Tummers

EP:Tummers is een jong familie bedrijf sinds 1923 en is de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Bij EP:Tummers koopt u zonder zorgen. U kunt erop vertrouwen dat alles perfect en vakkundig voor u wordt geregeld. Wij werken uitsluitend met de beste merken. Kenmerkend voor al onze medewerkers is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Daarnaast hebben we een eigen Service Center waar u 7 dagen per week terecht kunt. Niet alleen in de winkel maar ook telefonisch en online geven wij ondersteuning!

Deze score is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tummers zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

th.esser25-03-2020
zeer goed en rustig geholpen met kiezen van nieuwe tv. na enkele gerichte vragen kwamhijopde zelfde tv uit als wat wij in gedachte hadden. geen opdringerig gesprek. juiste man op juiste plaats.
E Christen23-03-2020
Wij zijn net vanuit het buitenland naar Nederland verhuisd en hadden een kleine vrieskast nodig. Eerst keken we zelf ondanks dat ons vriendelijk gevraagd was of we hulp wilden. Op weg naar de uitgang vroeg een van de medewerkers of we hadden kunnen vinden waar we naar zochten. Van het een kwam het ander en we kochten het juiste product (vrieskast voor in de garage). Hij werd op zondag geleverd, we werden netjes op de hoogte gehouden van de levertijd ,etc. We zijn nog een aantal keren teruggeweest en elke keer hebben wij ervaren dat alle medewerkers de kennis en kunde hebben om de juiste aanbeveling te maken.
Hub Creemers22-03-2020
vakkundige info, prettige verkoper, die meedenkt en duidelijke info geeft. Snelle afhandeling en prettige bezorgers, die duidelijk zijn in uitleg en behandeling

Cees22-03-2020
Prima service en duidelijke uitleg over de aankoop ook de installatie is perfect uitgevoerd.
Len22-03-2020
Variaty of what we were looking for. Good and friendly service with good advice. What more can one ask for? Good prices to what I got as reference.
Har v knippenberg22-03-2020
Je word er goed geholpen en altijd vriendelijke mensen die je helpen en wat je koopt is van goede kwalliteid en gaat lang mee. Ik blijf mijn spullen bij u kopen.
Robin22-03-2020
Mooie winkel (s), waar alles overzichtelijk is gepresenteerd. Vakkundig personeel met verstand van zaken! TOP SERVICE!
Maurice Janssen22-03-2020
Ik had wat problemen met het online bestellen. Via de chat werd ik super goed geholpen. De medewerker van Tummers was erg kundig, vriendelijk en de levering verliep soepel en snel.
Rob12-03-2020
4.0
EPtummers heeft op het moment een inruilactie voor wasmachines. Mijn schoonmoeder en wij wilde er een kopen en de ouden inruilen. We hadden de AEG L6FB86GW uitgezocht. Thuis gekeken wat hij kost bij andere zaken. BCC , bol.com 499 € bij voordeelwitgoed 424 €. Bij kitchenoine 469 € deze bedragen zijn inclusief bezorgen , plaatsen en de oude mee nemen. Dus ik vraag wat kost hij bij jullie als ik er twee koop. Zegt de verkoper 556 €. Toen vroeg ik wat er af ging kwa inruil oude apperaat , zegt de verkoper dat is al verrekend !!! Dus de actie is een wassen neus actie. Je betaald na de korting nog meer als bij een andere winkel. Ik vind dit zwaar misleidend. Dus trap hier niet in en kijk goed rond. MVG. R H
Onka5421-01-2020
4.0
In de winkel navraag gedaan of het mogelijk is om een vaatwasser aan te schaffen en dat deze ook wordt aangesloten. Situatie uitgelegd dat er in het naastliggende kastje water is en afvoer, maar dat er nog geen aftakkingen zijn. Volgens de verkoper was dat geen probleem. Ze zouden iemand langs sturen die de situatie zou bekijken en inmeten. Om iemand te sturen moest wel € 50,- betaald worden die vervolgens weer verrekend wordt met de prijs van de vaatwasser. Er kwam iemand langs die de situatie heeft bekeken en foto's gemaakt. Pro forma hadden we een vaatwasser opgenomen, maar een definitieve keuze zouden we maken nadat het opmeten. Kom ik in de winkel om dingen af te spreken zeggen ze dat ze geen aansluiting maken en dat ik daar zelf voor moet zorgen. Ik was juist naar Tummers gegaan om die aansluiting te maken. Als er een aansluiting zit kan ik zelf wel de vaatwasser aansluiten en had ik er een ergens anders kunnen uitzoeken. Nee ik ging van de service van Tummers uit. Nou die is er dus niet en ik ben wel € 50,- armer en heb tijd moeten vrijmaken terwijl ik niets ben opgeschoten.
Jeanne en peter TH18-12-2019
We hebben al vaker bij Tummers gekocht en de reden is de vakkundigheid, vriendelijkheid en de niet aflatende service die ze geven. Reden genoeg om weer voor Tummers te kiezen als we op zoek zijn naar nieuwe apparaten of benodigdheden. Ook voor de toekomst zullen wij er altijd binnenlopen mochten we iets nodig hebben.
E. van Dalen06-11-2019
Een mooie winkel met deskundige medewerkers die eerlijk zijn indien zij het antwoord op je vraag niet weten. Daarop ondernemen zij actie om het antwoord alsnog te achterhalen. Goede communicatie/afstemming bij bestelling en bezorging. De betaling bij aflevering ging soepel. Kortom ik ben een heel tevreden klant!
Sandy Schroers06-11-2019
De site heb ik niet gekeken, houd niet zo van internet. Ben in de winkel geweest en heel correct geholpen, vriendelijke medewerker. Aflevering is goed verlopen en tevreden over het product.
M.Westerneng04-11-2019
We hadden in Filiaal Roermond een hele attente verkoper die ons met extra zorg veel over het betreffende artikel ,waar we interesse in hadden, heeft uitgelegd, waardoor we hebben besloten om tot aankoop over te gaan. Tevens waren de servicevoorwaarden uitstekend !!
Zonneveld01-11-2019
Veel tijd voor goed advies aan de klant. Steken veel tijd in het verhelpen bij problemen en bediening van geleverde producten. Ook de nazorg is goed. Ga bij aankoop van witgoed en ICT-apparatuur weer terug naar deze zaak.
J Haenen01-11-2019
Met de nu verbouwde winkel in Roermond is het nog aantrekkelijker om effe binnen te lopen. Heb laatst een wasmachine, droger en een diepvries gekocht, de uitleg ( kennis van apparatuur ) en de vriendelijkheid was Top. Zeer mooie winkel.
Theo01-11-2019
Prima advies, correcte afhandeling, goede prijs De mensen zijn zeer hulpvaardig en zeer v,riendelijk.
L.F. Gerits31-10-2019
Volop keuze, goede uitleg, goede service een vertrouwde zaak. Geen gedoe en vergelijk met internet aanbiedingen deze zaak is beslist niet duurder dan winkels via internet.
Leon Princen31-10-2019
Mooie overzichtelijke winkel, veel keuzes/opties. Goed advies en uitleg. Personeel neemt ruim de tijd voor de klant en is kundig om demonstratie en uitleg te geven.
Lizzy31-10-2019
Goede service, verstand van zaken. Maken tijd voor je. Hebben alles snel en goed thuis geïnstalleerd.
Guus30-10-2019
Goede bediening, deskundig en klantvriendelijk personeel. Breed assortiment en aantrekkelijk geprijsd. Kortom: een echte aanrader!
Huub Holthuisen30-10-2019
Ruime keuze en vakkundig advies bij de aankoop, correcte levering door kundig personeel.
Maria Staals - Joosten30-10-2019
De shop Ep Tummers vinden wij reuze fijn. De medewerkers zijn vriendelijk en leggen alles super goed uit. Ze nemen echt de tijd voor je. De service met materialen zijn ook goed. Wanneer iets niet werkzaam is naar behoren, wordt dit meteen geregeld. Super, ga zo door !
Strijbos30-10-2019
Hoofdzakelijk voor de goede adviezen die wij in de winkel kregen. Ook de service is voor ons een belangrijk punt.
J. Dekker30-10-2019
Goede keus om de dichtstbijzijnde winkel te kiezen. Tummers is een zaak gebleken met een uitgebreid assortiment tegen concurrerende prijzen. We werden uitgebreid en deskundig geinformeerd door vriendelijk personeel. Snelle en correcte levering en plaatsing.