Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Maurice17-02-2020
Prima prijs / kwaliteit verhouding. Snelle levering (1 dag). Prima product informatie
Robert16-02-2020
Duidelijke telefonisch toelichting om mijn keuze te kunnen maken. Levering volgens afspraak. Geen punt van verbetering. TOP
NZPeter16-02-2020
Het plaatsen van deze review is binnen een poetsbeurt gedaan. Omdat onze oude Oral-B Pro niet meer wilde opladen, weer eens gekeken wat er op de markt is en dat is veel. Op tandenborstel (en wat hulp van Kieskeurig) alle info kunnen vinden. Tandenborstel bleek ook al snel de voordeligste. Besteld en snel geleverd gekregen. Top.

Louis15-02-2020
Oral-b pro 2 2900 duo b&w en een Oral-b pro 2 2000N besteld. Beste prijs bij Tandenborstel.com en gratis verzending. Maandagavond laat besteld en woensdag morgen in België geleverd. Met de kwaliteit zal het wel goed zitten verwacht ik, deze vervangen onze bijna 10 jaar oude Oral-b elektrische tandenborstels.
HaLi15-02-2020
Oral-B borstels snel ontvangen. Keurig verpakt. Website duidelijk. Volgende keer weer terug hier voor bestelling.
Wolter15-02-2020
Mijn eerste bestelling. Had mijn nieuwe tandenborstel de volgende dag in huis. Prima!
Lonneke15-02-2020
Eerlijke website, scherpe prijzen, snelle bezorging en keurig verpakt. Kortom: een dikke pluim!!
Derk15-02-2020
Behalve over de vlotte verzending en het zeer uitgebreide assortiment, ben ik ook zeer te spreken over de klantvriendelijkheid van tandenborstel.com. Ik had een tweetal elektrische tandenborstels apart besteld, terwijl dezelfde borstels ook in een aanzienlijk goedkoper duopack te bestellen waren. Zonder problemen werd het prijsverschil aan mij terugbetaald. Hulde!
Miek15-02-2020
Goede vlotte bezorging tegen zeer concurrerende prijzen. De keuze is heel groot. Alles was netjes ingepakt. Gewoon ronduit tevreden.
Geert15-02-2020
Correcte levering ! Mooi binnen de aangegeven leveringsperiode. Veilig en stevig verpakt.
Geert Weber15-02-2020
Prima organisatie die producten aanbied voor concurrerende prijzen. De afhandeling is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de afwikkeling van de bestelling
rob14-02-2020
Goede duidelijke site, scherpe prijzen en snelle levering. Betrouwbare shop.
Ron14-02-2020
duidelijk en overzichtelijk. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Groot assortiment
frank butstraen14-02-2020
ik beveel deze shop aan, eenvoudig duidelijk de juiste prijs en prompte levering
Anneke12-02-2020
Zeer snelle levering en prima beantwoording van enkele vragen over gebruik. Tandelborstel is prima.
rien11-02-2020
Vandaag besteld, morgen in huis. Ze doen wat ze beloven. Pakje kwam keurig op tijd in de brievenbus.
Bea11-02-2020
Eerste bestelling bij deze webshop. Scherpe prijs (20 euro lager dan de concurrent) en volgende dag geleverd. Prima!
Meike10-02-2020
Goede webshop met snelle service. Altijd zeer scherp geprijsd en de volgende dag je bestelling in huis.
Gijs10-02-2020
Een oorthermometer van Braun gekocht, was de goedkoopste bij hetzelfde type tov andere verkopers en binnen 24 uur geleverd, een pluim verdiend
Ingrid Th.10-02-2020
Heb originele opzetborstels voor een Oral B tandenborstel besteld, omdat die de beste prijs hadden die ik kon vinden. De volgende dag had ik ze in huis. Prima geregeld dus!
Wiel09-02-2020
De tandenborstels werden snel geleverd en hebben een prima prijs/kwaliteit ratio Bovendien was de verzending gratis
Wim09-02-2020
Snelle levering mooi assortiment geen gedoe. En belangrijk: hier koop je wat je in de winkel niet kunt kopen.
Albert09-02-2020
Afgelopen week heb ik voor het eerst iets gekocht op tandenborstel. Gisteren kreeg ik een ongevraagde e-mail van hen waarin mij werd gevraagd om drie reviews van mijn ervaring te geven en of ik op ze wilde stemmen voor de shopping awards. Dat is dus spam. Daarnaast is er in de e-mail geen afmeldmogelijkheid, wat illegaal is. Ik heb geen behoefte om klant te zijn bij een bedrijf dat mij spamt, dus zal ik nooit meer iets kopen bij tandenborstel.
Inge Krooshof09-02-2020
Goede prijs en goed product. Verreweg goedkoopst voor de allerbeste Oral B cross action opzet borsteltjes!
Toon09-02-2020
Snelle levering en een goede tandenborstel voor een mooie prijs. Een minpuntje is dat ik alle mails binnen krijg in ongewenst.