Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Petra07-03-2020
Uitgebreide keuze. Goede service. Snelle levering. Goed product. Ik heb een koortsthermometer gekocht.
Gerda07-03-2020
Ze hebben heel snel gehandeld toen mijn bestelde product niet leverbaar was en ik heb een hele goede andere optie aangeboden gekregen, die ook heel snel geleverd is.
jp calmeyn07-03-2020
Enorme keuze gecombineerd met een uitstekende levering service. Gefeliciteerd !

Trees Sanders06-03-2020
keurig op tijd geleverd en goed verpakt, makkelijk te vinden en ik had hier al een keer tandenstokers besteld, waar ik tevreden over was
Carla06-03-2020
De website is makkelijk, de prijzen zijn ten opzichte van andere aanbieders het goedkoopst en de levering was snel.
Johan L05-03-2020
Zoals toegezegd de volgende dag geleverd. Verpakking prima, product prima, documentatie aanwezig. Niet te veel betaald. Perfect dus.
Johan04-03-2020
Prima en snelle levering. Product naar wens en zoals op de website aangegeven.
Gerard04-03-2020
Product was niet op voorraad. Ging een maand duren. Ik kreeg een duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs. Snelle reactie en levering.
Ruud04-03-2020
Snel en accuraat geleverd, precies zo als beloofd. Daarnaast een van de goedkoopste!
M03-03-2020
3.0
3.0
Ik bestel nooit meer wat bij tandenborstel.com! Kreeg na 2 dagen een bericht van postnl dat pakketje was geleverd. Maar daar was niks van waar. Toen tandenborstel.com gebeld en hun zeiden dat ze een onderzoek zouden starten en postnl wel vaker zegt dat ze hebben geleverd terwijl dat niet zo is. Heb ik natuurlijk niks aan als klant. Vervolgens na een week nog niks dus ik weer gebeld met hun. Krijg ik te horen dat ik moet afwachten of het over een paar dagen misschien alsnog in de bus ligt. Belachelijk gewoon!! Uiteindelijk weer een week verder nog niks dus weer gebeld en toen besloten ze toch maar mijn bestelling opnieuw te sturen. Ben je onderhand 2.5 week verder. Geen korting,geen coulance, geen sorry...helemaal niks. Terwijl het maar om 14 euro ging. Sorry zeggen en gelijk opnieuw verzenden was beter geweest. Nooit meer!!!
Leon03-03-2020
De bestelling in een goed verpakte doos ontvangen. Snelle levering en goede service net zoals mijn eerste bestelling. Top :)
BEJ02-03-2020
Heel goed, snelle levering en goedkoop! Makkelijk bestellen en overzichtelijk
Wietse02-03-2020
Snel geleverd. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Product was goed verpakt. Prijs kwaliteit top.
Tim Sno01-03-2020
Verloopt soepeltjes.Snelle levering.En goede prijs kwaliteit.Super.Zeker dat ik weer bestel als het nodig is
Gea01-03-2020
Voor deze winkel gekozen vanwege goede beoordelingen. Mijn bestelling is na een dag in goede staat ontvangen. Contacten met de klantenservice, telefonisch en per mail, waren klantvriendelijk en behulpzaam.
Krienneke01-03-2020
Ik kan hier de speciale tandenfloss bestellen die ik van de tandarts moet gebruiken en die ik niet meer bij het Kruidvat kan kopen. Ze leveren snel en hebben ook mooie aanbiedingen.
m29-02-2020
Snelle levering Het is zoals op de site beloofd wordt: vandaag besteld, morgen geleverd.
STAATS29-02-2020
prima verzending en goede verpakking en juiste borstels en zeer snel geleverd
miel29-02-2020
duidelijk, snel, betrouwbaar, overzichtelijk, veel keuzes, ondanks de weersomstandigheden ruim op tijd geleverd
Walter29-02-2020
Snel reagerend bedrijf. Vriendelijke klantenservice. Vlotte levering tegen gunstige prijzen
inger29-02-2020
ben heel tevreden, heel duidelijke website, snelle levering, een prima bedrijf
GPS Roefel29-02-2020
Leuke aanbiedingen en een snelle goede levering, Het assortiment is groot en leuk geprijsde artikelen. Wij zijn er zeer tevreden over.
Frans Riet29-02-2020
Voor het eerst hier iets besteld. Zou het betrouwbaar zijn? Keurmerk aanwezig. Dus proberen maar. Goede website, veel keus. En toen? Binnen 24 uur bezorgd. In goede verpakking en conform de beloofde bezorgtijden.
ilona29-02-2020
echt snel geleverd en de laagste prijs toppie! ik had iets na 15.00 uur besteld en werd toch de volgende dag geleverd , kleinkids zullen er blij mee zijn.
Jalk28-02-2020
Het product is ook op veel andere site's te koop. Maar zij doen gewoon wat zij beloven, de laagste prijs en de andere dag geleverd.