Tandenborstel.com

Tandenborstel.com voor al uw internet aankopen op het gebied van mondverzorging. Vooral producten die in de winkels moeilijk verkrijgbaar zijn zoals speciale opzetborstels, etc. Tandenborstel.com biedt een uitstekende en persoonlijke service en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Het motto luidt “De klant is koning”. Kopen via internet biedt vele voordelen. Zeer snelle levering van 1 à 2 werkdagen. Ook m.b.t. garantie bieden wij een uitstekende serviceverlening.
9.1

Deze score is gebaseerd op 221 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Tandenborstel.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

K.kleintjens20-04-2020
Keurig geïnformeerd, Ook toen de zending een dag later kwam. Ben heel tevreden.
Mark20-04-2020
Een door mij teruggestuurde tandenborstel had ik naar Oral-B moeten sturen en niet naar Tandenborstel.com Klantenservice voor mij gedaan!!! Geweldig!!! Verder blij met de snelle verzending en scherpe prijzen. Betrof een elektrische tandenborstel waarvan ik zelf meer had verwacht van de bijbehorende app. Tandenborstel zelf was prima. Bedankt!!
De Boer20-04-2020
Heldere site qua producten, bestelling , betaling en verzending. Ook werd ik netjes, via de mail, op de hoogte gehouden wanneer ik de bestelling kon verwachten.

Paul Brugman20-04-2020
Heel duidelijke site en een heel aantrekkelijke prijs. Super snelle levering.
Tahoma20-04-2020
Goede site en super snelle service. Het product was prima verpakt. Een aanrader.
BenBoe2318-04-2020
Goede aanschafprijs ; drempel voor verzendkosten is redelijk. Betalen eenvoudig en Levering is ondanks Corona snel. Say no more. Close to perfection.
Mihaela18-04-2020
Snel en makkelijk besteld, goede prijs, snel ontvangen (zoals beloofd), het product precies naar verwachting. Complimenten!
frank18-04-2020
Gekozen omdat de site er duidelijk en goed uitzag. Ondanks de corona-crisis razendsnel geleverd. Bestelling zojuist binnen de aangegeven tijd door DHL afgeleverd. Keurig netjes verpakt en conform de beschrijving op de site. Dus alles TIP - TOP in orde!
Jan18-04-2020
Buitengewoon snelle levering ondanks Corona crisis. Kwalitatief uitstekend en goedkoop
J18-04-2020
Gekozen vanwege de (veruit) laagste prijs voor een combinatie van elektrische tandenborsel en voordeelpak opzetstukken (Oral-B cross action). Snelle levering.
Martoss18-04-2020
Gebruiksvriendelijke website. Breed assortiment voor tandverzorging. Scherpe prijzen en snelle levering.
Andreotti15-04-2020
Tot nu toe prima producten en snelle levering. Dus tevreden en deze bij de favorieten gezet.
Sandra15-04-2020
Zeer gebruiksvriendelijke website. Goede aanbiedingen van A-merken. Duidelijke communicatie in het hele proces van bestelling tot levering. Keurig en goed verpakt. Zeer snel geleverd.
Edwin14-04-2020
Prima website, overzichtelijk en goed keus te maken. Snelle levering en goed verpakt.
Karin14-04-2020
Een duidelijke website. Houden zich keurig en snel aan de afspraken. Zeer snelle levering. Mooie aanbiedingen! Een aanrader
M vd linden14-04-2020
Ik vind het top geregeld, ik had de bestelling de volgende dag al in huis. Goed verzorgd pakketje en alles zat er keurig in
Ingrid14-04-2020
Duidelijke site, goede aanbieding, pakket snel en in perfecte staat ontvangen en dat in deze tijd :-)
Femke13-04-2020
Ik had bij bestelling gevraagd of het mogelijk zou zijn om snel te verzenden, gezien ik redelijk laat had besteld. Er zat immers een cadeautje bij voor mijn zoontje. Allebei de tandenborstels zijn hier binnen de 2 dagen geleverd, in cadeaupapier! Heb dit nog nooit meegemaakt, zo lief, zal hier zeker nog bestellen!!!
Don12-04-2020
Ruime keuze en prima prijzen. Artikelen zeer snel, keurig verpakt geleverd. Deze winkel raad ik iedereen van harte aan!!!
vanderschee12-04-2020
Wat ons opviel: de snelle levering en daar ik al enkele dagen zonder elektrische tandenborstel zat was dit n verademing. Bovendien keurig verzorgd en verpakt en alles in orde. En het meest fijne, hij werkt!
John11-04-2020
Ik sluit me aan bij mening van overige klanten: aan te bevelen door betrouwbaarheid en snelle levering,
Robeuro11-04-2020
Na bestelling super snel geleverd ondanks de drukke tijden van PostNL. Helemaal top!
Marcel Hundscheid11-04-2020
Zeer snelle en klantvriendelijke service. Tandenborstel.com komt de belofte absoluut na.
JPS11-04-2020
Snelle levering en de klantenservice is heel klantgericht. Ik ben een tevreden klant!
Daan11-04-2020
Overzichtelijke site, ruime keuze aan tandenborstels en goede prijs/kwaliteit. Tevens zeer snelle levering! En als je de doos in ontvangst neemt krijg je gelijk zin om te gaan poetsen :)