Vikingdirect.nl - Reviews & Ervaringen

0,0 Lees 7 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Vikingdirect.nl.

Vikingdirect.nl stelt zich voor

Alles voor kantoor: bureauartikelen apparatuur en meubilair in 1 shop!

Schrijf een review voor deze winkel

Deze winkel is in het afgelopen jaar nog niet beoordeeld en heeft daarom geen cijfer. Wil jij anderen helpen door het schrijven van een review? We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lisanne 19-05-2021

Algemene score

1,0
Erg slechte klantenservice. Late reactie op e-mails (langer dan een week). Niet behulpzaam.
Plus mijn bestelling was niet compleet en van slechte kwaliteit.

Reageer

Natasja 22-03-2021

Algemene score

1,0
Een bestelling gedaan, gelukkig met achteraf betalen. Het pakket zou binnen een week geleverd worden.
Dit was niet het geval. Ik heb geprobeerd te chatten.. geen reactie. Gebeld..alleen een bandje, toen maar een email gestuurd met de vraag waar het pakketje blijft. Krijg ik een mailtje terug met daarin dat de klantenservice het afgehandeld heeft.. Wat een rare lui, Ik ben zo blij dat ik niks betaald heb. Het leek betrouwbaar.

Reageer

Cameo 06-06-2020

Algemene score

2,0
Enkele weken geleden bed besteld, zou geleverd worden binnen 7 dagen. Na bijna 14 dagen nog geen bed. Na paar x mail gestuurd te hebben, telefonisch kost uren, mail met als antwoord kwaliteitsproblemen krijgen snel nieuwe zending en leveren het dan uit. Nu weer 14 dagen verder nog steeds geen bed en geen antwoord op mail of telefonisch bereikbaar.

Reageer

S.K. 16-06-2019

Algemene score

2,0
Goed opletten met deze leverancier die klanten lokt met aantrekkelijke prijzen in de webshop maar ze gaandeweg de bestelling soms met 30% verhoogt. Zij hebben een ruim assortiment waardoor het kiezen van juiste artikelen soms wat langer duurt. Ondertussen gaan de prijzen op en neer zonder dat de klant daarvan op de hoogte wordt gebracht/gehouden.
Het antwoord van de klantenservice op de vraag hoe het verschil tussen de bedragen in de webshop en op de factuur tot stand waren gekomen, was dat hun prijzen nu eenmaal schommelen (met 30% omhoog in twee uur tijd!) en dat ze geen factuurcorrecties uitvoeren. Oftewel ik had beter moeten opletten bij het plaatsen van de bestelling. Dat is natuurlijk waar, maar door deze misleidende gang van zaken én door de starre arrogante houding in navolging zijn ze mij als klant voorgoed kwijt.

Reageer

henri 18-02-2019

Algemene score

1,0
Arrogantie ten top. Eerder dit jaar een discussie over een levering welke nooit is geleverd. Ze zeggen op hun beurt, de producten zijn wel geleverd. Contact via de klantenservice verloopt moeizaam mede doordat hun personeel niet vaardig genoeg is in de nederlandse taal. Een betaling moet plaats vinden binnen 30 dagen. De factuur is gedagtekend 5 dagen voordat de factuur per email is verzonden. Waarna er telefoon komt waar hun muntjes blijven. Bijzonder bedrijf met een bijzondere arrogantie.

Reageer

lhy 11-12-2017 Via de website gekocht

Niet kunnen leveren

Algemene score

1,0
Een router besteld op 20-11-2017, zal na worden geleverd. 11-12-2017 een mail gekregen of ik een review willen schrijven over het product. Toen dacht ik er weer aan dat het product nog geleverd moet worden. Even ingelogd op de site, staat product niet meer leverbaar. Contact opgenomen met klantenservice en bevestigd dat het product niet geleverd kan worden en geannuleerd. Als ik zelf niet achter aan was gegaan, hebben ze waarschijnlijk nooit iets over de bestelling gezegd. Wat een super slecht bedrijf

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Drostenstraat 03-02-2017 Via de website gekocht

Slechte retourprocedure

Algemene score

2,0
13 januari een bestelling gedaan. Volgende dag deze geannuleerd.
Bestelling was al onderweg. Dag erna is het pakket van 1600eur (lees mac book pro) gewoon onder de carport gezet. Ik wilde pakket niet accepteren. Pakket dus gewoon buiten laten staan. Opgebeld dat ze hem onder de carport weg kunnen pakken. Ze vonden het volgens mij niet zo belangrijk. Hij heeft er twee dagen gestaan. Hoop niet dat u deze MAC Book koopt.

Vandaag zit ik nog steeds op mijn geld te wachten.

Ik bestel nooit weer bij dit bedrijf.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer