Tummers

EP:Tummers is een jong familie bedrijf sinds 1923 en is de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Bij EP:Tummers koopt u zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Wij werken uitsluitend met de beste merken. Kenmerkend voor al onze medewerkers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Daarnaast hebben we een eigen Service Center waar u 7 dagen per week terecht kunt. Niet alleen in de winkel maar ook telefonisch en online geven wij ondersteuning!

Deze score is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tummers zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

E11-04-2020
Zeer vriendelijk en duidelijk geholpen zowel via de chat, telefoon als in de winkel
rene aspers10-04-2020
erg vriendelijk personeel helpen jou wat het best bij jou past, goede service !!!!!!
Ron10-04-2020
Goed advies en correcte handelwijze in de Corona periode! Eerder al in de winkel geweest voor test Sonos producten in de speciaal ingerichte testruimte en nu overgegaan tot aankoop.

Gerard08-04-2020
Keurig netjes geholpen door een medewerker die kennis van zaken had. Ontzettend fijne service ook! Daarom kochten wij niet alleen nu maar ook in het verleden al onze producten bij Tummers. Dat zullen we trouwens ook in de toekomst blijven doen.
W.Driessen07-04-2020
Fijne en betrouwbare winkel met betaalbare prijzen .Ook voor de kleine beurs. Prima bediening waar je een goede text en uitleg krijgt.Het zijn vakmensen.
jan leijnse04-04-2020
We komen erg graag in de winkel. Goede voorlichting. Perfekte levering, Vriendelijk personeel.
Cindy01-04-2020
Hier voel je je als klant nog koning. Service staat hoog in het vaandel en heeft uiterst vriendelijke en kundige medewerkers. Het assortiment bestaat uit goede producten met vriendelijke prijzen.
André Willemsen01-04-2020
Uitstekende service, ze bellen een kwartier voor de afspraak dat ze eraan komen. De monteurs en istallateurs zijn zeer deskundig en behulpzaam. Ik had een probleem met Ziggo onternet en daar hebben ze me zelfs ook nog even mee op weg geholpen. Al met al zeer tevreden over Tummers
Leon01-04-2020
Uitstekende uitleg over apparaten gekregen en uitstekende levering.....al jaren onze favoriete betrouwbare winkel.
Martin01-04-2020
Ik word altijd keurig netjes geholpen en krijg persoonlijk de juiste informatie die ik vraag over producten. Het gaat uiteindelijk om de verkoop, dat snap ik ook, maar de medewerker van Tummers kiest welk product het beste past bij je wensen en niet welk product het meeste oplevert. Dat waardeer ik zeer.
Mario Martines31-03-2020
Super vriendelijke personeel en zeer vakbekwam,heb altijd het vertrouwde gevoel dat ze je het beste willen verkopen, wat beter bij je situatie past, en niet het duurste. Ze nemen tijd om je vragen goed te begrijpen en bieden goede oplossingen. Top service. Voor mij alleen EP Tummers.
Kneepkens31-03-2020
Fijne ruime winkel met ontzettend aardig, gemotiveerd personeel, die hun best doen om je goed te helpen.
heiligers31-03-2020
wij hebben een wasmachine gekocht vanwege het corona virus het online via de chat en telefonisch gedaan is goed bevallen mede omdat wij wisten wat wij wilden een snelle levering volgde waarbij een compliment voor de bezorgers alles netjes en correct volgens afspraak afgehandeld met vriendelijke groet fam Heiligers
Sieto van het Meer30-03-2020
Super verbouwde nieuwe winkel, met zeer vakkundige mensen, die in alle rust en duidelijke uitleg en instructies geven over de producten.
Peter Aarle Rixtel30-03-2020
Zeer nette overzichtelijke winkel. Het was op dat moment niet druk, maar dat zal wel iets met Corona te maken hebben gehad. Vriendelijk geholpen. Goed kunnen besluiten welke wasmachine het moest worden. Volgende dag bezorgd Top geregeld
PYURE29-03-2020
Mooie overzichtelijk winkel & vriendelijk en bekwaam personeel. Veder willen jullie nog een aantal karakters, dat zal wel, eerst die €250,00 dan maar. Nog eenentwintig, ja? ..
Inge29-03-2020
Keurig te woord gestaan, Corona regels zijn zowel in winkel als bij bezorging toegepast, goede prijs en snelle levering.
koelertje29-03-2020
Tummers doet wat hij beloofd. Geen poespas maar is eerlijk wat de kwaliteit van het gekochte app. betreft.
Peter29-03-2020
Goede info over producten goeie hulp bij keuze maken Levering goed afgewerkt. Duidelijke afspraken
Johan28-03-2020
Goed georganiseerde winkel, concurrerende prijzen en goede service. Daarbij houden ze zich ook aan afspraken, wat op vandaag voor maar heel weinig bedrijven geldt.
Miriam bos28-03-2020
Zeer klantvriendelijk. Goede uitleg. Geven goede raad en denken met je mee. Prima acties. Bezorgdienst Top .
Mary28-03-2020
Fijne winkel met goede produkten en genoeg keuze. Alleen jammer dat je niet altijd direct geholpen wordt als je er rondloopt.
Threes Weemers - Weegels28-03-2020
EP Tummers is een winkel met een groot assortiment veel keuze Leuk en vriendelijk personeel die je met raad en daad terzijde staan en je duidelijk uitleg geven over datgene wat je wilt aanschaffen en je niet meteen het duurste van het duurste aan proberen te praten Verder heeft deze winkel ook een goede service en garantie bij het uitleveren van de apparaten
Marcel28-03-2020
Ouderwets goede en persoonlijke service. Bijna nergens meer te vinden en al zeker niet met concurrerende prijzen!
H.WILLEMS,SITTARD25-03-2020
Ondanks internetstunters naar EP-Tummers gegaan voor nieuw TV. Uitstekende voorlichting, buitengewone winkelaanbieding. Na bezorging beeldprobleem, met hulp van verkoper prima opgelost. Na enkele dagen telefoon van verkoopmedewerker of alles in orde was. Top.!