ,ben al geruime tijd klant en nooit problemen

Reageer

Kathleen 21-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel zowat alles voor mijn 2 honden via de website. Voornamelijk voor onze nieuwe pup omdat het aanbod gewoonweg groter is alsook veel duidelijker aangegeven wat wel en niet kan.
Het feit dat er telkens punten gespaard worden is ook alleen maar voordelig, iedereen wint.
De vragen die we al reeds gehad hebben zijn altijd correct beantwoord.
Fijn natuurlijk dat er een prijsindicatie is alsook natuurlijk dat je ziet wat je uitspaart.
Fijne, gebruiksvriendelijke website. Heb zelfs de app standaard in gebruik!

Reageer

G. Horvers 18-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke website, makkelijk kiezen. Bestelling netjes op tijd afgeleverd.

Reageer

Lisa Jarosch 18-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Good special offers, fast shipping, nice charity projects and a good members club.
Also find items there that you won't find in every shop.
All the way thumbs up!

Reageer

Davy 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service, eerlijke prijzen en leuke optie om zoo punten te sparen en iets terug te geven voor goede doelen ;)
Mvg

Reageer

Dylana 15-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind de shop heel fijn, onze kat smult van zijn eten elke keer weer. Het speelgoed wat we voor hem gekocht hebben is heel fijn en goedkoop

Reageer

bolle 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goedkoop en vlugge levering geen problemen met betalingen alles keurig af gehandeld en veel beschikbaar op de site

Reageer

Ineke Galdeij 14-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie aanbiedingen en duidelijke product omschrijving.
Super snelle levering.
Namens onze katten wederom hartelijk dank!

Reageer

Chris de Jong 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en makkelijk bestellen. Voordelig en snel thuis gebracht. Alleen maar positieve ervaring. Bedankt.

Reageer

A Post 13-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed koop, fijn thuis bezorgt , netjes verpakt , snel aangeleverd ,groot assortiment

Reageer

Hilleke 11-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd zeer goede prijzen, snelle levering en goede klantendienst (in geval van een probleem)
Ik bestel er maandelijks droogvoer en kauwrollen aan lagere prijs dan in winkel.

Reageer

C.Schriek 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben pas besteld snel geleverd had het oude adres nog op gegeven dus gebeld en was ook snel geregeld netjes afgeleverd op het nieuwe adres top dat dit ook in deze tijd kan compliment

Reageer

Wendy 10-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service en steeds correct. Ik blijf bij jullie bestellen. Mijn poesjes tevreden. Ik tevreden.
Top 👌

Reageer

ruth hellemans 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb al regelmatig besteld bij zooplus en ben heel tevreden, er is een snelle levering en prima service!

Reageer

Karin 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat mijn bestelling niet kon door gaan, vanwege een technische storing met online bankieren, verviel daarmee ook mijn kortingscode.
Zooplus stuurde mij op verzoek meteen een nieuwe.
Heel fijn!
De bestelling werd zeer snel geleverd en was keurig verpakt.
De klanten service vind ik TOP!

Reageer

jean-louis 09-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze shop is goedkoop en waar ik heel tevreden over ben is. je besteld en de dag erna is die al hier nog nooit zo snel iets gekregen dit is de enige shop die zo snel is

Reageer

Suzanne Pistorius 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enorme diversiteit in producten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Hele fijne aanbiedingen. Ja ik ben tevreden met Zooplus, ik bestel al mijn dieren benodigdheden hier.

Reageer

Familie van der Wedden, Zwolle. 08-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We kopen al een aantal jaren de brokjes voor onze indoor-katten bij ZOO-plus en de bestellingen komen altijd op de afgesproken tijd en als we meerdere pakken OF een doos vol hebben, dan helpt de bezorger/ster meestal ook even een handje, fijn!!! Nu hadden we zoveel punten opgespaard en mijn man heeft er een gratis poezenmandje bij gekregen en onze Sam, ook oranje, net als het mandje, maakte er meteen gebruik van, hahaha. We blijven klant, hoor.

Reageer

Eerst zien en dan geloven. 07-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De eerste keer dat ik hier bestelde.
Veel keuze. Je weet niet wat kiezen! Maar de informatie is niet altijd even betrouwbaar.
Zo werd er van een bepaald kattenzand gezegd dat het niet aan de pootjes kleeft.
Niets is minder waar ,ik vind overal korrels.

Reageer

Michel 07-10-2020

Algemene score

1,0
Zeer slechte en onvriendelijke klantenservice die nauwelijks verstaanbaar was en slecht Nederlands spreekt.
Daarnaast vragen ze bij retour zendingen om je bankgegevens per mail

Reageer

Tania andries 07-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De servicr us heel gied en vlug afgehandeld , ik doe maandelijks mijn bestelling voor mijn hond zijn speciaal eten voor zijn cystine stenen , en heb mijn bestelling ten laatste 2 dagen daarna zelfs als ik in het weekend besteld , heb al is voor gehad dat mijn dat mijn doos stuk getrokken was en iets er uit verdwenen was , direct geld terug gekregen ,ik ben heel heel content van Zooplus , daar zouden veel online bedrijven een voorbeeld mogen aan nemen , en super dat ze ook dierenasiels steunen

Reageer

E. Borst 06-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk assortiment. Ik was op zoek naar royal canin veterinary diet voor onze kat en hond. Tot nu toe bij de dierenarts alleen verkrijgbaar, maar gelukkig ook bij Zooplus tegen een veel lagere prijs. Ook wordt nu het voer bij de deur gebracht en hoef ik niet meer te sjouwen met de grote 14 kg zakken.

Reageer

Kathleenvc 04-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden van jullie aanbod, heel veel keuze ook met verschillende merken. Prijs/kwaliteit is dit een zeer goede site! Ook jullie puntensysteem is geweldig. Ik heb al een paar keer aankopen gedaan en ik ben altijd heel tevreden over de snelheid en de inhoud. Doe zo voort!!

Reageer

nee 03-10-2020

Algemene score

1,0
ik heb honde eten besteld op 24/09/20 en betaald en nog niets ontvangen mijn klantnummer is 25520710 en mijn bestel nummer is 179213919 hoe komt dat ben het beu om er achter te wachten heb bijna geen eten meer voor mijn viervoeter graag een antwoord graag heb al 2 mails naar zooplus gestuurd en geen antwoord gekregen dus ben niet te spreken over jullie werkwijze

Reageer

Yvonne Hamelink 03-10-2020

Algemene score

1,0
Ik ben al vele jaren klant bij zooplus en alle bezorgingen met dhl is altijd goed verlopen.
Via zooplus een retourafspraak met dhl gemaakt maar de retourzending om het pakket bij mij op te halen lukt niet. Dhl heeft allerlei smoesjes omdat het pakket te zwaar is 25 vertikken ze het. Ik vind dat Zooplus deze informatie dan niet moet aanbieden om het te laten ophalen als het niet kan/wil door Dhl. Ik ben nu vier dagen hiervoor thuis gebleven. Ik heb niemand die het kan dragen helass en wil mijn geld terug. De krabpaal 1x gebruikt door kat en zo onstabiel en viel om Betreft het peperkoekhuisje slechte kwaliteit.
Slechte service van zooplus.

Reageer

Jos Janssen en Labrador Rusty 02-10-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en uitgebreide webshop waar iedere dierenliefhebber kan vinden wat hij zoekt en dat tegen een absoluut concurrerende prijs.
Bovendien kan men tegen een kleine vergoeding gebruik maken van een kortingssysteem op de artikelprijs.
Door regelmatige bestellingen, zoals bv. honden- of kattenvoer, verdien je de betaalde vergoeding ruimschoots terug.
Bovendien ontvang je bij iedere bestelling bonuspunten die je kan inwisselen tegen gratis producten.
Tel daarbij de vlotte levering en je begrijpt waarom ik al jaren mijn hondenvoer bij Zooplus bestel.

Reageer

Pat. 30-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Is goedkoper dan in de winkels en vlugge en correcte levering van de bestelde goederen.

Reageer

Hilde 29-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel, en makkelijk te bestellen.
Ruim assortiment, Ik bestel er regelmatig.

Reageer

vicky janssens 28-09-2020

Algemene score

10,0
heel veel keuze en ik deed mijn aankopen vooral in een dierenspeciaalzaak waar ik gewoon kon binnenlopen maar hun aanbod werd verkleint en mijn katten zijn kieskeurig en de prijs valt dan ook nog eens beter mee dus kan toch niet beter.
Super dus

Reageer

Ellen 27-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was perfect: precies wat ik besteld had, plus de extraatjes. En keurig op tijd geleverd.

Reageer

Mieke 26-09-2020

Algemene score

10,0
ze hebben een heel uitgebreid assortiment, goede service en snelle levering

Reageer

Henk 26-09-2020

Algemene score

10,0
Goede en snelle afhandeling van de bestelling. Eerlijke prijzen en voldoende voorraad. Service bij aflevering ook heel goed .

Reageer

Sabine 24-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super quick delivery. Maybe you can do improvements regarding the plastic in the packages.

Reageer

Johan Sorgeloose 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte afhandeling en levering van de aangekochte goederen, kan iedereen deze winkel aanbevelen.

Reageer

S. Oskam 20-09-2020

Algemene score

2,0
Na een grove fout van zooplus moet ik zelf de fout corrigeren. Zelf vragen of t opgelost is. Wel excuses maar dat was t. Vertrouwen is weg. Bestel voortaan wel ergens anders.

Reageer

Henk 20-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een scherpe prijs en een correcte levering. Ruime keus en duidelijke website.

Reageer

Mir 19-09-2020
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne webshop. Overzichtelijk. Alleen jammer dat er sommige dingen die ik voor mijn honden gebruik niet te krijgen zijn en ik daarvoor naar een ander moet

Reageer

Toon meer reviews